Raylan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Apple TV και ψάχνω καλές σειρές να δω. Μέχρι στιγμής έχω ολοκληρώσει την σειρά Silo που μου άρεσε πολύ, αλλά τώρα ψάχνω κάτι καινούριο. Μου αρέσουν σειρές με ενδιαφέρον σενάριο, ωραία πλοκή και δυνατούς χαρακτήρες, αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε είδος. Έχετε να μου προτείνετε αγαπημένες σας σειρές από την πλατφόρμα? Αν έχετε κάποια προσωπικά favorites ή σειρές που σας καθήλωσαν, πείτε μου! Ευχαριστώ πολύ! 1
HardwareZone Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Defending Jacob Criminal Record For All Mankind 1
terra45 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Foundation Constellation The Last Days of Ptolemy Grey Bad Sisters Dark Matter Severance 2
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Members Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Συνειδητοποιώ ότι έχω δει πολλές σειρές του Apple TV και παρόλο που καμία δεν θα έμπαινε στο top-10 μου, καταφέρνουν σε μεγάλο βαθμό να διατηρούν από απλά καλή έως πολύ καλή ποιότητα, και μόνο 2 φορές πέτυχα σειρές που δεν μου άρεσαν τόσο που αναγκάστηκα να τις κόψω (Ted Lasso και Hijack). Για κάποιο λόγο αγαπημένη μου, και αυτή που με κέρδισε περισσότερο, ήταν το Shantaram, και αμέσως μετά θα έβαζα τα Slow Horses και Severance. Γενικά όμως οι σειρές του είναι σχεδόν εγγύηση ότι τουλάχιστον θα βλέπονται. 1
ekrepali Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου On 20/01/2025 at 17:52, HardwareZone said: For All Mankind Απ'τις καλύτερες σειρές που είδα φέτος... 4 σεζόν μαζεμένες. On 20/01/2025 at 20:59, terra45 said: Foundation Kι αυτή εξαιρετική, αλλά άργησε πολύ η 3η σεζόν και ήδη άρχισα να ξεχνάω πολλές λεπτομέρειες. 1 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 20/1/2025 στις 8:45 ΜΜ, tollisth είπε Τεχεράνη Με αυτό τι γίνεται? Δεν θα έπρεπε να έχει βγει η νέα σεζόν?
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ 1 ώρα πριν, stormrain είπε Με αυτό τι γίνεται? Δεν θα έπρεπε να έχει βγει η νέα σεζόν? Το είχαν αναβάλει λόγω των γεγονότων Ειχα διαβάσει ότι τώρα στα κοντά θα ξεκινήσει 1
gherudos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Απορώ πως δεν σου πρότειναν ακόμα το Amazing Stories του Steven Spielberg. 5 επεισόδια μίνι ταινίες, thank me later. Επίσης δες το The big door Prize.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα