Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρω μια sim με cosmote neo unlimited με 33€ που δεν έχει και συμβόλαιο με χρονική δέσμευση και να το κάνω hot spot;

53 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Η πραγματική ερώτηση είναι γιατί ενώ λέει 5G το κινητό, ο πάροχος δίνει LTE ταχύτητες...😋.

Γιατί ουσιαστικά συνδέεται στην 4G κεραία το κινητό για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας στις περισσότερες φορές, γιατί έχει καλύτερο σήμα εκεί απ' ότι στο 5G δίκτυο. Απλά δείχνει το σήμα 5G γιατί είναι διαθέσιμο, άσχετα αν δεν το χρησιμοποιεί.

Screenshot_20250120-172314.png

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Predatorkill said:

και γιατι οχι starlink στα 40€ με ~400mbps και καλυψη/ιδιες ταχυτητες οπου και αν εισαι;  Γιατι οχι πακετο απεριοριστης ταχυτητας; Ουτε ενα βημα μπρος οι τηλεπικοινωνιες σε αυτη τη χωρα. 

υγ. γι αυτο κοβανε τα πακετα με απεριοριστα

Μαζί σου και εγώ αλλά τελευταία φορα που κοίταξα,έπρεπε να αγοράσω 300+ ευρώ τον εξοπλισμό της starlink, αν δεν κανω λάθος

και γιατι οχι starlink στα 40€ με ~400mbps και καλυψη/ιδιες ταχυτητες οπου και αν εισαι;  Γιατι οχι πακετο απεριοριστης ταχυτητας; Ουτε ενα βημα μπρος οι τηλεπικοινωνιες σε αυτη τη χωρα. 

Μαζί σου και εγώ αλλά τελευταία φορα που κοίταξα,έπρεπε να αγοράσω 300+ ευρώ τον εξοπλισμό της starlink, αν δεν κανω λάθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sold13r είπε

Τεχνικός είμαι, ήμουν και στο σεμινάριο για τις εξωτερικές κεραίες που θα περνάμε. Έτσι μας είπαν, τώρα αν θα ισχύει θα φανεί 😂

Επεξ/σία από Therempant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Therempant είπε

Μην τα τρως αυτά που σας λένε, τα λένε σαν επικοινωνιακο τρικ για να το πουλάς πιο εύκολα. 

Το αν θα ισχύει αυτα που λένε ειναι αλλο πράγμα. Εχει και μια λογική πάντως, αν σκεφτείς ότι γενικά τα συμβόλαια έχουν προτεραιότητα στο σήμα σε σχέση με τα απλά καρτοκινητά. Γενικά καλό πακέτο φαίνεται σε σχέση με το starlink, απο την στιγμή που δεν αγοράζεις εξοπλισμό, εχεις εξειδικευμένο προσωπικό σε περίπτωση προβλήματος το οποίο δεν το πληρώνεις, ειναι και πιο φτηνό.

Επεξ/σία από sold13r
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η είδηση (δελτίο τύπου; ) γράφει για το τεχνικό. Network slicing στο 5G. Τώρα ποιες οι ρυθμίσεις του, ποιο το συνολικό bw από όπου θα παίρνει η φέτα, η διαπερατότητα εντός της οικίας αυτά θα φανούν στην πράξη και πιθανότατα κάθε ένας θα έχει διαφορετική εμπειρία ανά περίπτωση.

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Therempant είπε

Το ότι έχουν προτεραιότητα τα συμβόλαια ούτε αυτό νομίζω πως ισχύει, μετά από 6 χρόνια εμπειρίας δικά μου στο λέω με σιγουριά. 

Και όμως ισχύει, δοκιμασε το σε περιοχές που οι κεραίες είναι επιβαρυμένες πολύ και θα το καταλάβεις

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sold13r είπε

Και όμως ισχύει, δοκιμασε το σε περιοχές που οι κεραίες είναι επιβαρυμένες πολύ και θα το καταλάβεις

Έχω κάνει εκτεταμένες δοκιμές σε s24 ultra σε sim 1 και sim 2 γιατί έχω και καρτοκινητο και συμβόλαιο λόγο δουλειάς και έχω ίδιες ακριβώς ταχύτητες και σήμα.. 

• Thanks 1
Δημοσ.

"χωρίς περιορισμούς ταχύτητας: 50Mbps στα €30,90, 100Mbps στα €35,90 και 200Mbps στα €45,90."

Έχω ενα gigamax συμβόλαιο. 20ε το μηνα. Συν ενα ρουτερ ZTE801. Βλέπω απο 250-700Mbps. Upload 60-90Mbps.

Πόση παπατζα αντέχεις;;;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jtsarnas είπε

"χωρίς περιορισμούς ταχύτητας: 50Mbps στα €30,90, 100Mbps στα €35,90 και 200Mbps στα €45,90."

Έχω ενα gigamax συμβόλαιο. 20ε το μηνα. Συν ενα ρουτερ ZTE801. Βλέπω απο 250-700Mbps. Upload 60-90Mbps.

Πόση παπατζα αντέχεις;;;

30GB? φτάνουν ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Therempant είπε

Έχω κάνει εκτεταμένες δοκιμές σε s24 ultra σε sim 1 και sim 2 γιατί έχω και καρτοκινητο και συμβόλαιο λόγο δουλειάς και έχω ίδιες ακριβώς ταχύτητες και σήμα.. 

Στα καρτοκινητά πέφτει μείωση σήματος αν έχει μπουκώσει η κυψέλη και δίνει προτεραιότητα στα συμβόλαια, ψαξτο. Δεν μπορεί ενας επαγγελματίας που πληρώνει αδρά το συμβόλαιο να μην εχει να δουλέψει επειδή ειναι Χριστούγεννα πχ και έχει δώσει δωρεάν data για 1 εβδομάδα σε όλους.

Επεξ/σία από sold13r
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ethereum είπε

30GB? φτάνουν ?

300 είναι και μετά μειώνεται ανεπαίσθητα η ταχύτητα, πάντα σύμφωνα με τους πωλητές. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην παρακαλάμε για έως 200Mbps με 46€ που λέει και το αρθρο υπαρχει καλυτερη λύση :

Kάνετε ένα συμβολαιο στην Cosmote Neo unlimited με 33€ + 16,62€ ( router 5G) = 49.62

Aπολαμβάνετε 1-2Gbps και όχι 200Mbps Χωρίς συμβόλαιο, χωρίς περιορισμούς,

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20414087&skuId=ger_20414087

Επεξ/σία από dream21
  • Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, sold13r said:

Τεχνικός είμαι, ήμουν και στο σεμινάριο για τις εξωτερικές κεραίες που θα περνάμε. Έτσι μας είπαν, τώρα αν θα ισχύει θα φανεί 😂

Έχω πάρει το αντίστοιχο πρόγραμμα της Nova. Δυστυχώς παρά τις όμοιες υποσχέσεις περί προτεραιότητας, όταν έχουν φόρτο οι κυψέλες στην περιοχή μου (δηλαδή κάθε μέρα!!!) οι ταχύτητες πέφτουν κάτω από 10 Mbps. Άλλες ώρες βλέπω και 80 πχ

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...