teot Δημοσ. χθες στις 02:05 πμ Δημοσ. χθες στις 02:05 πμ Εχω ένα Motorola 40 και για την οργάνωση των φωτογραφιών χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google "Φωτογραφίες" Εχω δημιουργήσει φακέλους και αποθηκεύω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έρχονται με το viber, messager κλπ στον αντίστοιχο φάκελο.... Αν παω στις "Συλλογές" σε όλους τους φακέλους ομαδοποιούνται κατά ημέρα... εκτός απο ένα φάκελο που τις ομαδοποιεί κατά μήνα.... όσο και να έψαξα δεν βρήκα επιλογή για ν αλλάξω το τρόπο ομαδοποίησης.... εδω να σημειώσω οτι αν ανοίξω το συγκεκριμένο φάκελο με το "Files" της Google εμφανίζονται κανονικά ομαδοποιημένες ανά ημέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να το αλλάξω και να εμφανίζονται ανα ημέρα???
stark Δημοσ. χθες στις 08:28 πμ Δημοσ. χθες στις 08:28 πμ 6 hours ago, teot said: Εχω ένα Motorola 40 και για την οργάνωση των φωτογραφιών χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google "Φωτογραφίες" Εχω δημιουργήσει φακέλους και αποθηκεύω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έρχονται με το viber, messager κλπ στον αντίστοιχο φάκελο.... Αν παω στις "Συλλογές" σε όλους τους φακέλους ομαδοποιούνται κατά ημέρα... εκτός απο ένα φάκελο που τις ομαδοποιεί κατά μήνα.... όσο και να έψαξα δεν βρήκα επιλογή για ν αλλάξω το τρόπο ομαδοποίησης.... εδω να σημειώσω οτι αν ανοίξω το συγκεκριμένο φάκελο με το "Files" της Google εμφανίζονται κανονικά ομαδοποιημένες ανά ημέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να το αλλάξω και να εμφανίζονται ανα ημέρα??? Η εφαρμογή Google Photos δεν είναι ό,τι καλύτερο για local photos. Έχει διάφορα θέματα και σίγουρα δεν είναι καλή λύση για on device photos. Δες αν θέλεις κι εδώ. 1
teot Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, stark είπε Η εφαρμογή Google Photos δεν είναι ό,τι καλύτερο για local photos. Έχει διάφορα θέματα και σίγουρα δεν είναι καλή λύση για on device photos. Δες αν θέλεις κι εδώ. Ευχαριστώ για την απάντηση Δεν εχω πρόβλημα με το πως δουλεύει η εφαρμογή... το μόνο πρόβλημα είναι ότι στον συγκεκριμένο φάκελο ομαδοποιεί κατά μήνα... ενω στους άλλους φακέλους ομαδοποιεί κατα ημέρα. Κατέβασα το Google Gallery αλλά όχι μόνο δεν λύνει το αρχικό πρόβλημα αλλά ομαδοποιεί σε όλους τους φακέλους κατά μήνα και χωρίς απ οτι είδα να υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει.... Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα