as223 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Το πρωι εστησα το SP2 (το κατεβασα απο το link της αρχικης σελιδας) οπως επισης και το Kerio Firewall... Εκτοτε σε καθε σελιδα που παω να ανοιξω μου πεταει αυτο το παραθυρο: Δοκιμασα να ψαξω λιγο στα internet settings αλλα δεν μπορω να βρω κατι... Καμια βοηθεια? edit: Παρελειψα να πω πως δεν μου δημιουργει καποιο προβλημα, απλα μου σπαει τα νευρα!!! Ειναι δυνατον για καθε καινουργια σελιδα να πρεπει να κλεινω το παραθυρο?
as223 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Για να καταλαβετε: Μολις εγινε και το edit στο προηγουμενο μου post, επανεφερα μεγιστοποιημενη τη σελιδα για να δω αν ολα ειναι ενταξει... Και αρχισα να παταω το ΟΚ... Μετα απο καμια 10αρια κλικ συνειδητοποιησα οτι δεν ηταν το παραθυρο αλλα η εικονα που ανεβασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sotsak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Mην ανησυχείς συμβαίνει και στις καλύτερες οικογέννειες!ΧΑχαΧΑχα
as223 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Κανεις? Ρε παιδια ελεος, κοντευω να χτυπησω την οθονη!!! Σε καθε κλικ πετιεται ενα παραθυρο!!!!!
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 otan pas sto tools internet options kai security ekei ti exeis .gia pexe ligo me auta.gia pigene meta advanced kai kane epanafora proepilogon .gia klise gia ligo to firewall kai pes mas pali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.