LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι σε μερικους μηνες και κοιταμε σιγα σιγα για ολα τα απαραιτητα με πρωτο και κυριο το καροτσι. Ειναι το πρωτο μας παιδι, οποτε δεν εχουμε ιδιαιτερες γνωσεις. Τι θα θελαμε να μας προσφερει το καροτσι. 1)Να ειναι σχετικα ελαφρυ και να ανοιγοκλεινει ευκολα. 2)να εχει αποθηκευτικο χωρο. 3)να ειναι οσο πιο ποιοτικο γινεται(αναρτησεις κτλ). 4) εχω δει παλαιοτερα οτι γνωστος ειχε καροτσι που εβγαζε το baby seat με ενα κουμπι απο το αμαξι(ηταν πανω σε μια βαση νομιζω),και το κουμπωνε στο καροτσι.Θα ηθελα και αυτο. Γενικα οτι αλλο εχετε να προτεινεται οτι πρεπει να εχει ενα καροτσι, μιας και οπως ειπα δεν ειχα ασχοληθει ποτε εως τωρα. Να τονισω οτι ΔΕΝ ειμαι της λογικης, μην χαλας πολλα λεφτα σε αυτο σε 1 χρονο θα ειναι αχρηστο. Η μαλλον ειμαι αυτης της λογικης αλλα οχι σε ολα τα πραγματα. Θελω να βαζω το παιδι μου σε ενα ανετο και ασφαλες καροτσι και για εμας και για εκεινο. Μπατζετ δεν εχω σκεφτει (κανα 1000αρικο? αν κρινω απο τις τιμες που βλεπω στο ιντερνετ). Σαφως αν γινεται και φθηνοτερα, ακομα καλυτερα. Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από LabrakisG1992
Gataros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Γενικά κοίτα προς Bugaboo για αρχή και μετά στο δεύτερο καρότσι Yoyo. 1 1
Kostas13greece Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου κοιταξε αυτες τις μαρκες ειναι πολυ καλες 1. Baby Dior 2. Bugaboo δεν χρειαζεται να δικαιολογεισαι για το που πετας τα λεφτα σου. καλως να σας ερθει το μωρακι σας 1
majunior Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Η δική μου εμπειρία είναι ότι το τι θα σε βολέψει δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν αγόρασα κανένα καρότσι αλλά μου έδωσαν 4 (!) από διάφορες μάρκες. Το πιο φθηνό ήταν ~€150 και το πιο ακριβό ένα Stokke που έχει πάνω από €1000. Ακόμα αγόρασα τη βάση isofix και την καλαθούνα (για τα βρέφη) που ταιριάζουν στο Stokke με κόστος γύρω στα €500. Παρ' ότι το ακριβό καρότσι ήταν καλύτερο σε κάθε θέμα ποιότητας, τα φθηνά με βόλεψαν περισσότερο. Το Stokke ήταν ογκώδες και βαρύ και στη χρήση σε κούραζε. Τα φθηνά ήταν πιο manageable. Πήγαινε πολύ καλά εκτός δρόμου (πχ παραλίες) αλλά δε μπόρεσα ποτέ να δικαιολογήσω τη διαφορά στο κόστος, με διαδρομές στη πόλη. Το κόλπο που έβαζες κατευθείαν την καλαθούνα από τη βάση isofix του αυτοκινήτου στο καρότσι ήταν ενδιαφέρον, κυρίως για να μην ξυπνά το παιδί, αλλά στους 9-10 μήνες δε χωρούσε πλέον στην καλαθούνα... 1
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Το μόνο που ξεχώρισα από τα ακριβά καρότσια ήταν το πιο ποιοτικό αυγό σε σχέση με τα φθηνά και αυτό μόνο σε περίπτωση ατυχήματος στο αμάξι. Βέβαια είχα πάρει από πριν κανονικά κάθισμα και ξεκίνησαμε έτσι οπότε δεν το χρησιμοποίησα. Κατά τα άλλα τσάμπα λεφτά. No name πήρα και σε κατσάβραχα το πήγα, και ξύλο έφαγε, και κάποια στιγμή το κάνανε παιχνίδι και ανέβαιναν και τα 2 μαζί ξεπερνώντας κατά πολύ τις προδιαγραφές βάρους κλπ.Δεν έπαθε τίποτα. Κοίτα να χωράει στο αμάξι σου και να μπορεί η γυναίκα να το ανοίξει-κλείσει. Άντε να έχει λίγο μεγαλύτερες ρόδες για να είναι πιο άνετο στον δρόμο. Αναρτήσεις κλπ υπερβολές, σιγά μην βάλουμε και blinstein στο καρότσι. Το δικό μου είχε, αλλά δεν θεωρώ ότι κάνανε και κάτι. Με το καλό να σας έρθει το παιδάκι, γερό και δυνατό. 1
touristas1985 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Εμεις έχουμε μια κορούλα που πάει 1 μήνα τώρα...το έψαχνα και εγώ πολύ καιρό και κατέληξα στα 2 παρακάτω κυρίως λόγω βάρους (όποιον κ να ρωτήσεις θα σου πει ότι το πιο βασικό κριτήριο) Inglesina Electa (πιο οικονομικο και με καλες προσφορες σε 3 σε 1 εγω το είχα παρει 699 μαζι με καλαθουνα αυγο0 Bugaboo Dragonfly - Ακομα πιο ελαφρύ αλλά πας 1000+ μόνο με καλαθουνα και δεν έχει ποτέ έκπτωση 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Επειδη κοιταζω ολα οσα μου προτεινεται και ψαχνω για reviews, μεχρι τωρα το Inglesina Electa μου φαινεται η καλυτερη επιλογη.
Gataros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Και ένα καλό site για τις αγορές σου, δοκιμασμένο και πολύ γρήγοροι στην αποστολή. https://www.baby-lux.com/ 1
jimis_vts Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Οριακά με 1000€ παίρνεις και κάνα saxo, 106 κλπ.. μέχρι 400-500€ για μένα και πολλά είναι. Σιγά μη βάλουμε και coilover στο καρότσι να μπει σε πίστα. Τα υπόλοιπα σωστά σε κανονικό κάθισμα όχι σε αυγό που θα είναι και μέχρι κάποια ηλικία.
Kostas13greece Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Επειδη κοιταζω ολα οσα μου προτεινεται και ψαχνω για reviews, μεχρι τωρα το Inglesina Electa μου φαινεται η καλυτερη επιλογη. συγνωμη αλλα κοιτα το Bugaboo Dragonfly, το Inglesina ειναι αρκετα "φτηνο". στο λεω επειδη εβαλες προτεραιοτητα την ασφαλεια του μωρου και οχι το κοστος. ολη η βορεια Ευρωπη αγοραζει bugaboo κατι ξερουν αυτοι καλυτερα απο εμας στην Ελλαδα. αν δεν εχεις το μπατζετ το καταλαβαινω δεν θελω να σε πιεσω. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, Kostas13greece είπε συγνωμη αλλα κοιτα το Bugaboo Dragonfly, το Inglesina ειναι αρκετα "φτηνο". στο λεω επειδη εβαλες προτεραιοτητα την ασφαλεια του μωρου και οχι το κοστος. ολη η βορεια Ευρωπη αγοραζει bugaboo κατι ξερουν αυτοι καλυτερα απο εμας στην Ελλαδα. αν δεν εχεις το μπατζετ το καταλαβαινω δεν θελω να σε πιεσω. Υπαρχει το μπατζετ. Αλλα το bugaboo dragonfly αλλου λεει οτι ειναι 10 κιλα αλλου 12,5 μονο αυτο με προβληματιζει. Θα μπορει η γυναικα με το παιδι στο ενα χερι να κατεβει σκαλια αν χρειαστει? η να το ανοιγοκλεισει? 57 λεπτά πριν, Gataros είπε Και ένα καλό site για τις αγορές σου, δοκιμασμένο και πολύ γρήγοροι στην αποστολή. https://www.baby-lux.com/ Ευχαριστω γιατι το ειδα και ηθελα να ρωτησω αν ειναι legit, εχει αρκετα φθηνοτερες τιμες και μου εκανε εντυπωση.
giokol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Για την επιλογή καθίσματος αυτοκινήτου, με είχε βοηθήσει πολύ η σελίδα του ADAC. Ίσως σου φανεί χρήσιμη και εσένα στις επιλογές σου. (fyi είναι στα γερμανικά) 1
Gataros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Υπαρχει το μπατζετ. Αλλα το bugaboo dragonfly αλλου λεει οτι ειναι 10 κιλα αλλου 12,5 μονο αυτο με προβληματιζει. Θα μπορει η γυναικα με το παιδι στο ενα χερι να κατεβει σκαλια αν χρειαστει? η να το ανοιγοκλεισει? Ευχαριστω γιατι το ειδα και ηθελα να ρωτησω αν ειναι legit, εχει αρκετα φθηνοτερες τιμες και μου εκανε εντυπωση. Κανονικότατα legit, στο Βέλγιο που μένω μια χαρά έχουμε αγοράσει από αυτούς 2 παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου (το 1 cybex) και 2 καρότσια, 1 bugaboo fox και ένα Yoyo για τα παιδιά. 1
d_gkal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ότι και να πάρεις να κοιτάξεις να έχει μεγάλες Ρόδες για καλύτερη κύλιση και ευκολία στο ανέβα κατέβα πεζοδρόμια Αν θέλεις ποιότητα και μπορείς να διαθέσεις ένας Α πόσο κοίταξε σε inglesina 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα