Rallystas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είχα πάρει πριν 1,5 χρόνο έναν εξωτερικό USB δίσκο SSD 1ΤΒ (KODAK portable SSD X200). Είχα περάσει μέσα ένα σωρό αρχεία με κυριότερα κάποιες φωτογραφίες από τα ανίψια μου στην παιδική τους ηλικία. Ειχα βαλει και διαφορες ταινιες, setups προγραμματων κλπ. Τον εβαλα μια μερα στην Android τηλεοραση μου να δω μια ταινια, αλλα δεν τον αναγνωριζε οπως συνηθως τους μεγαλους δίσκους. Μετα πηγα να το βαλω στο PC και δεν εβγαζε το δισκο στο My computer. Πηγα στη διαχειριση δισκων και μου βγαζει την παρακατω εικόνα. Η μοναδα δισκου δεν εχει εκχωρηθει λεει. Ανοιξα ως διαχειριστης το CMD και με την εντολη Diskpart εκανα "clean all". Αφου εκανε 4-5 ωρες να τελειωσει, νομισα οτι θα εφτιαχνε αλλα τελικα παλι τα ιδια. Το εκανα αλλη μια φορα αλλα παλι τα ιδια. Εκανα και "create partition primary" αλλα βγαζει μηνυμα σφαλματος "Virtual disk Service error: Το αντικείμενο δεν βρέθηκε." Υπαρχει καποιος τροπος να σωσω εστω τη συσκευη διοτι τα αρχεια πηγαν περιπατο. Το ειχα παρει 62 € απο το Banggood και ειναι κριμα να το πεταξω ενω δεν το εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου. Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη. Ευχαριστω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Rallystas
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 29 minutes ago, Rallystas said: Καλησπέρα. Είχα πάρει πριν 1,5 χρόνο έναν εξωτερικό USB δίσκο SSD 1ΤΒ (KODAK portable SSD X200). Είχα περάσει μέσα ένα σωρό αρχεία με κυριότερα κάποιες φωτογραφίες από τα ανίψια μου στην παιδική τους ηλικία. Ειχα βαλει και διαφορες ταινιες, setups προγραμματων κλπ. Τον εβαλα μια μερα στην Android τηλεοραση μου να δω μια ταινια, αλλα δεν τον αναγνωριζε οπως συνηθως τους μεγαλους δίσκους. Μετα πηγα να το βαλω στο PC και δεν εβγαζε το δισκο στο My computer. Πηγα στη διαχειριση δισκων και μου βγαζει την παρακατω εικόνα. Η μοναδα δισκου δεν εχει εκχωρηθει λεει. Ανοιξα ως διαχειριστης το CMD και με την εντολη Diskpart εκανα "clean all". Αφου εκανε 4-5 ωρες να τελειωσει, νομισα οτι θα εφτιαχνε αλλα τελικα παλι τα ιδια. Το εκανα αλλη μια φορα αλλα παλι τα ιδια. Εκανα και "create partition primary" αλλα βγαζει μηνυμα σφαλματος "Virtual disk Service error: Το αντικείμενο δεν βρέθηκε." Υπαρχει καποιος τροπος να σωσω εστω τη συσκευη διοτι τα αρχεια πηγαν περιπατο. Το ειχα παρει 62 € απο το Banggood και ειναι κριμα να το πεταξω ενω δεν το εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου. Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη. Ευχαριστω. Ο ιδιος δισκος ειχε ξαναπαιξει στην συγκεκριμενη tv? Γενικα θελουν δικο τους "filesystem" οι tv για να τον λειτουργησουν και να τον "ενσωματωσουν" (να περασεις σε αυτον apps, να κανεις εγγραφη καναλιων κοκ) αλλα λογικα θα επρεπε να σε ρωτησει πρωτα εαν θελεις να τον διαμορφωσεις για αυτη την χρηση.
Rallystas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2025 στις 4:31 ΜΜ, @topos είπε Ο ιδιος δισκος ειχε ξαναπαιξει στην συγκεκριμενη tv? Γενικα θελουν δικο τους "filesystem" οι tv για να τον λειτουργησουν και να τον "ενσωματωσουν" (να περασεις σε αυτον apps, να κανεις εγγραφη καναλιων κοκ) αλλα λογικα θα επρεπε να σε ρωτησει πρωτα εαν θελεις να τον διαμορφωσεις για αυτη την χρηση. Τον ειχα ξαναδοκιμασει παλιοτερα αλλα δεν τον αναγνωριζε. Εβγαζε παντα οτι δεν λειτουργουσε σωστα. Μαλλον επρεπε να γινει αυτο που λες. Να τον διαμορφωσει σαν επεκταση μνημης της συσκευης Android. Το θεμα ειναι τωρα τι γινεται; Πως μπορω να σωσω τη συσκευη; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Rallystas
AUDIOPHILE Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δεν νομίζω ότι έπραξες σωστά κάνοντας χρήση της εντολής "clean all" του diskpart. Η πιο σωστή επιλογή θα ήταν η εντολή chkdsk /f που πλέον πια δεν νομίζω να σε βοηθησει μετά το "clean all". H μόνη ελπίδα πρίν απευθυνθείς σε εταιρεία data recovery είναι η χρήση κάποιου προγράμματος ανάκτησης αρχείων όπως το Disk Drill ή ReclaimMe.
Rallystas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 27/1/2025 στις 11:56 ΜΜ, AUDIOPHILE είπε Δεν νομίζω ότι έπραξες σωστά κάνοντας χρήση της εντολής "clean all" του diskpart. Η πιο σωστή επιλογή θα ήταν η εντολή chkdsk /f που πλέον πια δεν νομίζω να σε βοηθησει μετά το "clean all". H μόνη ελπίδα πρίν απευθυνθείς σε εταιρεία data recovery είναι η χρήση κάποιου προγράμματος ανάκτησης αρχείων όπως το Disk Drill ή ReclaimMe. Φιλε μου, πλεον δε με απασχολει τοσο να ανακτησω τα αρχεια. Θελω να σωσω το δισκο σαν συσκευη. Τον εστειλα και σε μια εταιρεια IT που συνεργαζεται η εταιρεια που εργαζομαι και μου ειπαν οτι ειναι ανεπισκευαστος. πριν 1,5 χρονο τον ειχα παρει 62 € απο το Banggood και ειναι κριμα να τον πεταξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα