lyda94 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σαν μαμά θα σου πω ότι θέλω ένα καρότσι ελαφρύ που να μην σκαλωνει στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, οι οποίοι είναι αισχροί, και να μετακινείται εύκολα! Αν για μια βόλτα, της βγαίνει η πίστη, θα είναι δύσκολο, και θα σιχτιριζεις τα λεφτά που έδωσες! Όλα θα πρέπει να μπορεί να τα κάνει με το ένα χέρι, άνοιγμα, κλείσιμο, σήκωμα καροτσιού. Σημαντικό είναι να χωράει και στο πορτ μπαγκαζ σας. Επίσης, το μωρό για να βγει από το μαιευτήριο θέλει αυγό. Μην παρασυρθείτε από τα καρεκλάκια που λένε 0-36 και ότι μπαίνουν από την 1η στιγμή. Το μωρό στην αρχή θέλει αυγό για να κάθεται σωστά στο αυτοκίνητο. Όσο του επιτρέπουν τα όρια του, συνήθως 13 κιλά και 76εκ, το έχεις εκεί. Αν το αυγό μπαίνει στο καρότσι θα σας βολέψει απίστευτα στην αρχή. Βάζεις, βγάζεις το μωρό πανεύκολα και ας κοιμάται. Καρότσια 2 σε 1 ή 3 σε 1. Μετά τα 76εκ θα φύγεις από το αυγό και θα πας σε καρεκλάκι. Επίσης, ως το 1 μέτρο και συνήθως 3-4 ετών κοιτούν πίσω στο αυτοκίνητο τα παιδιά. Προσωπικά, δεν πήγα σε κάτι πολύ ακριβό, το θεωρώ υπερβολή, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό! Αυτά από εμένα, χωρίς να σου προτείνω μάρκα ή λεφτά, μόνο κάποιες μικρές συμβουλές! Αν θυμηθώ κάτι άλλο, επανέρχομαι. Με το καλό εύχομαι! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από lyda94 1 1
csontheline Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Γιατί δεν κοιτάς για μεταχειρισμένα; Εμείς με 220€ πήραμε (150)Balios 1,5 έτους σε εξαιρετική κατάσταση ΚΑΙ (70)Melio σε καλή κατάσταση (δεν ξέρω πόσων ετών, αλλά είχε γρατζουνιές και γδαρσίματα, χωρίς άλλες φθορές που να καθιστούν πολύ μεταχειρισμένο).
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις . Για να είμαι ειλικρινής σε cybex έχουμε καταλήξει, για το μοντέλο παίζεται ακόμα . Δεν θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο , δεν υπάρχει οικονομικό θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα