Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε

Ναι είδαμε και τους 40-50ριδες στα βίλια και στην παραλιακή......

Δεν πειράζει, να μειώνεται ο πληθυσμός μήπως κάποτε μείνουμε όσοι ξέρουμε πως οι δρόμοι δεν είναι πίστα αγώνων.

*Αν και δυστυχώς η βλακεία πολλαπλασιάζεται ταχύτερα γιατί δεν χρειάζεται διάβασμα και κόπο.

Επεξ/σία από skritikos
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, Loki7 said:

Παίδες ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να μάθω να οδηγώ με ασφάλεια. Έχω κανει και συμφωνία με τον δάσκαλο στη σχολή για extra 10 ιδιαίτερα μαθήματα γιατί θεωρώ ότι τα πρακτικά στις σχολές είναι αστεία και κάποιος σαν και εμένα με μηδενική εμπειρία αποκομίζει ελάχιστα. Μετά τα extra μαθήματα και όταν γράψω 4-5 χιλιάδες χλμ στον δρόμο θα πάω και στη σχολη του Χουντρα γιατί θεωρώ πως μόνο καλό θα μου κάνουν.

Γνώμη μου. Ακύρωσε τα έξτρα μαθήματα με τη σχολή οδηγών. Δεν θα σου προσφέρουν τίποτα. Στα 1000χλμ, με το που αλλάξεις τα λαδάκια σου, πήγαινε χούντρα.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
On 21/01/2025 at 21:03, Loki7 said:

Την μηχανή θα την αγοράσω γιατί την έχω ερωτευτεί για την εξωτερική της εμφάνιση. Παίζει τον πρώτο καιρό να κάθομαι να την χαζεύω στο γκαράζ.....

Δεν παίρνεις καμιά αφίσα της και να κοιτάξεις για κανένα πιο νορμάλ μηχανάκι; 

Θα πέσεις που θα πέσεις, κρίμα είναι και σε καινούριο και σε ακριβό. 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Loki7 είπε

@skritikos φίλε αυτό είναι του 2023..... :)

Μην πάρεις το ματ gunpowder.Μακρυα. Να πάρεις gloss χρώμα.Ειδικα όπως λες ότι θες να το βάλεις βα το κοιτάς.6 χοντα έχω αλλάξει πέρασα κσι από το χρώμα αυτό. Ότι πιο μαλάκια υπάρχει. Επισεις θα δώσεις και 500 600 ευρω να το πάρεις με e cluch . Μην τα λυπηθείς  Και θα το παρεις κανονικό όχι κομμένο. Άσε να λένε οι άλλοι.

Υ γ επειδή θα ξενερωσεις με τον ήχο θα πάρεις και ένα τελικό που θα του βγάλεις το dB killer πριν καν το βγάλεις από το μαγαζί.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε, καλοτάξιδη να είναι η μηχανή που θα πάρεις, και πάντα όρθιος εύχομαι.

Μην ακούς κανέναν, μόνο τον εαυτό σου (ψιλοάκυρο αυτό που λέω, γιατί πρέπει να ακούσεις εμένα, ενώ σου λέω να μην ακούς κανέναν, τέλος πάντων, καταλαβαινόμαστε).

Η εμπειρία που έχεις από τους δρόμους δεν έχει υποκατάστατο. Κανένα αντανακλαστικό 20χρονου δε νικάει την εμπειρία 40χρονου που έχει φάει τους δρόμους (υποθέτω) με το κουτάλι. Εσύ θα προβλέψεις τον γέρο ή τη γκόμενα που θα σε κλείσει και δε θα κινδυνέψεις καν, ο πιτσιρικάς δε θα το προβλέψει αλλά θα το σώσει (ίσως) τελευταία στιγμή με τα κατά 1/100 του δευτερολέπτου καλύτερα αντανακλαστικά του.

Εγώ πήρα μηχανή στα 32 και επειδή είχα 12 χρόνια εμπειρία μπόλικης οδήγησης στην Αθήνα ήξερα ακριβώς πως κινούνται  οι οδηγοί αυτοκινήτων και κυρίως τι ορατότητα έχουν. Εσύ με το μηχανάκι θα ξέρεις ακριβώς που να σταθείς ή να μη σταθείς και πίστεψέ με, πιο πολύ θα σε ενοχλούν οι άλλοι οδηγοί δίτροχων παρά τα αυτοκίνητα.

Μόνο μία συμβουλή, μην το πάρεις περιορισμένο το μηχανάκι. Είναι χαζομάρα, είσαι 40 χρονών, οδηγάς με συμπλέκτη (υποθέτω) 20 χρόνια, ξέρεις πως λειτουργεί. Το μηχανάκι θα έχει λιγότερους ίππους άμα θες εσύ, είναι στο χέρι σου (κυριολεκτικά), τράβα το συμπλέκτη και όλα καλά.

2 minutes ago, mp123 said:

Μην πάρεις το ματ gunpowder.Μακρυα. Να πάρεις gloss χρώμα.

Επαυξάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tasoe είπε

Φίλε, καλοτάξιδη να είναι η μηχανή που θα πάρεις, και πάντα όρθιος εύχομαι.

Μην ακούς κανέναν, μόνο τον εαυτό σου (ψιλοάκυρο αυτό που λέω, γιατί πρέπει να ακούσεις εμένα, ενώ σου λέω να μην ακούς κανέναν, τέλος πάντων, καταλαβαινόμαστε).

Η εμπειρία που έχεις από τους δρόμους δεν έχει υποκατάστατο. Κανένα αντανακλαστικό 20χρονου δε νικάει την εμπειρία 40χρονου που έχει φάει τους δρόμους (υποθέτω) με το κουτάλι. Εσύ θα προβλέψεις τον γέρο ή τη γκόμενα που θα σε κλείσει και δε θα κινδυνέψεις καν, ο πιτσιρικάς δε θα το προβλέψει αλλά θα το σώσει (ίσως) τελευταία στιγμή με τα κατά 1/100 του δευτερολέπτου καλύτερα αντανακλαστικά του.

Εγώ πήρα μηχανή στα 32 και επειδή είχα 12 χρόνια εμπειρία μπόλικης οδήγησης στην Αθήνα ήξερα ακριβώς πως κινούνται  οι οδηγοί αυτοκινήτων και κυρίως τι ορατότητα έχουν. Εσύ με το μηχανάκι θα ξέρεις ακριβώς που να σταθείς ή να μη σταθείς και πίστεψέ με, πιο πολύ θα σε ενοχλούν οι άλλοι οδηγοί δίτροχων παρά τα αυτοκίνητα.

Μόνο μία συμβουλή, μην το πάρεις περιορισμένο το μηχανάκι. Είναι χαζομάρα, είσαι 40 χρονών, οδηγάς με συμπλέκτη (υποθέτω) 20 χρόνια, ξέρεις πως λειτουργεί. Το μηχανάκι θα έχει λιγότερους ίππους άμα θες εσύ, είναι στο χέρι σου (κυριολεκτικά), τράβα το συμπλέκτη και όλα καλά.

Επαυξάνω.

Επιτέλους ένας που με καταλαβσινει .

Με e cluch να το πάρει που είναι ποδήλατο,  παπι.Και κουλοί το πάνε.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...