Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Apple TV και ψάχνω καλές σειρές να δω. Μέχρι στιγμής έχω ολοκληρώσει την σειρά Silo που μου άρεσε πολύ, αλλά τώρα ψάχνω κάτι καινούριο. Μου αρέσουν σειρές με ενδιαφέρον σενάριο, ωραία πλοκή και δυνατούς χαρακτήρες, αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε είδος. Έχετε να μου προτείνετε αγαπημένες σας σειρές από την πλατφόρμα? Αν έχετε κάποια προσωπικά favorites ή σειρές που σας καθήλωσαν, πείτε μου! Ευχαριστώ πολύ!

• Haha 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Προτάσεις για καλές σειρές στο Apple TV;
  • Members
Δημοσ.

Συνειδητοποιώ ότι έχω δει πολλές σειρές του Apple TV και παρόλο που καμία δεν θα έμπαινε στο top-10 μου, καταφέρνουν σε μεγάλο βαθμό να διατηρούν από απλά καλή έως πολύ καλή ποιότητα, και μόνο 2 φορές πέτυχα σειρές που δεν μου άρεσαν τόσο που αναγκάστηκα να τις κόψω (Ted Lasso και Hijack). 

Για κάποιο λόγο αγαπημένη μου, και αυτή που με κέρδισε περισσότερο, ήταν το Shantaram, και αμέσως μετά θα έβαζα τα Slow Horses και Severance. Γενικά όμως οι σειρές του είναι σχεδόν εγγύηση ότι τουλάχιστον θα βλέπονται. 

• Like 1
Δημοσ.
On 20/01/2025 at 17:52, HardwareZone said:

For All Mankind

Απ'τις καλύτερες σειρές που είδα φέτος... 4 σεζόν μαζεμένες. 

On 20/01/2025 at 20:59, terra45 said:

Kι αυτή εξαιρετική, αλλά άργησε πολύ η 3η σεζόν και ήδη άρχισα να ξεχνάω πολλές λεπτομέρειες. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 20/1/2025 στις 8:45 ΜΜ, tollisth είπε

Τεχεράνη

Με αυτό τι γίνεται? Δεν θα έπρεπε να έχει βγει η νέα σεζόν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Με αυτό τι γίνεται? Δεν θα έπρεπε να έχει βγει η νέα σεζόν?

Το είχαν αναβάλει λόγω των γεγονότων 

Ειχα διαβάσει ότι τώρα στα κοντά θα ξεκινήσει 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...