Προς το περιεχόμενο

Blue screen 0xc000000e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Freezάρει το pc και μου βγάζει αυτο το μυνημα. Αλλάζει το boot order από μόνο του και πριν μου έβγαζε ότι τα bios έχουν πρόβλημα, μετά από αυτο δεν έδινε καν εικόνα ή κόλλαγε στο loading ή έμπαινες στα bios. Εχει κανείς κάποια ιδέα; Υποψιάζομαι κάτι με το sys32 αλλά δεν το έχω αγγίξει και ούτε έχω κάνει κάτι με το pc τους τελευταίους μηνες( αναβάθμιση, OC κλπ).

IMG_8200.jpeg

Δημοσ.

Για να αλλάξει το boot order συνήθως φταίει ότι ο δίσκος κατά την εκκίνηση μάλλον δεν εμφανίζεται ή ότι για κάποιο λόγο το BIOS χάνει τις ρυθμίσεις πχ κακή μπαταρία σε συνδιασμό με προβληματικό τροφοδοτικό. Θες να μας δώσεις λίγες πληροφορίες για το Hardware σου; RAM, Μητρική, Δίσκοι, CPU , PSU κτλ ;

Μετά όσον αφροά τα windows μπορείς να μας βρεις την Version; Επίσης έχουμε εγκατάσταση σε Legacy BIOS ή UEFI ;

Δημοσ.

Μήπως κλείνεις το τροφοδοτικό όταν δε δουλεύεις στο pc; Αν ναι τότε μπορεί να τελείωσε (συντομότερα του δεόντως) η μπαταρία που κρατάει τις ρυθμίσεις στο bios και σου μηδενίζει τα πάντα. Αν ισχύει αυτό θα το καταλάβεις γιατί μηδενίζει και η ώρα και η ημερομηνία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Μήπως κλείνεις το τροφοδοτικό όταν δε δουλεύεις στο pc; Αν ναι τότε μπορεί να τελείωσε (συντομότερα του δεόντως) η μπαταρία που κρατάει τις ρυθμίσεις στο bios και σου μηδενίζει τα πάντα. Αν ισχύει αυτό θα το καταλάβεις γιατί μηδενίζει και η ώρα και η ημερομηνία.

Πολύ σωστό και αυτό ή μπορεί να βγάζει και την πρίζα από το ρεύμα. Ημερομηνία ωστόσο αν έχει Internet ο υπολογιστής είναι πολύ πιθανό να συγχρονίζεται αυτόματα κατά την εκκίνηση. Θα πρέπει να μπει στο BIOS για να δει αν έχει γίνει reset πριν ο υπολογιστής ξεκινήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...