coolnetgr Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ 12 ώρες πριν, kallair είπε Ζηταω απο τον βοηθο να μου ανοιγοκλεισει το κλιματιστικο και παλιοτερα μου ελεγε οτι ειναι απλα ενα γλωσσικο μοντελο και μπλα μπλα μπλα δεν μπορει να κανει τετοια πραγματα. πλεον μου βγαζει σαν μηνυμα "λαθους" οτι δεν μπορει να κανει τετοια διεργασια και με προτρεπει ειτε να παω στο google home app ή να παω στο gemini extensions settings και να ενεργοποιησω τo google home extension. Υπαρχει τροπος να βρω αυτο το extension; γιατι τωρα δεν το εμφανιζει. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις εγγραφή στην public preview του Google Home. https://support.google.com/googlenest/?p=public_preview Σε μένα εμφανίζει το Google Home σαν extension στη Gemini αλλά είμαι στο public preview.
nefos78 Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ ναι ρώτησα τις προάλλες το genini τι καιρό κάνει στην Αίγυπτο το Φεβρουάριο και μου απάντησε μπλα μπλα μπλα και να πάρω μαζί μου λεπτές φουστίτσες κάπρι λινά παντελόνια και ζακετούλα .... what? διχάστηκα, μου συντάραξε τη ταυτότητά μου όχι αστεία... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα