coniste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Χαιρετω την ομαδα παρατηρω θεμα στα fans μου οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες. Ενω εχω static white ή blue μου πεταει καποια led στο πρασινο/κιτρινο. Εχω χρονια το setup αυτο αλλα ειχα θεμα μονο με το ενα fan. Τωρα που ξανα ασχοληθηκα με το pc ειδα οτι εχουν παρει μεντα ολα μαζι. Επισης ειδα οτι το ενα fan της ψυκτρας δεν αναβει καν. Τα επαιξαν ή ειναι καποιο θεμα software ή συνδεσης; Ψιλο-αποκλειω την συνδεση γιατι θα ειχα θεμα απο οταν σεταρα το pc. Ηταν ολα φυσιολογικα τοτε και δεν εχει πειραχτει κατι απο τοτε.
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Kάποια λογικά κάηκαν οπότε δεν μπορεί να βγάλει λευκο γιατί θέλει και τα τρία sub-LED. 2
coniste Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Kάποια λογικά κάηκαν οπότε δεν μπορεί να βγάλει λευκο γιατί θέλει και τα τρία sub-LED. Παντως αν εξαιρεσεις τις μνημες, ολα τα αλλα κομματια μου φαινεται περιεργο να εχουν καει το ιδιο. Θελω να πω..χωρις να γνωριζω πολλα, ετυχε σε ολα να καουν τα ιδια led ; Εκανα μια προσπαθεια, re-install το icue, καταφερα να επαναφερω μονο το σβηστο της ψυκτρας. Αναψε αλλα και αυτο εχει τις κιτρινιλες οπως τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα