ntava Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά με υγεία. Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι χρειάζεται να κάνω για αγορά τρακαρισμένης μηχανής που είναι σε ακινησία 2 χρόνια, η πινακίδα έχει γίνει ηλεκτρονική κατάθεση, δεν έχει ΚΤΕΟ και δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ (ακόμα). Θέλω να γίνει η μεταβίβαση και ιδανικά να την βάλω πάλι σε ακινησία μέχρι να την φτιάξω. Αυτό μπορεί να πάρει μια εβδομάδα μπορεί και ένα μήνα. Ο πωλητής είναι φίλος και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από ntava
villasg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου https://www.facebook.com/groups/Greekcustoms/permalink/8622060741241897/ 1
ntava Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 μμ Λοιπόν επειδή έκανα την διαδικασία και ίσως υπάρξει και κάποιος άλλος με την ίδια απορία στο μέλλον τα γράφω για να υπάρχει απάντηση. Μπορείς να κάνεις μεταβίβαση χωρίς κτέο, και αντί για το χαρτί του κτέο πας την πινακίδα. Το υπουργείο κρατάει την πινακίδα και την παίρνεις πίσω μόλις τους πας το νέο ΚΤΕΟ. Η άδεια κυκλοφορίας που παίρνεις (χωρίς το κτέο) λέει απο πίσω "δεν ισχύει για κυκλοφορία λόγω έλλειψης κτεο" προσοχή - πρέπει να γράφει και οτι κρατήθηκε η πινακίδα, εμένα δεν το έγραφε και μου έκαναν χάρη οι άνθρωποι στο κτεο να το παραβλέψουν ( η τουλάχιστον έτσι μου είπαν, τώρα έκανε λάθος ο υπάλληλος του υπουργείου ? δεν ξέρω) Τώρα πως πας απινακίδοτο όχημα στον έλεγχο ή με ρίσκο να το οδηγήσεις ή το φορτώνεις σε κανένα βανάκι. Αφού λοιπόν πάρεις το νεο ΚΤΕΟ το πας υπουργείο και παίρνεις νέα άδεια για κυκλοφορία και την πινακίδα σου Εγω τα έκανα μέσω διεκπαιρεωτή τα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα