Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν πρεπει να μας νοιαζει η τσεπη του αλλου, μπορει να το θελει για την τρελα του, αμα δεν βγαινει θα το δωσει.........

Δημοσ.
1 hour ago, MikhailBakurin said:

Aπό τα πιο αυτοκαταστροφικά θέματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ.

Είστε ζεύγος που ο ένας είναι αναπληρωτής, άρα στο σπίτι υπάρχει το...πολύ 1 μισθός για τα επόμενα χρόνια, καθώς ο πενιχρός δεύτερος πάει σε μετακινήσεις και έξοδα διαβίωσης.

Κι εσείς τι σκέφτεστε, σε αυτή την εξαιρετικά ασταθή και ανασφαλή οικονομική κατάσταση; ''Ας πάρω ένα θηρίο που πλησιάζει 20ετία, να του ρίξω 1-2-3 χιλιάρικα μόλις το πάρω, και μετά να ακουμπάω ακόμα ένα χιλιάρι το χρόνο σε τέλη''.

Το ερώτημα που θα έπρεπε να έχετε με την περιγραφόμενη οικονομική κατάσταση, είναι το ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΕΝΙΚΑ να αγοραστεί οποιοδήποτε αυτοκίνητο, όχι ΠΟΙΟ αυτοκίνητο, και δη θηρίο 2400 κυβικών 20ετίας με δεκάδες χιλιάδες χλμ στην πλάτη.

Για να το θέσω διαφορετικά, άνθρωποι με εισοδήματα 5+6 χιλιάρικα το μήνα κοιτούν να ξεφορτωθούν τέτοια οχήματα. Θα πάτε να τα πάρετε εσείς, με τα μισά, ή και λιγότερα εισοδήματα; 

Καλό θα ήταν γενικά να μένουμε on topic και να μην βγάζουμε συμπεράσματα για τη κατάσταση των άλλων χωρίς να γνωρίζουμε. Η ερώτηση είναι για την αξιοπιστία των συγκεκριμένων αυτοκινήτων όχι αν μπορούμε να τα στηρίξουμε ή όχι.

Όσο για την ηλικία των αυτοκινήτων ψιλό άστοχο ανάλογα βέβαια και με το όχημα. Άπειρα παράδειγμα γνωστών με ιαπωνικά 25ετιας που συνεχίζουν σαν καινούργια.

• Thanks 1
Δημοσ.

mitsubishi δεν θα φοβομουν καθολου, φθηνα ανταλλακτικα, καλη κατασκευη, κρατανε χρονια τα ατναλλακτικα, εαν κανεις και καποιες δουλειες μονος σου ακομα καλυτερα, ψαλιδια, ακρα, μπαρες, συνεμπλοκ, λαδια κτλ. η μια η αλλη βγαινει η συντηρηση λογαριαζοντας τα τελη

Δημοσ.

Φίλε μου ψάχνω αυτοκίνητο πόλης αλλά και να βγαίνω λιγο εθνική μέχρι 9000 ευρώ. Άσε τι έχουν δει μάτια μου αυτές τις μέρες.

Πουλάνε αυτοκινήτα 8-9 ετών πιο ακριβά απ' τα πήραν καινούργια, συν το ότι έχουν 100 χιλιάδες Χλμ. Κάτι i10, Corsa,κτλ. Έχω τρελαθεί, και να πεις ότι τα πουλάνε, εκεί τα έχουν μήνες. 

Χίλιες φορές πάρε ένα ακριβό ποιοτικό αυτοκίνητο, σε πολύ χαμηλή τιμή, και δώσε τα υπόλοιπα στη συντήρηση, τέλη, και βάλε υγραέριο αν το υποστηρίζει. Αν μπορούσα να το κάνω εδώ που μένω, θα το έκανα με κλειστά μάτια αλλά...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, πολλοί τα βάζουν αγγελία απλά να δουν τι ψάρια θα έπιαναν αν ήθελαν να τα πουλήσουν, δεν τους νοιάζει τόσο να τα δώσουν.

Σου λέει, αν βρεθεί κανάς άκυρος και μου τα δώσει, αξίζει.

• Like 2
Δημοσ.

to RAV4 δεν εχει βολευτικους χωρους, εαν βαλει αεριο, αναγκαστικα η δεξαμενη πρεπει να μπει μεσα στον πορτ μπαγκαζ, σε αλλα μπορεις να την κρυψεις η μεσα στο αυτοκινητο στηνθεση της ρεζερβας, η εξωτερικα στην θεση της ρεζερβας, επισης μεσα ειναι λιγο στενο. απο την αλλη εαν εχει μοτερ D4D πετρελαια , για μενα δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη απο μηχανικης αποψης και αντοχης! στο outlander βαζεις το αεριο στην θεση της ρεζερβας και την ροδα απο πανω οταν θα φευγεις για ταξιδι (η αστυνομια δεν εχει προβλημα ουτε εσωτερικα χωρας ουτε εξωτερικο) μιλαω παντα για ευρωπη, βλκανια και χωρες πρωιν ΕΣΣΔ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339279087-mitsubishi-outlander
αυτο φαινεται πολυ καθαρο! και πολυ καλο λαστιχο (700 ευρω περιπου κανουν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...