acid18 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 πμ Στις 22/1/2025 στις 10:44 ΜΜ, dbrillis είπε Η διαφορα ειναι οτι στης Odido εχουν προτεραιοτητα οι mobile χρηστες εναντι των χρηστων klik en klaar. Καλη λυση αν μενεις σε καποια μεγαλη πολη αλλα αν μενεις παρα εξω η Odido ειναι ... Odido με οτι αυτο σημαινει για την 5G καλυψη και το πως επηρεαζει ο καιρος την ληψη. Το ρουτερ δεν εχει εξωτερικη κεραια αρα παιζει αρκετα ο τυχαιος παραγοντας του ποσο καλα πιανεις 5G στο σπιτι και αν μενεις σε σπιτι ή σε διαμερισμα ψηλα. Και διαφορες αλλες λεπτομερειες που ολες μαζι οδηγουν στο να μην σε δενει με συμβολαιο η Odido αλλα να σε αφηνει να διακοψεις καθε μηνα και αυτο λεει πολλα. Γενικα ειναι μια λυση για να εχεις προσωρινα internet καπου ή για backup γραμμη. Γιατι δινεις 25 και 20; Δεν εχεις Klantvoordeel;;; Η Cosmote πουλαει ενα εντελως διαφορετικο προιον, τουλαχιστον στα χαρτια. Όντως, και εγώ το έβαλα πιο πολύ σαν προσωρινή/δοκιμαστική λύση. Η ιδέα ήταν να βάλω FTTH αλλά επειδή υπήρξαν κάποια προβλήματα με τα καλώδια στην γειτονιά δεν ασχολήθηκα και έβαλα αυτό. Στην Χάγη που είμαι εγώ ακόμα δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με την ταχύτητα ή διαθεσιμότητα. Πιάνει από 400 μέχρι 800 σε τυχαία speedtests που έχω κάνει συχνά πυκνά. Εχω klantvoordeel απλά είπα να γράψω την τιμή χωρίς προσφορά. Έχω ακούσει πολλούς να θάβουν την odido αλλά προσωπικά την έχω 6 χρόνια (στο κινητό σαν T-mobile αρχικά ) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα