andreas1gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Και γιατι οχι frog unlimited με 109 το χρονο που επαιζε πριν λιγο καιρο? Με απεριοριστες ταχυτητες γιατι τα 46 ευρω για 200αρα με το μιζερο 20mb upload ειναι τραγικο. Μονο το ρουτερ γλιτωνεις την αγορα αλλα ειναι κατι που θα κρατησεις χρονια οποτε γινεται αποσβεση πολυ γρηγορα η διαφορα τιμης ειναι τεραστια. Δηλαδή να παρατήσουν εργασίες, μεροκάματο, σχολεία κ παιδιά για να τρέχει όλη η επαρχία αλλα κ οι Αθηναίοι/Θεσσ/ ταξίδι Αθήνα κ Θεσσαλονίκη στα δύο καταστήματα frog, να περιμένουν και στην ουρά και ολα αυτα μεσα σε 4 ημέρες που ήταν η προσφορά; Α ξέχασα... και του χρόνου πάλι το ίδιο... Σοβαρά τώρα; 51 λεπτά πριν, sold13r είπε Και όμως ισχύει, δοκιμασε το σε περιοχές που οι κεραίες είναι επιβαρυμένες πολύ και θα το καταλάβεις Ούτε καν... Ήμουν 4 χρόνια με συμβόλαιο κ απεριόριστα data... Όπου σερνονταν το καρτοκινητο της cosmote, σερνονταν κ το συμβόλαιο... 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Και γιατι οχι frog unlimited με 109 το χρονο που επαιζε πριν λιγο καιρο? Με απεριοριστες ταχυτητες γιατι τα 46 ευρω για 200αρα με το μιζερο 20mb upload ειναι τραγικο. Μονο το ρουτερ γλιτωνεις την αγορα αλλα ειναι κατι που θα κρατησεις χρονια οποτε γινεται αποσβεση πολυ γρηγορα η διαφορα τιμης ειναι τεραστια. Καλά αν το ρουτερ είναι της φωτογραφίας άστο καλύτερα σκουπίδι απλά. Συν ότι για να ενεργοποιηθεί η συσκευή καβει 4 λεπτά !!!
menthol1979 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, martisaul είπε Τους πήγε το σκατό στην κάλτσα ο Έλον
filip123go Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 46 minutes ago, sold13r said: Στα καρτοκινητά πέφτει μείωση σήματος αν έχει μπουκώσει η κυψέλη και δίνει προτεραιότητα στα συμβόλαια, ψαξτο. Δεν μπορεί ενας επαγγελματίας που πληρώνει αδρά το συμβόλαιο να μην εχει να δουλέψει επειδή ειναι Χριστούγεννα πχ και έχει δώσει δωρεάν data για 1 εβδομάδα σε όλους. Μπορώ να το επεβεωισωσω και εγώ. Με s24 ultra. Ένας εταιρικός αριθμός και ένας προσωπικός. Ακριβώς ίδιες ταχύτητες. 1 1
for4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) όταν κόπηκε το ρεύμα στην πόλη μου ένα πρωινό για 4-5 ώρες, το ίντερνετ σερνόταν είτε ήσουν με συμβόλαιο είτε όχι. Θα μου πείτε ειδική περίσταση, αλλά τώρα με τα απεριόριστα συμβόλαια, φοιτητικά πακέτα συν αυτά τα οικιακά 5g, είναι πιο συνηθισμένη καθημερινότητα αυτό παρά ειδική περίσταση. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από for4
DrLo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, jtsarnas είπε "χωρίς περιορισμούς ταχύτητας: 50Mbps στα €30,90, 100Mbps στα €35,90 και 200Mbps στα €45,90." Έχω ενα gigamax συμβόλαιο. 20ε το μηνα. Συν ενα ρουτερ ZTE801. Βλέπω απο 250-700Mbps. Upload 60-90Mbps. Πόση παπατζα αντέχεις;;; Αυτό ήταν παλιά προσφορά; Γιατί τώρα το βλέπω στο site τους 36κατι εφόσον έχεις και σταθερο κοσμοτε. Αν υπάρχει ακόμα τέτοια προσφορά θα με ενδιέφερε ισως γι'αυτό ρωταω.
charlie_GR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, dream21 είπε Για να μην παρακαλάμε για έως 200Mbps με 46€ που λέει και το αρθρο υπαρχει καλυτερη λύση : Kάνετε ένα συμβολαιο στην Cosmote Neo unlimited με 33€ + 16,62€ ( router 5G) = 49.62€ Aπολαμβάνετε 1-2Gbps και όχι 200Mbps Χωρίς συμβόλαιο, χωρίς περιορισμούς, https://www.cosmote.gr/.../productDetailsTangible.jsp... το url δεν δουλευει 1
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή να παρατήσουν εργασίες, μεροκάματο, σχολεία κ παιδιά για να τρέχει όλη η επαρχία αλλα κ οι Αθηναίοι/Θεσσ/ ταξίδι Αθήνα κ Θεσσαλονίκη στα δύο καταστήματα frog, να περιμένουν και στην ουρά και ολα αυτα μεσα σε 4 ημέρες που ήταν η προσφορά; Α ξέχασα... και του χρόνου πάλι το ίδιο... Σοβαρά τώρα; Ούτε καν... Ήμουν 4 χρόνια με συμβόλαιο κ απεριόριστα data... Όπου σερνονταν το καρτοκινητο της cosmote, σερνονταν κ το συμβόλαιο... Να παρατησουν ναι για 2-3 ωρες. Αν ειναι να γλιτωσουν 300-400 ευρω το χρονο γιατι να μην το κανουν? Βγαζουν μεροκαματο ολοι 400 ευρω και δεν μπορουν να παρουν μια μερα αδεια να τρεξουν για κατι τετοιο? Η προσφορα κρατησε πανω απο 2 βδομαδες συν μια νομιζω που πηγε 90 ευρω απο τα 109 ακομα πιο κατω δηλαδη. 1
andreas1gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Να παρατησουν ναι για 2-3 ωρες. Αν ειναι να γλιτωσουν 300-400 ευρω το χρονο γιατι να μην το κανουν? Βγαζουν μεροκαματο ολοι 400 ευρω και δεν μπορουν να παρουν μια μερα αδεια να τρεξουν για κατι τετοιο? Η προσφορα κρατησε πανω απο 2 βδομαδες συν μια νομιζω που πηγε 90 ευρω απο τα 109 ακομα πιο κατω δηλαδη. Για να το κάνω εικόνα... Σταματάει ο άλλος από τον Έβρο ή τα Γιάννενα την δουλειά - το σπίτι κ την οικογένεια, θα πάρει το αυτοκίνητο με 2€ το λίτρο η βενζίνη κ τα Διόδια στον Θεό, να κατέβει Αθήνα ή Θεσσ. να πληρώσει ξενοδοχείο κ τροφή για 1-2-3 ημέρες κ να πάει να στηθεί για Χ ώρες- Χ μέρες για να πάρει μια κάρτα για 12 μήνες... Μάλιστα.... Οκ.... 😅😅😅😅 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από andreas1gr
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Για να το κάνω εικόνα... Σταματάει ο άλλος από τον Έβρο ή τα Γιάννενα την δουλειά - το σπίτι κ την οικογένεια, θα πάρει το αυτοκίνητο με 2€ το λίτρο η βενζίνη κ τα Διόδια στον Θεό, να κατέβει Αθήνα, να πληρώσει ξενοδοχείο κ τροφή για 1-2-3 ημέρες κ να πάει να στηθεί για Χ ώρες- Χ μέρες για να πάρει μια κάρτα για 12 μήνες... Μάλιστα.... Οκ.... 😅😅😅😅 Γιατί Αθήνα? Εγώ Θεσσαλονίκη πήγα σε 5 λεπτά ξεμπέρδεψα και ησύχασα για 1 χρόνο με 109 ευρώ. Δεν είχε καθόλου ουρά. Τι ιστορίες με αρκούδες είναι αυτά που γράφεις. 4
dream21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, charlie_GR είπε το url δεν δουλευει https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20414087&skuId=ger_20414087
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 hours ago, spikou23 said: Έχω πάρει το αντίστοιχο πρόγραμμα της Nova. Δυστυχώς παρά τις όμοιες υποσχέσεις περί προτεραιότητας, όταν έχουν φόρτο οι κυψέλες στην περιοχή μου (δηλαδή κάθε μέρα!!!) οι ταχύτητες πέφτουν κάτω από 10 Mbps. Άλλες ώρες βλέπω και 80 πχ Αυτό της Cosmote βέβαια υποτίθεται ότι θα παίζει σε 5G SA μόνο, όχι σε NSA όπως της Nova. Το SA έχει δυνατότητα network slicing όπως γράφει το άρθρο. Η θεωρία είναι να έχεις ας πουμε κάτι σαν "dedicated bandwidth", ώστε αν πχ βρίσκεσαι σε μια τουριστική περιοχή στην οποία σκάνε άπειροι λουόμενοι με "απλά" συμβόλαια κινητής, να πήζουν κι εσύ να μην καταλαβαίνεις διαφορά. Θα φανεί στην πράξη ασφαλώς. 3
agelos386 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Thresh said: Αυτό της Cosmote βέβαια υποτίθεται ότι θα παίζει σε 5G SA μόνο, όχι σε NSA όπως της Nova. Το SA έχει δυνατότητα network slicing όπως γράφει το άρθρο. Η θεωρία είναι να έχεις ας πουμε κάτι σαν "dedicated bandwidth", ώστε αν πχ βρίσκεσαι σε μια τουριστική περιοχή στην οποία σκάνε άπειροι λουόμενοι με "απλά" συμβόλαια κινητής, να πήζουν κι εσύ να μην καταλαβαίνεις διαφορά. Θα φανεί στην πράξη ασφαλώς. Εγώ που διάβαζα κάτι ρομαντικά άρθρα πως τέτοιες πρακτικές προτεραιότητας στο internet δεν επιτρέπονται. 🥲 51 minutes ago, andreas1gr said: Για να το κάνω εικόνα... Σταματάει ο άλλος από τον Έβρο ή τα Γιάννενα την δουλειά - το σπίτι κ την οικογένεια, θα πάρει το αυτοκίνητο με 2€ το λίτρο η βενζίνη κ τα Διόδια στον Θεό, να κατέβει Αθήνα ή Θεσσ. να πληρώσει ξενοδοχείο κ τροφή για 1-2-3 ημέρες κ να πάει να στηθεί για Χ ώρες- Χ μέρες για να πάρει μια κάρτα για 12 μήνες... Μάλιστα.... Οκ.... 😅😅😅😅 Ακόμα και frog να μην πάρεις, όλα τα πακέτα unlimited data ειναι φθηνότερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή την κοροιδία. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 16 minutes ago, agelos386 said: Εγώ που διάβαζα κάτι ρομαντικά άρθρα πως τέτοιες πρακτικές προτεραιότητας στο internet δεν επιτρέπονται. 🥲 To Network Neutrality είναι για το περιεχόμενο όμως, όχι για το είδος της σύνδεσης. Όπως καταλαβαίνεις εδώ και πολλά χρόνια πχ τα μισθωμένα κυκλώματα με 4ψηφια πάγια που πληρώνουν οι εταιρείες, λόγω του καλύτερου contetion ratio/routing/κτλπ, ουσιαστικά έχουν "προτεραιότητα" απέναντι στα απλά οικιακά ή "business". To network slicing πάντως είναι μια από τις βασικές ιδιότητες του 5G, το οποίο χρησιμεύει για κάτι τέτοια πακέτα. Κατά τα άλλα, ακόμα και με αυτό το προσόν θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 5 ευρώ φτηνότερα τα πακέτα αυτά. 2
Te0sX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Εχω πάρει και εγω starlink μένοντας σε μικρό χωριό στη βόρειο Ελλάδα και έχω πάθει πολιτισμικό σοκ με ταχύτητες να φτάνουν >450 μερικές φορές δίχως κανένα θέμα. Τεράστια διαφορά. Και δεν ξανα γυρίζω εταιρείες που δεν νοιάζονται για εμάς στις επαρχίες. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα