Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Thresh είπε

Χρειάζεται VPN.

Επειδη και εγω δεν βλεπω φως για FTTH φετος τον Σεπτεμβριο που τελειωνει το συμβολαιο σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω για Starlink.

Αν θελω να κατεβασω κανα torrent το κανω απο την αλλη μου γραμμη το προβλημα ειναι οτι ο μικρος μου γιος ειναι gamer ειδαλλως ουτε θα το σκεφτομουν, αλλα βλεπω οτι συνεχως ριχνουν το latency.

Μεχρι ποσο μπορει να κατεβει λες εν καιρω?

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
13 hours ago, Arkin said:

Να παρατησουν ναι για 2-3 ωρες. Αν ειναι να γλιτωσουν 300-400 ευρω το χρονο γιατι να μην το κανουν? Βγαζουν μεροκαματο ολοι 400 ευρω και δεν μπορουν να παρουν μια μερα αδεια να τρεξουν για κατι τετοιο? Η προσφορα κρατησε πανω απο 2 βδομαδες συν μια νομιζω που πηγε 90 ευρω απο τα 109 ακομα πιο κατω δηλαδη. 

Κατέβηκα κέντρο Αθήνας 4 φορές + 2 ακόμα ο κουμπάρος μου και δεν το πρόλαβα. Τη μια ο κουμπάρος μου πήρε για πάρτη του κ δεν του δώσανε δεύτερο παρόλο που άλλες μέρες το κάνανε. Αυτό δεν αποτελεί λύση για όλους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, endeka είπε

Παιδες, μην τυχον ενδιαφερει κανεναν, εβαλα Vodafone OneNet απο συνεργατη της Vodafone (Biznest), 4G+ το λεει, στο χωριο ειχα χαλκο  με ταχυτητα  το πολυ 9Mbps.
Ταχυτητα απο 10 εως 75 Mbps Downoload και 15 έως 35 Mbps Upload μου βγαζει το Speedtest ως τωρα, γενικα η ταχυτητα διαφερει αναλογα την ωρα.
Τιμη 17,24 Ευρω το μηνα με 2 μηνες δωρο.
Συμπεριλαμβανει και τηλεφωνο με απεριοριστα σταθερα και 300 ή 400 προς κινητα, δεν εχω δωσει σημασια.
Μετεφερα το Router μια μερα Πατρα, 50 περιπου χλμ απο το σπιτι μου, δουλευαν και Ιντερνετ και τηλεφωνο κανονικα.
Μου εχουν πει δεν εχει κοφτη πανω απο  καποια GB Download, οπως ειπα δεν ειναι οτι κατεβαζω και τπτ ιδιαιτερο για να το τσεκαρω, στην εφαρμογη της Vodafone ακομα μου γραφει οτι τωρα την κανουν update για να υποστηριζει OneNet.
Ωρες ωρες απο το κινητο επιανα 50-60Mbps και στο Router 20Mbps, και τα 2 διπλα διπλα. Επικοινωνησα με τεχνικη υποστηριξη, μου ειπαν οτι τα κινητα πιανουν απο πιο καταλληλη κεραια, το Router δεν ειναι τοσο ικανο.
Router ZTE ZXHN H268Q.

Καλημέρα αν είναι αυτό που νομίζω έχει να κάνει με το στικάκι, εκεί είναι η κάρτα πάνω από 40 δε θα δεις ποτέ με αυτό.

Αν έχεις άλλο εξοπλισμό δοκίμασε τη καρτούλα απλά φρόντισε να βάλεις το ίδιο APN που δείχνει το ρουτεράκι σου (μπες στο διαχ.περιβάλλον και το γράφει), έτσι θα δεις ιδιες η μεγαλυτερες ταχυτητες από το κινητό σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, primeragt είπε

Κατέβηκα κέντρο Αθήνας 4 φορές + 2 ακόμα ο κουμπάρος μου και δεν το πρόλαβα. Τη μια ο κουμπάρος μου πήρε για πάρτη του κ δεν του δώσανε δεύτερο παρόλο που άλλες μέρες το κάνανε. Αυτό δεν αποτελεί λύση για όλους. 

Δυστυχώς κάποιοι έχουν ζωηρή φαντασία και νομίζουν "ότι πετάει τρώγεται"......

Το πιο άσχημο είναι ότι ότι και να τους πεις δεν παίρνουν χαμπάρι.....

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, ScorpioX777 said:

Επειδη και εγω δεν βλεπω φως για FTTH φετος τον Σεπτεμβριο που τελειωνει το συμβολαιο σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω για Starlink.

Αν θελω να κατεβασω κανα torrent το κανω απο την αλλη μου γραμμη το προβλημα ειναι οτι ο μικρος μου γιος ειναι gamer ειδαλλως ουτε θα το σκεφτομουν, αλλα βλεπω οτι συνεχως ριχνουν το latency.

Μεχρι ποσο μπορει να κατεβει λες εν καιρω?

Αν δεν φτιάξουν Ground Station κοντά μας, δεν πέφτει εύκολα.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, BadIronTree είπε

το έχουν  φτάσει 22-25 ping
Ελλάδα έχουμε θέμα γιατί  δεν έχουμε βάση  κοντά ...

To 5G νομίζω δίνει 0,5 ms

Δημοσ.
21 minutes ago, npanousis said:

To 5G νομίζω δίνει 0,5 ms

εάν  είσαι μέσα  στη κεραία  ίσος...

Ο δορυφόρος είναι 400+400 χλμ μακριά 
περιορίζεται από την ταχύτητα του φωτός  δυστυχώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώω και εγώ τις καλές ταχύτητες του  Vodafone One Net το έχω πάρει για Airbnb που έχω στο νησί και το χειμώνα που το σπίτι είναι κλειστό το χρησιμοποιώ συμπληρωματικά στην Αθήνα (απεριόριστα Data & 400' προς Εθνικά Κινητά & Απεριόριστα προς Εθνικά Σταθερά και Ενδοεταιρικά Vodafone) ξεκίνησα με 17,77 το πρώτο έτος και τώρα πληρώνω 19,27 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (ειδικά με τις ταχύτητες στο νησί).

Επεξ/σία από ptriv1
Δημοσ.

Παιδιά για εξοχικό σπίτι που δεν έχει σταθερή γραμμή, και θα ήθελα internet πχ για να βάλω κάμερες, και χρήση internet όταν πάω για διακοπές εκεί, υπάρχει κάτι? είχα δει κάποια πακέτα χωρίς συμβόλαιο με mobile 4g routers, που έδιναν πχ 30Gb τον μήνα. Πρέπει να το ξαναψάξω.  

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Παιδιά για εξοχικό σπίτι που δεν έχει σταθερή γραμμή, και θα ήθελα internet πχ για να βάλω κάμερες, και χρήση internet όταν πάω για διακοπές εκεί, υπάρχει κάτι? είχα δει κάποια πακέτα χωρίς συμβόλαιο με mobile 4g routers, που έδιναν πχ 30Gb τον μήνα. Πρέπει να το ξαναψάξω.  

Αν έχεις κάποιο συμβόλαιο κινητής με απεριόριστα data στην cosmote,  μπορείς να πάρεις με 5€ τον μήνα έως 5 extra sim 40gb/μήνα 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Predatorkill είπε

και γιατι οχι starlink στα 40€ με ~400mbps και καλυψη/ιδιες ταχυτητες οπου και αν εισαι;  Γιατι οχι πακετο απεριοριστης ταχυτητας; Ουτε ενα βημα μπρος οι τηλεπικοινωνιες σε αυτη τη χωρα. 

υγ. γι αυτο κοβανε τα πακετα με απεριοριστα

στην κοσμοτε εχεις πακετο 25ευρω 250 gb που αμα βαζεις μεγαλη καρτα ανανεωσεις σου βγαινει γυρω στα 22 τον μηνα και εχεις και επιπλεον προσφορες το καλοκαιρι. επισης πιθανοτατα να εχεις λιγοτρερα ms απο το σταρλινκ

Δημοσ.
Στις 21/1/2025 στις 1:47 ΜΜ, acid18 είπε

Έχω παρόμοιο στην Ολλανδία. Πιάνει γύρω στα 700MBPS και πληρώνω 25€ τον μήνα.  https://www.odido.nl/internet/klik-en-klaar

Η διαφορα ειναι οτι στης Odido εχουν προτεραιοτητα οι mobile χρηστες εναντι των χρηστων klik en klaar.
Καλη λυση αν μενεις σε καποια μεγαλη πολη αλλα αν μενεις παρα εξω η Odido ειναι ... Odido με οτι αυτο σημαινει για την 5G καλυψη και το πως επηρεαζει ο καιρος την ληψη.
Το ρουτερ δεν εχει εξωτερικη κεραια αρα παιζει αρκετα ο τυχαιος παραγοντας του ποσο καλα πιανεις 5G στο σπιτι και αν μενεις σε σπιτι ή σε διαμερισμα ψηλα.
Και διαφορες αλλες λεπτομερειες που ολες μαζι οδηγουν στο να μην σε δενει με συμβολαιο η Odido αλλα να σε αφηνει να διακοψεις καθε μηνα και αυτο λεει πολλα.
Γενικα ειναι μια λυση για να εχεις προσωρινα internet καπου ή για backup γραμμη.
Γιατι δινεις 25 και 20; Δεν εχεις Klantvoordeel;;;

Η Cosmote πουλαει ενα εντελως διαφορετικο προιον, τουλαχιστον στα χαρτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...