Terri89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Καλησπέρα άνδρας 25 χρονών 72 κιλά ,τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου . Συγκεκριμένα απ το 2018, όπου έπαθα κρίση πανικού έχοντας αρκετούς παλμούς και τάσεις λιποθυμίας αρκετά συχνά . Ύστερα από εξετάσεις σε εξωτερικό καρδιολόγο 2-3 τρίπλεξ σε διάστημα 4 μηνών , αρκετά καρδιογραφήματα, εξετάσεις θυρεοειδή , γενικές , ακτινες θώρακα δεν βρέθηκε τίποτα.Παρόλα αυτά εγώ συνέχιζα να έχω τα ίδια συμπτώματα καθώς και ταχυκαρδίες αρρυθμίες κι άλλα. Είχα μεγάλο πρόβλημα εκείνα τα χρόνια , καθώς φοβόμουν να πηγαίνω στη σχολή μου,να βγαίνω έξω.Μέρα νύχτα να μετράω τους παλμούς μου , να μετράω την πίεση μου.Ο ψυχολόγος με βοήθησε αρκετά και μέρα με τη μέρα ένιωθα καλύτερα . Τελευταία όμως ύστερα από ένα ατύχημα που είχα το καλοκαίρι με αποτέλεσμα δύο χειρουργεία στη σεζόν στο νησί που ήμουν νιώθω κάθε μέρα και χειρότερα . Τα συμπτώματα πάντα τα είχα ταχυκαρδίες κλπ απλά δεν τα σκεφτόμουν με το παραμικρό , και δεν φοβόμουν να κάνω πράγματα όπως ταξίδια κλπ. Τους τελευταίους μήνες ξανά γύρισαν όλα τα συμπτώματα ,κάθομαι υπέρ αναλύω τα πάντα στο μυαλό μου , άρρωστοφοβικός,αγχώδης,ότι αρρώστια βρω νομίζω την έχω,ότι με πονάει νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό.Τελευταία παθαίνω κάτι διπλοχτυπους στην καρδιά μου, σαν να κάνει έναν επιπλέον χτύπο έξτρα , κυρίως όταν ξαπλώνω ή μετά το φαγητό . Επίσης βλέπω και το σφυγμό της καρδιάς μου συνέχεια στο λαιμό μου , όταν πάω στον καθρέφτη μπροστά βλέπω το χτύπο της στο λαιμό μου (δεν ξέρω αν έγινα σαφής, ή αστείος ) η παλμοί μου είναι 60-100 το λεπτό,απλά τις περισσότερες φορές τους νιώθω έντονα σαν να τραντάζομαι από αυτούς. Γενικά έχω άγχος για όλα Δεν ξέρω τι να κάνω , αν έχω κάτι παθολογικό , ή είναι στο μυαλό μου όλα αυτά . Να σημειώσω πως έχω κάνει αρκετά τρίπλεξ για την ηλικία μου μου το είχε πει και ο καρδιολόγος μου , ο οποίος με εξετάσει από μικρό . Το τελευταίο μου τρίπλεξ καρδιάς ήταν στα μέσα του 2020 .Το τελευταίο μου καρδιογράφημα εξετάσεις γενικές αίματος , κι ακτίνα θώρακα τα έκανα τον Ιούλιο όπου ήταν όλα καθαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις