chrismasgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Σήμερα αγόρασα ένα dvd-rom της plextor.Όμως δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω on line καταχώρηση και δεν ξέρω το serial number γιατί το τοποθέτησα. Επειδή είναι δύσκολο να "ξηλώσω το pc μου εάν γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να δείχνει το serial number . Θα σας είμουν ευγνώμων.Σας ευχαριστώ.
Jaco Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μόνο αν το δίνει το PlexTools... αλλιώς ξήλωμα...
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 giati na to kaneis register?min mou peis gia eggiisi dioti den prokite na exeis problima.me to nero prepei na ginetai logika na deis kana serial number.alla den iparxei logos na to kaneis register.
chrismasgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Δεν πρέπει να γίνει register για να έχω εγγύηση;
kogos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Όπως είπανε και οι προηγούμενοι, δεν χρειάζετε δήλωση η εγγύηση... Παρ'όλα αυτά, αν ακόμα θες να την κάνεις, μπορείς πάρα πολύ εύκολα να δεις το serial number με το nero info tool
chrismasgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ. Προσπάθησα με το plextols αλλά στο serial μου βγάζει unknown οπότε αφού και εσείς μου λέτε ότι δεν είναι απαραίτητο τότε δεν θα το κάνω. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας.
madsc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 100% δεν είναι απαραίτητο να κάνεις register για εγγύηση. Έχω αλλάξει κάμποσα plextor με rma Βέλγιο που δεν είχαν γίνει ποτέ register. Την απόδειξη αγοράς φύλαξε μόνο. /sc
doc1000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Βρε παιδιά ούτε καν απόδειξη αγορά δε χρειάζεται. Αυτοί και μόνο που θα δούνε το serial number του Plextor σε περίπτωση επιστροφής καταλαβαίνουν αν είναι ή όχι σε εγγύηση. Εγώ το δικό μου το είχα στείλει χωρίς την απόδειξη. Δηλώνεις απλά το serial number στο RMA (σε περίπτωση επιστροφής) και τελείωσε. Μόνο αν πχ το drive κατασκευάστηκε πχ Μαιο2004 (ενώς εσύ το αγόρασες Αύγουστο2004) και σου χαλάσει ακριβώς στα 2 χρόνια απ' τη μέρα αγοράς του, τότε μόνο χρειάζεται η απόδειξη για το drive που με βάση την ημερομηνία κατασκευής του θα ήταν εκτός εγγύησης τον Ιούλιο πχ του 2006.
madsc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μόνο αν πχ το drive κατασκευάστηκε πχ Μαιο2004 (ενώς εσύ το αγόρασες Αύγουστο2004) και σου χαλάσει ακριβώς στα 2 χρόνια απ' τη μέρα αγοράς του' date=' τότε μόνο χρειάζεται η απόδειξη για το drive που με βάση την ημερομηνία κατασκευής του θα ήταν εκτός εγγύησης τον Ιούλιο πχ του 2006. [/quote'] Για αυτό ακριβώς του λέμε να φυλάξει την απόδειξη :wink: /sc
chrismasgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ. Την απόδειξη την έχω φυλάξει απλώς επειδή είδα το on line registration νόμιζα πως ήταν σαν την crypto που θέλει οπωσδήποτε registration για να έχεις εγγύηση. Όντως δεν είναι απαραίτητο το registration έστειλα και στο Βέλγιο στα κεντρικά της plextor Ευρώπης και μου το επειβεβαίωσαν.Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.