teo_3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ενημερώθηκα πρόσφατα ότι μία κάρτα στο όνομα της μητέρας μου έχει ανακληθεί και μετά παο κλήση τη τράπεζας Πειραώς της ζητήθηκε η συναίνεση ώστε να ακυρωθεί διότι παρατηρήθηκε απο το τμήα ασφαλείας της τράπεζας κάποια περίεργη κίνηση. Αυτή η κάρτα χρησιμοποιείτε μόνο σε ΑΤΜ και θεωρώ δύσκολο να έχει υποκλαπή αλλά δεν μας δώσανε δικαίωμα να την λετουργήσουμε εκ ένου. Η υπάλληλος επέμενε και σε ερώτησή μου αν θα αλλαχθεί με δική τους χρέωση, με ενημέρωσε ότι δεν είναι σίγουρη (?) και να δοκιμάσω μετά την ακύρωση μέσω winbank και θα δω. Φυσικά γίνεται αίτηση για νέα κάρτα με 6€ χρέωση. Γνωρίζει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις ακύρωσεις απο λευράς της τράπεζας λόγω ασφαλείας αν θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση με χρέωση δική τους ?
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου εσείς τελικά δώσατε συναίνεση για ακύρωση; αν ρωτάς για το άδικο του πράγματος ή αν είναι μια ακόμα τακτική του τραπεζικού καρτέλ να βγάλει εύκολα 6ευράκια, όλα παίζουν.
teo_3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Just now, greekfragma said: εσείς τελικά δώσατε συναίνεση για ακύρωση; αν ρωτάς για το άδικο του πράγματος ή αν είναι μια ακόμα τακτική του τραπεζικού καρτέλ να βγάλει εύκολα 6ευράκια, όλα παίζουν. Ναι, έδωσε η μάνα μου συναίνεση γιατί δεν της δώθηκε η επιλογή για να την κρατήσει. η ερώτησή μου είναι αν έπρεπε να γίνει αντικατάσταση δωρεάν. Στην Alpha βλέπω ότι είναι δωρεάν.
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 minutes ago, teo_3 said: Ναι, έδωσε η μάνα μου συναίνεση γιατί δεν της δώθηκε η επιλογή για να την κρατήσει. η ερώτησή μου είναι αν έπρεπε να γίνει αντικατάσταση δωρεάν. Στην Alpha βλέπω ότι είναι δωρεάν. συνήθως σε συμβάσεις (γιατί και η κατοχή κάρτας σύμβαση είναι), οποιαδήποτε αλλαγή γίνει, το κόστος το επωμίζεται αυτός που κάνει και την αλλαγή. καλύτερα μπες στο ebanking της Πειραιώς και διάβασε τους όρους. 1
teo_3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 minutes ago, greekfragma said: συνήθως σε συμβάσεις (γιατί και η κατοχή κάρτας σύμβαση είναι), οποιαδήποτε αλλαγή γίνει, το κόστος το επωμίζεται αυτός που κάνει και την αλλαγή. καλύτερα μπες στο ebanking της Πειραιώς και διάβασε τους όρους. Εντάξει, το βρήκα. Είναι όντως 6€ η αντικατάσταση λόγω απώλειας/κλοπής. Μου κάνει εντύπωση που η Alpha το έχει δωρεάν, συνήθως το καρτέλ λειτουργεί με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μπα...τα καρτέλ συνήθως έχουν και μικροδιαφορές για να έχεις τη ψευδαίσθηση ότι όντως υπάρχει ανταγωνισμός. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα