Crash24 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Η Oppo ετοιμάζεται να λανσάρει το λεπτότερο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο, με πάχος που μόλις ξεπερνά τη θύρα USB-C. Σύμφωνα με επίσημες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Oppo, το επερχόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο Find N5 διαθέτει εντυπωσιακά λεπτό σχεδιασμό, με πάχος που μόλις ξεπερνά αυτό της θύρας USB-C όταν είναι ξεδιπλωμένο. Η συσκευή, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη ως OnePlus Open 2, υπόσχεται επίσης κορυφαία προστασία από το νερό. Ο Zhou Yibao, διευθυντής προϊόντων της σειράς Find, μοιράστηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μέγεθος της συσκευής, επισημαίνοντας ότι το εμπόδιο για περαιτέρω μείωση του πάχους είναι πλέον "το όριο της θύρας φόρτισης". Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Find N5 είναι το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο μέχρι σήμερα. Τον τίτλο αυτό κατείχε μέχρι τώρα το Honor Magic V3, με πάχος 4,35mm όταν είναι ανοιχτό, γεγονός που υποδηλώνει ότι το Find N5 πρέπει να πλησιάζει τα 4mm. Αυτό εξηγεί γιατί φαίνεται περίπου στο μισό μέγεθος του iPhone 16 Pro Max (8,25mm) στις συγκριτικές φωτογραφίες. Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο Zhou αποκάλυψε ότι η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση IPX9, που σημαίνει ότι αντέχει σε πίδακες νερού υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση IPX8 για βύθιση στο νερό και IPX6 για πίδακες νερού χαμηλότερης θερμοκρασίας. Η Oppo παρέλειψε το μοντέλο N4 λόγω της σύνδεσης του αριθμού με το θάνατο στην κινεζική κουλτούρα, και το προηγούμενο μοντέλο Find N3 κυκλοφόρησε στη Δύση ως OnePlus Open. Εάν ακολουθηθεί το ίδιο μοτίβο, το Find N5 αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστή για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της Samsung, της Motorola και της Google. Το Find N5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα, ενώ η διεθνής του κυκλοφορία θα ακολουθήσει αργότερα, πιθανότατα στο MWC 2025. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:03 μμ Ωραία. Συγκρίναμε ένα αναδιπλούμενο σε ανοικτή θέση με ένα άλλο τυχαίο. . . . Είναι κάπως λογικό να συμβαίνει αυτό καθώς στο ένα μέρος υπάρχει μόνο η οθόνη και στο άλλο η μπαταρία το main και το suboard 3
Captain Nemo Δημοσ. Δευτέρα στις 07:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:04 μμ Για να δούμε τι μπαταρία 🔋 θα έχει όντας τόσο λεπτό
alexzzz Δημοσ. Δευτέρα στις 07:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:15 μμ Ένα από τα θέματα μου με τα foldable (όταν πήρα για να δοκιμάσω το galaxy fold z 4) ήταν το βάρος. Το άλλο είναι τόσοι πελάτες μου που τα φέρνουν πίσω γιατί ξαφνικά κάτι έπαθε η οθόνη. Το πρώτο ξέρω ότι λύθηκε... περιμένω μία παρουσίαση που θα μας πει ότι λύθηκε και το δεύτερο
Panosglasgow Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, manolis940 said: Ωραία. Συγκρίναμε ένα αναδιπλούμενο σε ανοικτή θέση με ένα άλλο τυχαίο. . . . Είναι κάπως λογικό να συμβαίνει αυτό καθώς στο ένα μέρος υπάρχει μόνο η οθόνη και στο άλλο η μπαταρία το main και το suboard Δεν ισχύει τόσο αυτό. Παίζει να χει και στα 2 μέρη μπαταρία. Θες να σου βγάλω φώτο με το Huawei Μate XT μου δίπλα σε iphone, (που έχει ΚΑΙ μπαταρία ΚΑΙ οθόνη σε καθε μέρος? Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:38 μμ από Panosglasgow 4
giorgosk12 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ Τι υποστήριξη θα έχει άραγε στην Ελλάδα αφου΄τα Fold όπως της Samsung βγάζουν θέματα δυστυχώς.
magicnumbers Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ Η λεπτότητα εχει απαντηθεί εδώ κ 3 χρόνια απτό mate x3 κ το V2 της Honor.. 1
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:24 μμ 15 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε Δεν ισχύει τόσο αυτό. Παίζει να χει και στα 2 μέρη μπαταρία. Θες να σου βγάλω φώτο με το Μate XT μου δίπλα σε iphone, (που έχει ΚΑΙ μπαταρία ΚΑΙ οθόνη σε κάθε μέρος? Και πάλι. Πιο το νόημα να συγκρίνεις την λεπτότητα του ως ανοικτό; Υπάρχει περίπτωση να το βάλεις στην τσέπη ή στην τσάντα σου ανοικτό; 2
ZoReN Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 μμ 22 minutes ago, giorgosk12 said: Τι υποστήριξη θα έχει άραγε στην Ελλάδα αφου΄τα Fold όπως της Samsung βγάζουν θέματα δυστυχώς. Την επίσημη λογικά της oneplus. Μπορεί να το φέρει και ο κωτσοβολος
Panosglasgow Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ 46 minutes ago, manolis940 said: Και πάλι. Πιο το νόημα να συγκρίνεις την λεπτότητα του ως ανοικτό; Υπάρχει περίπτωση να το βάλεις στην τσέπη ή στην τσάντα σου ανοικτό; Σε αυτό που λες τώρα, συμφωνώ 1000%. Εγω απλά σου ειπα ότι πιθανότατα όλα τα μέρη έχουν μπαταρία + οθόνη και όχι σκετη οθόνη. 3
svartevarg Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ 16 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε Σε αυτό που λες τώρα, συμφωνώ 1000%. Εγω απλά σου ειπα ότι πιθανότατα όλα τα μέρη έχουν μπαταρία + οθόνη και όχι σκετη οθόνη. Ναι έχουν μπαταρία και οθόνη λογικά. Η μπαταρία είναι νέας γενιάς λογικά. 1
ramarg Δημοσ. χθες στις 01:27 πμ Δημοσ. χθες στις 01:27 πμ Νομίζω το iPhone (Air) που έρχεται στη θέση του SE έρχεται να καλύψει ΚΑΙ αυτό το κενό που δημιουργήθηκε με την κατάργηση των SE & 14.
Dr_Pepper Δημοσ. χθες στις 03:56 πμ Δημοσ. χθες στις 03:56 πμ oppopopppopoopoopooopoopopooooo τι καημός!
oldnew Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Κατι πρέπει να κανουν με τη θήρα usb.. Πρέπει να την κάνουν μικρότερη.. Σοβαρά επηρεάζει το μέγεθος του κινητού. Ποιος θα το φανταζόταν όταν υλοποίηθηκε.. Για σκέφτητε πχ 3fold.. Το usb τα αναγκάζει να είναι παχύτερα.
manolis940 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 32 λεπτά πριν, oldnew είπε Κατι πρέπει να κανουν με τη θήρα usb.. Πρέπει να την κάνουν μικρότερη.. Σοβαρά επηρεάζει το μέγεθος του κινητού. Ποιος θα το φανταζόταν όταν υλοποίηθηκε.. Για σκέφτητε πχ 3fold.. Το usb τα αναγκάζει να είναι παχύτερα. Είδαμε και πάθαμε για να έχουμε μία κοινή θύρα σε όλες τις συσκευές μας. Άσε την εκεί που κάθεται xD 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα