spiritclay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Καλησπέρα. δοκιμάζω να ακουσω μουσική μέσω bluetooth απο το pc μου με 2 διαφορετικά ζευγάρια ασύρματα ακουστικά. Το πρόβλημα ειναι οτι όλη την ωρα και στα 2 ζευγάρια υόαρχει ενας βόμβος στον ηχο. αν δοκιμάσω με ενσυρματη σύνδεση δεν υπάρχει προπβλημα. παιζει να δημιουργεί κάτι παρεμβολές στο bluetooth της μητρικής μου; το μυαλό μου πάει στην ασυρματη κάρτα για wifi που έχω.
kostas_anes Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μαλλον η καρτα ηχου των ακουστικων σου ειναι. Οσα εχω δοκιμασει εχουν πολυ κακης ποιοτητας ηλεκτρονικα μεσα (και σου μιλαω για ακουστικα των 80-140€). Οταν πας ενσυρματα, την παρακαμπτει συνηθως. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, spiritclay είπε ενας βόμβος στον ηχο Εννοείς white noise? 1
spiritclay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Είναι κάτι τέτοιο σε χαμηλη ενταση αλλα αρκετά ενοχλητικό. Οταν συμδεομαι στο bluetooth δεν ακουγεται κάτι αλλά μόλις πατησω το play στο spotify το ακούω αμέσως
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, spiritclay είπε Είναι κάτι τέτοιο σε χαμηλη ενταση αλλα αρκετά ενοχλητικό. Οταν συμδεομαι στο bluetooth δεν ακουγεται κάτι αλλά μόλις πατησω το play στο spotify το ακούω αμέσως αν χαμηλώσεις την ένταση του ήχου πχ στο 80% πάλι ακούς το ίδιο;
backgroundman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Έχεις άλλη έξτρα κάρτα για wifi και το bluetooth ειναι απο chipset στο motherboard? Αν δεν είναι απο το ίδιο combo chip το wifi και το bluetooth τότε μπορεί να δημιουργεί παρεμβολές αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν να χάνεις πακέτα στο bluetooth οπότε θα άκουγες "σκρατσαρίσματα" στον ήχο και όχι βόμβο. Επιπλέον, μόνο αν έχεις το wifi στα 2.4GHz (και όχι στα 5GHz) μπορεί να επηρεάσει το bluetooth. Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα mp3 αρχείο στον υπολογιστή και να κλείσεις το wifi στο PC αλλά και στο router, μιλάμε πάντα για wifi στα 2.4GHz το wifi στα 5GHz μπορείς να το αφήσεις δεν επηρεάζει.
@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου On 20/01/2025 at 12:12, kostas_anes said: Μαλλον η καρτα ηχου των ακουστικων σου ειναι. Οσα εχω δοκιμασει εχουν πολυ κακης ποιοτητας ηλεκτρονικα μεσα (και σου μιλαω για ακουστικα των 80-140€). Οταν πας ενσυρματα, την παρακαμπτει συνηθως. Εγώ πάλι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει ποτέ στα 6-7 ζευγάρια ακουστικών και "hands free" που έχουν περάσει από τα χέρια μου και μιλάμε κάποια για πολύ "φτηνια", του στυλ 3ευρω από AliExpress.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα