ikaruga24 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 ώρες πριν, Huruduru είπε Ας γίνουν λίγο πιο φιλικοί προς τον καταναλωτή για να μην φουντώνει η πειρατεία. Τουλάχιστον με τα θετικά νέα ότι το Switch 2 θα παίζει παιχνίδια του Switch 1 φαίνεται ότι αλλάζουν πορεία και έμαθαν από το παρελθόν. Στο παρελθόν θα είχαν βγάλει το Switch 2 και αργότερα το Breath of the wild HD ή 4K edition για να αρμέξουν άλλα 60€. Δεν σε πιάνω, τι εννοείς ότι έμαθαν από τα λάθη τους; Όλες οι συμβατές κονσόλες της υποστήριζαν την προηγούμενη.
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ilos said: Θα προτιμούσα να συνεχίσουν τον χαβά τους και να τους τραβήξει κανένας δικηγόρος μια αγωγάρα που χρησιμοποιούν σαν βάση εξομοιωτές τρίτων για virtual console και mini NES/SNES. Να δω μετά πως θα συμβιβαστούν. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα η Nintendo στο τέλος θα κερδίζει, ενώ είναι νόμιμο το emulation έχει τη δυνατότητα να πεθάνει τον dev και τους οποίους δικηγόρους του σε δικαστικά έξοδα, που για τον dev είναι έξοδα δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ή δολλαρίων σε δικαστικά έξοδα για να συνεχίσει απλά την ανάπτυξη του emulator, δεν έχει κανένα οικονομικό νόημα Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Hacker?pcs 1
NickTG Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 hours ago, MikeKata said: αν δε στείλει το στρατό δικηγόρων της η Ninty στους developers Οι τελευταίοι developers που έστειλαν στρατό έβγαζαν λεφτά από τα παιχνίδια της Nintendo. Έκαναν διακανονισμό πριν τη δική 2.4 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης έδωσαν πρόσβαση, αν θυμάμαι καλά, μια εβδομάδα πριν βγει στο Tears of the Kingdom. Τι άποψη έχουμε για αυτές τις τακτικές?
TitanX Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Η Nintendo κατά τη γνώμη μου δεν πουλάει πλέον κάθε αυτό προϊόν. Πουλάει συναίσθημα και ενσυναίσθηση. Δεν τίθεται θέμα αν είναι καλύτερη κονσόλα πιο γρήγορη πιο δυνατάη κλπ κλπ. Η Nintendo πουλάει όλο αυτό το brand, που κατά την άποψη αυτό το κλειστό σύστημα που έχει δημιουργήσει μου αρέσει πολύ. Δεν είμαι fanboy ποτέ δεν είχα Nintendo παρά μόνο όταν αγόρασα το switch 1 για το Zelda. Δεν εχω αγοράσει και παίξει τπτ άλλο πλην των exclusives. Δεν είχε και νόημα για μένα μιας και τα περισσότερα τα παίζω στο pc σε πάρα πολύ πιο δυνατό μηχάνημα. Όμως για κάποιο λόγο μου δημιουργεί μια νοσταλγία το Nintendo και συχνά πυκνά επανέρχομαι και ξανά παίζω τελειωμένα games. Η Nintendo στα μάτια μου είναι κάτι σαν την Apple. Η apple δεν πουλά το προϊόν ως προϊόν στο τελικό καταναλωτή πουλάει συναίσθημα και ας κάνουν τόσο ακριβά. Δεν είναι τα iPhone τεχνολογικά τα καλύτερα κινητά όμως έχουν τους πιο πιστούς χρήστες. Γιατί; Συναίσθημα. Το νέο marketing.
MikeKata Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 minutes ago, NickTG said: Οι τελευταίοι developers που έστειλαν στρατό έβγαζαν λεφτά από τα παιχνίδια της Nintendo. Έκαναν διακανονισμό πριν τη δική 2.4 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης έδωσαν πρόσβαση, αν θυμάμαι καλά, μια εβδομάδα πριν βγει στο Tears of the Kingdom. Τι άποψη έχουμε για αυτές τις τακτικές? Την ίδια που έχουμε και για την πειρατεία. Το "επιχείρημα" που προσπαθείς να στήσεις είναι ότι επειδή κάτι χρησιμοποιείται για πειρατεία και ΜΕΡΙΚΟΙ developers ΕΝΟΣ emulator παραβίαζαν το νόμο, είναι σωστές οι τακτικές της Nintendo που παλεύει να κλείσει ΟΛΟΥΣ τους emulators, ακόμα και αν τους χρησιμοποιείς για να παίξεις παιχνίδια που έχεις αγοράσει (πράγμα που είναι απόλυτα νόμιμο). "Το αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί για εγκληματικές ενέργειες, άρα πρέπει να απαγορευθούν όλα τα αυτοκίνητα παγκοσμίως". Αυτή είναι η στάση της Nintendo και αυτήν παλεύεις να δικαιολογήσεις. 2
mansa2k Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες H N ανακοινώνει νέο σύστημα και βγήκαν τα τρολς από την σπηλιά τους με ξεπερασμένα επιχειρήματα δεκαετιών και μπούρδες τριμέγιστες: Τι ασχολείστε; Αφού δεν σας ενδιαφέρει...
AtiX Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 6 λεπτά πριν, TitanX είπε Η Nintendo κατά τη γνώμη μου δεν πουλάει πλέον κάθε αυτό προϊόν. Πουλάει συναίσθημα και ενσυναίσθηση. Δεν τίθεται θέμα αν είναι καλύτερη κονσόλα πιο γρήγορη πιο δυνατάη κλπ κλπ. Η Nintendo πουλάει όλο αυτό το brand, που κατά την άποψη αυτό το κλειστό σύστημα που έχει δημιουργήσει μου αρέσει πολύ. Δεν είμαι fanboy ποτέ δεν είχα Nintendo παρά μόνο όταν αγόρασα το switch 1 για το Zelda. Δεν εχω αγοράσει και παίξει τπτ άλλο πλην των exclusives. Δεν είχε και νόημα για μένα μιας και τα περισσότερα τα παίζω στο pc σε πάρα πολύ πιο δυνατό μηχάνημα. Όμως για κάποιο λόγο μου δημιουργεί μια νοσταλγία το Nintendo και συχνά πυκνά επανέρχομαι και ξανά παίζω τελειωμένα games. Η Nintendo στα μάτια μου είναι κάτι σαν την Apple. Η apple δεν πουλά το προϊόν ως προϊόν στο τελικό καταναλωτή πουλάει συναίσθημα και ας κάνουν τόσο ακριβά. Δεν είναι τα iPhone τεχνολογικά τα καλύτερα κινητά όμως έχουν τους πιο πιστούς χρήστες. Γιατί; Συναίσθημα. Το νέο marketing. Όπου εσύ φίλε μου γράφεις “συναίσθημα”, βάλε “διασκέδαση” και θα δεις πως ξαφνικά αλλάζει όλο το σκεπτικό και από αρνητικό γίνεται θετικό… 6 λεπτά πριν, MikeKata είπε Την ίδια που έχουμε και για την πειρατεία. Το "επιχείρημα" που προσπαθείς να στήσεις είναι ότι επειδή κάτι χρησιμοποιείται για πειρατεία και ΜΕΡΙΚΟΙ developers ΕΝΟΣ emulator παραβίαζαν το νόμο, είναι σωστές οι τακτικές της Nintendo που παλεύει να κλείσει ΟΛΟΥΣ τους emulators, ακόμα και αν τους χρησιμοποιείς για να παίξεις παιχνίδια που έχεις αγοράσει (πράγμα που είναι απόλυτα νόμιμο). "Το αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί για εγκληματικές ενέργειες, άρα πρέπει να απαγορευθούν όλα τα αυτοκίνητα παγκοσμίως". Αυτή είναι η στάση της Nintendo και αυτήν παλεύεις να δικαιολογήσεις. Από προηγούμενες συζητήσεις, το 90% των ατόμων, αποδείχτηκε ότι όντως χρησιμοποιούσαν τους emulators για να παίξουν πειρατικά παιχνίδια και δεν είχαν αγοράσει κανένα… το ότι εδώ μέσα υπάρχουν δύο άντε τρεις που έχουν αγοράσει τα παιχνίδια, δεν γίνεται να γίνουν οι κολυμπήθρα του Σιλωάμ από τους υπόλοιπους… ΥΓ: το ίδιο συμβαίνει και με τις συζητήσεις περί torrents και πειρατίας και πας στο διασκέδαση και όσοι το παίζανε άγιοι μιλάνε στη ψύχρα για τις ταινίες και τις σειρές που είδαν πειρατικά…
NickTG Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 minutes ago, MikeKata said: Την ίδια που έχουμε και για την πειρατεία. Το "επιχείρημα" που προσπαθείς να στήσεις είναι ότι επειδή κάτι χρησιμοποιείται για πειρατεία και ΜΕΡΙΚΟΙ developers ΕΝΟΣ emulator παραβίαζαν το νόμο, είναι σωστές οι τακτικές της Nintendo που παλεύει να κλείσει ΟΛΟΥΣ τους emulators, ακόμα και αν τους χρησιμοποιείς για να παίξεις παιχνίδια που έχεις αγοράσει (πράγμα που είναι απόλυτα νόμιμο). "Το αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί για εγκληματικές ενέργειες, άρα πρέπει να απαγορευθούν όλα τα αυτοκίνητα παγκοσμίως". Αυτή είναι η στάση της Nintendo και αυτήν παλεύεις να δικαιολογήσεις. Δεν προσπαθώ να στήσω κανένα επιχείρημα. Απλά μου έκανε εντύπωση πως ενώ είσαι τόσο αντικειμενικός αυτό ξέχασες να το αναφέρεις. Γιατί από αυτά που διαβάζαμε θα νόμιζε κανείς πως όλοι οι developers το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους και επειδή θέλουν να μπορούμε να παίζουμε εμείς τα νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια μας. Κατά τα άλλα εννοείται πως οι emulators από μόνοι τους είναι νόμιμοι και υπάρχει και σχετική απόφαση οπότε δύσκολα θα καταφέρει να κλείσει κάποιον χωρίς να υπάρχει έξτρα λόγος.
comfuzio Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Ξέρω είμαι ο ξέμπαρκος στο νήμα, πρώτη φορά μετά το Ν64 που σκέφτομαι να πάρω ξανά κονσόλα της Nintedon't, πιο πολύ για το παρεϊστικο co-op που δεν μπόρεσα να κάνω σωστά με το steamdeck. Τόσα χρόνια μετά το Ν64 και την Ν την νιώθω ότι έχει μείνει σε αυτήν την εποχή, οπτικά τουλάχιστον
MikeKata Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 8 minutes ago, NickTG said: Απλά μου έκανε εντύπωση πως ενώ είσαι τόσο αντικειμενικός αυτό ξέχασες να το αναφέρεις. Γιατί από αυτά που διαβάζαμε θα νόμιζε κανείς πως όλοι οι developers το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους και επειδή θέλουν να μπορούμε να παίζουμε εμείς τα νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια μας. Όχι εγώ. Ούτε η Nintendo μπορεί να το αναφέρει. Γιατί, πέρα από το marketing, στο δικαστήριο, δεν μπορεί να το αποδείξει. Και για αυτό παλεύει με πλάγιες οδούς, όπως οι ισχυρισμοί ότι κάνουν bypass encryption systems ή κάνουν recreate το interface. Οπότε, θα συνιστούσα, τις αντιρρήσεις σου να τις συζητήσεις με την ίδια τη Nintendo. 1
kurkosdr Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ilos είπε Θα προτιμούσα να συνεχίσουν τον χαβά τους και να τους τραβήξει κανένας δικηγόρος μια αγωγάρα που χρησιμοποιούν σαν βάση εξομοιωτές τρίτων για virtual console και mini NES/SNES. Να δω μετά πως θα συμβιβαστούν. Αν το open-source license που χρησιμοποιούν αυτοί οι εξομοιωτές τρίτων επιτρέπει την ενσωμάτωση στο virtual console, γιατί ακριβώς θα τους μηνύσουν; Δεν είναι παράνομο το emulation, το "σπάσιμο" του DRM είναι παράνομο σε ορισμένες χώρες. 4 ώρες πριν, kgkaudi είπε Συμφωνώ και σου έχω ακόμα καλύτερο. Θα το κάνουν μέσω του Yuzu. Ουσιαστικά εξαγορά του έκαναν. 🤣 Δεν διάβασες το άρθρο, ε; Το emulation δεν είναι παράνομο, το "σπάσιμο" του DRM είναι (τεχνολογικά μέτρα προστασίας = DRM), και αυτό σε ορισμένες χώρες (πχ ΗΠΑ). Το πρόβλημα του Yuzu είναι ότι "έσπαγε" DRM αντί αν δέχεται μόνο μη-κρυπτογραφημένα αρχεία, επειδή οι τύποι πίσω από το Yuzu ήθελαν να το κάνουν να μοιάζει όσο πιο πολύ γίνεται στους εμπορικούς emulators της Nintendo δηλαδή να παίζει κρυπτογραφημένα αρχεία (μεγάλο λάθος αυτό). Και το project ήταν headquartered στις ΗΠΑ. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί όλα τα open-source DVD rippers (πχ Handbrake) που έχουν βάση χώρες όπως η ΗΠΑ δέχονται μόνο μη-κρυπτογραφημένα αρχεία και δεν μπορούν να μετατρέψουν εμπορικά DVDs χωρίς εξωτερικό πρόγραμμα; Η απάντηση είναι η κρυπτογράφηση CSS που υπάρχει στα περισσότερα εμπορικά DVD. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από kurkosdr
Chocobo Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MikeKata είπε Όχι ΜΟΝΟ λόγω νοσταλγίας. Σε μεγάλο βαθμό, όμως, ναι. Ο λόγος που βγήκε το Astrobot game of the year δεν ήταν γιατί έμοιαζε με το Mario, αλλά, πολύ απλά, γιατί οι φετινές κυκλοφορίες ήταν γελοίες. Και το "σπρώξιμο" που έφαγε από τη Sony. Ειδικά οι "ΑΑΑ". Δε βγαίνουν κάθε χρόνο παιχνιδια-διαμαντια (εκτός κι αν πιστεύεις ότι όλα τα παιχνίδια της Nintendo είναι διαμάντια). Θέσε το Astrobot απέναντι, π.χ, σε κάποιο εκ των BG3, GoWR, Witcher 3, DA:Origins κλπ και αν καταφέρει να βγει έστω και μια φορά "από πάνω", θα είναι έκπληξη. Για να μη δοκιμάζει η Nintendo, να βάλει στον ίδιο κόσμο "ένα κουνέλι, ένα σκίουρο ή έναν άλλο χαρακτήρα" και να πηγαίνει στο safe promotion του Mario, σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πως έχει κάνει sales projection και γνωρίζει ότι ένα ποσοστό (δεν μπορώ να ξέρω αν είναι 10-20-30-40%) πελατών είναι λόγω νοσταλγίας και θα τους χάσει. Αλλιώς, βάζοντας άλλους χαρακτήρες, θα μπορούσε να αυξήσει και τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών (δημιουργώντας άλλο franchise)-και κατ'επεκταση το revenue από πελάτες που θα δοκίμαζαν "κάτι καινούριο". Οπότε, η έρευνα στο marketing department της, μάλλον έχει δείξει τα αντίθετα από όσα ισχυρίζεσαι. Για τον ίδιο λόγο έχουν πλακωθεί όλες οι εταιρείες στα remaster. Δεν μπορεί ένα παιχνίδι να πουλάει ξανά και ξανά για λόγους νοσταλγίας. Εσύ προσωπικά θα αγόραζες περισσότερο απο 1 φορά κάτι μέτριο για λόγους νοσταλγίας ? Είμαι σίγουρος πως όχι...Αν ήταν καλό όμως ? Σίγουρα ναι. Για να καταλάβω δηλαδή θεωρείς Mario Galaxy 1-2 + Mario Odyssey λιγότερο απο εξαιρετικά ? Δηλαδή δεν αξίζουν να είναι εκεί που είναι και η νοσταλγία τα κράτησε ή τα ανέβασε ? Αυτό που ζητάς δεν γίνεται.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξει στα σκουπίδια την μασκότ της η οποία είναι αγαπητή. Είναι σαν να ζητάς απο την Apple αντί για iphone 17 να πάει σε κάτι άλλο...... Συνταγή που πουλάει δεν την αλλάζεις....και αυτή η συνταγή πουλάει επειδή σε κάθε γενιά καταφέρνει να φέρει Α ποιότητα. Tο παιχνίδι λέγεται Μαριο δεν μπορεί να αλλαχθεί ο κεντρικός χαρακτήρας. Έχει βγάλει όμως άλλα 3d platformers που είναι εξίσου πετυχημένα πχ Kirby. Έχει φτιάξει άλλο franchise πχ Luigis Mansion αλλά απο ότι κατάλαβα εσύ θές να πετάξει στον κάδο όλο το Mario universe because reasons.... Κάπου έχεις μπερδευτεί νομίζω. Τα Mario και τα Ζelda είναι σταθερά 30 χρόνια elite level games τα οποία σχεδόν δεν έχουν ανταγωνισμό. Η νοσταλγία έρχεται τελευταία. Επι 30 χρόνια αποδεικνύουν ξανά και ξανά πως φτιάχνουν τέλεια παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν κάτι. Τέλος το astrobot το ανέφερα για να δείς πως δεν έχει σημασία η νοσταλγία όσο νομίζεις. Αν βγάλεις ενα διασκεδαστικό παιχνίδι θα έχει επιτυχία και θα το αγαπήσει ο κόσμος. Η Nintendo το κάνει με τον Mario. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Chocobo 2
ilos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 20 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Αν το open-source license που χρησιμοποιούν αυτοί οι εξομοιωτές τρίτων επιτρέπει την ενσωμάτωση στο virtual console, γιατί ακριβώς θα τους μηνύσουν; Δεν είναι παράνομο το emulation, το "σπάσιμο" του DRM είναι παράνομο σε ορισμένες χώρες. Οι GNU και λοιπές licenses δεν επιτρέπουν την εμπορική εκμετάλλευση από τρίτους για όφελος. Αν τα έδινε τα παιχνίδια τζάμπα με το virtual console δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ή έστω αν έδινε δωρεάν τον emulator καθαυτόν (με στοιχεία και references από ποιον είναι) και μετά σου πούλαγε τα roms ξεχωριστά. Θα ήταν και πάλι αισχροκέρδεια αλλά τουλάχιστον θα ήταν πιο δίκαιη ως προς τον developer. Τώρα σου δίνει γουρούνι στο σακί ουσιαστικά και δεν αναγνωρίζει καν ότι χρησιμοποίησε την δουλειά/κόπο τρίτων. Και μπορεί και μετά να τους κυνηγά κιόλας όπως έκανε με yuzu/ryujinx. Αλλά εντάξει δε θα κάτσει ο καθένας να κάνει reverse engineering σε mini nes/snes να δει από που έχει "δανειστεί" πράγματα για τον arm emulator της. Εκεί βασίζεται. 1
MikeKata Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 11 minutes ago, Chocobo said: Αυτό που ζητάς δεν γίνεται.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξει στα σκουπίδια την μασκότ της η οποία είναι αγαπητή. Είναι σαν να ζητάς απο την Apple αντί για iphone 17 να πάει σε κάτι άλλο...... Συνταγή που πουλάει δεν την αλλάζεις....και αυτή η συνταγή πουλάει επειδή σε κάθε γενιά καταφέρνει να φέρει Α ποιότητα. Tο παιχνίδι λέγεται Μαριο δεν μπορεί να αλλαχθεί ο κεντρικός χαρακτήρας. Έχει βγάλει όμως άλλα 3d platformers που είναι εξίσου πετυχημένα πχ Kirby. Έχει φτιάξει άλλο franchise πχ Luigis Mansion αλλά απο ότι κατάλαβα εσύ θές να πετάξει στον κάδο όλο το Mario universe because reasons.... Δε "ζήτησα" τίποτα απολύτως. Απάντησα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε δικό σου ισχυρισμό ότι "αν βάλει ένα κουνέλι κλπ στο ίδιο σύμπαν, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει". Όταν κάνετε έναν ισχυρισμό και σας απαντάνε σε αυτόν, να μένετε στο ίδιο ζήτημα. Είπα ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να μην το κάνει και να συνεχίζει να βγάζει παιχνίδια με το ίδιο theme (Mario, ναι, Luigi κλπ), έχει κάνει την έρευνα της και βλέπει ότι στο target group της, ένα ποσοστό θα αγοράσει λόγω νοσταλγίας. Το να εθελοτυφλει κάποιος δεν οδηγεί κάπου. Από εκεί και πέρα, προφανώς και η κουβέντα έχει πάει αλλού. Το βασικό μου "πρόβλημα" με τη Nintendo είναι ο τρόπος με τον οποίο κυνηγάει τον οποιοδήποτε, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παίξεις παιχνίδια της σε άλλη πλατφόρμα, ακόμα και να τα έχεις αγοράσει. Και να πρέπει να πάρεις το καινούριο Switch ή οτιδήποτε underpowered βγάλει γιατί, ετσι. Είναι ξεκάθαρα αντικαταναλωτική τακτική, βαπτισμενη "business strategy". Έχω την ίδια άποψη για ΟΛΕΣ τις εταιρείες που το κάνουν αυτό, καθώς και για τα "exclusives", απλά η Nintendo το πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν αρέσει αυτή η κριτική στα fanboys; Πρόβλημα τους. Σαν καταναλωτής θέλω να κοιτάξω την ουσία (παιχνίδι) αντί να ασχολούμαι σε ποια πλατφόρμα θα πρέπει να "κλειδωθώ' για να παίξω.
filip123go Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 hour ago, mansa2k said: H N ανακοινώνει νέο σύστημα και βγήκαν τα τρολς από την σπηλιά τους με ξεπερασμένα επιχειρήματα δεκαετιών και μπούρδες τριμέγιστες: Τι ασχολείστε; Αφού δεν σας ενδιαφέρει... Που να δεις στο thread για το original switch τι έλεγαν εδώ μέσα...! Από αυτά που διαβάζες, νόμιζες ότι σε 3 μήνες θα έκλεινε η εταιρεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα