zeremefikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλημέρα, έχω μια Mercedes a180d του 2018, κ μετά από αλλαγή της βάσης ψυγείου λαδιού , επειδή έχανε ψυκτικό υγρό, μετά από περίπου μισή ώρα μου ανάβει με κίτρινο χρώμα η λυχνία θερμοκρασίας του ψυκτικού υγρού χωρίς καμία άλλη εντολή.. έχει εικόνα κάποιος τι μπορεί να είναι; Στις ενδείξεις δεν φαίνεται να ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά ούτε υπάρχει κάποια διαρροή.. η στάθμη του ψυκτικού υγρού είναι ικανοποιητική..
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου στο μάστορα που σου άλλαξε τη βάση ψυγείου λαδιού θα ρωτήσεις. μισή ώρα μετά αντί να ρωτάς εδώ μέσα έπρεπε να τον έχεις ήδη πάρει τηλέφωνο και να έχεις το αμάξι εκεί με οδική. 4
zeremefikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Τον ρώτησα κ μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.. σκοπεύω να το πάω άμεσα .. 1
Morosana Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ότι έχει να κάνει με θερμοκρασίες ΕΙΝΑΙ ανησυχητικό. 3
piiii Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μήπως θέλει κανα clear απο την προηγούμενη "βλάβη" απο το διαγνωστικό; Αλλά όταν έχεις να κάνεις με θερμοκρασίες δεν πρέπει να παίζεις....
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου το πιο απλό είναι να έχει ξεχάσει να κουμπώσει τον αισθητήρα θερμοκρασίας. άλλα σενάρια δε θέλω να σκεφτώ. όπως και να έχει το αμάξι απαγορεύεται να κυκλοφορεί με αισθητήρα θερμοκρασίας με αναμμένη ένδειξη. 1
zeremefikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Η προηγούμενη ένδειξη που μου εμφάνιζε ήταν η απώλεια ψυκτικού υγρού. Απλά επειδή είναι με κίτρινο φόντο η ένδειξη κ όχι με κόκκινο κ η ένδειξη της θερμοκρασίας είναι στα κανονικά επίπεδα, υπέθεσα μήπως είναι κάτι απλό.. ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
d4mage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, greekfragma είπε το πιο απλό είναι να έχει ξεχάσει να κουμπώσει τον αισθητήρα θερμοκρασίας. άλλα σενάρια δε θέλω να σκεφτώ. όπως και να έχει το αμάξι απαγορεύεται να κυκλοφορεί με αισθητήρα θερμοκρασίας με αναμμένη ένδειξη. ή να ξέχασε να σβήσει την βλάβη ή να υπάρχει και αλλού πρόβλημα; Στο διαγνωστικό δεν το έβαλε μετά το σέρβις;
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 minutes ago, d4mage said: ή να ξέχασε να σβήσει την βλάβη ή να υπάρχει και αλλού πρόβλημα; Στο διαγνωστικό δεν το έβαλε μετά το σέρβις; εσύ καλά τα λες. κάτσε να δω τη μαγική μου σφαίρα 3
zeremefikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Το διαγνωστικό τελικά δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα.. κ το αυτοκίνητο δεν εμφάνισε ξανά την ένδειξη !!
greekfragma Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 minutes ago, zeremefikos said: Το διαγνωστικό τελικά δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα.. κ το αυτοκίνητο δεν εμφάνισε ξανά την ένδειξη !! έτσι μαγικά δεν έσβησε πάντως. μην εφησυχάζεσαι για καμιά βδομάδα σίγουρα. τι έγινε ή τι έκανε ο μάστορας εφόσον δεν έχεις εμπειρία, έμαθες ή δεν σου εξήγησε πως έσβησε;
zeremefikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Με ενημέρωσε ότι επειδή είχε βγάλει το ψυκτικό υγρό για την επισκευή κ στο τέλος όταν την τελείωσε, έβαλε ψυκτικό υγρό , πιθανόν να είχε μέσα αέρα- για αυτό κ η κίτρινη ένδειξη .. πάντως κ πριν το πάω το αυτοκίνητο για επανέλεγχο η ένδειξη είχε σταματήσει.. τι να πω;;!!
greekfragma Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Just now, zeremefikos said: Με ενημέρωσε ότι επειδή είχε βγάλει το ψυκτικό υγρό για την επισκευή κ στο τέλος όταν την τελείωσε, έβαλε ψυκτικό υγρό , πιθανόν να είχε μέσα αέρα- για αυτό κ η κίτρινη ένδειξη .. πάντως κ πριν το πάω το αυτοκίνητο για επανέλεγχο η ένδειξη είχε σταματήσει.. τι να πω;;!! o σωστός μάστορας κάνει σωστή πλήρωση και όχι τσαπατσουλιές με κενά αέρα στο κύκλωμα. 1
atheatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Mercedes coolant levels warning light αυτό είναι το σήμα ? Σου συνιστώ να διαβάσεις το manual του αυτοκινήτου σου είτε να κανείς αναζήτησή στο Internet τι σημαίνουν τα σύμβολα που σου εμφανιζει το αμαξι σου. 1
zeremefikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Αυτό είναι ναι.. αλλά ψαχνοντας το manual δεν το εντόπισα πουθενά.. στο manual γίνεται αναφορά σε κόκκινο χρώμα της θερμοκρασιασ..μπορείς σε παρακαλώ να με ενημερώσεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα