Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/1/2025 στις 10:19 ΠΜ, logokrimenos είπε

Τα τελευταία 3,5 χρόνια έχω ξεκινήσει snowboard. Απίστευτη μαγεία να κατεβαίνεις τα χιονισμένα βουνά!

Κάποτε θα σε καιγανε που ασχολείσαι με τη μαγεία. Τυχερός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2025 στις 2:37 ΠΜ, poulinos είπε

εκανα ελευθερη καταδυση aida level 2 και  scuba diving  σε επιπεδο cave diver, trimix.(αδρεναλινη,μοναδικες εικονες)

Απο ποια πλευρα εχουν αδρεναλινη αυτα;
Ηρεμα ρωταω,θελω να μαθω πραγματικα.
Εχω ανοιξει τα βιντεο σου σε καρτελες,θα τα δω αυριο,αυτο με τον παγο φοβερη φωτογραφια το μερος !

Στις 19/1/2025 στις 11:58 ΜΜ, MariosX είπε

Ποια είναι τα χόμπι σας; Και για πιο λόγο τα κάνετε;

Απο μικρος δεν καθομουν σε ησυχια.
Αγωνιστικη ορεινη ποδηλασια ,skateboard και inlines.

Παντα μου αρεσε να προκαλω τον εαυτο μου σε wheelies με το ποδηλατο,ειτε χωρις ροδα μπροστα,ειτε χωρις πεταλ σε μεγαλες κατηφορες,ειτε ακομα και χωρις αλυσιδα , και γενικα εκανα διαφορα κολπα,κατι σαν αυτα που βλεπετε να κανουν στο youtube κατι ηλιθια παιδακια με χρωματιστες ροδες στους δρομους,αλλα 20+
χρονια πισω και με πολυ πιο βαρια και παλια ποδηλατα. 
Στην πορεια δοκιμασα διαφορα extreme sports,με κερδισε το ΒΜΧ στα 30 μου,παραλληλα με Motocross σε πιστα  ( πανακριβο  )  και downhill σε ελευθερα. 

Ενα διαστημα ημουν ο videographer και  μοντερ της ομαδας σε freestyle motocross,κατι που λιγοι στην Ελλαδα εκαναν,αλλα δεν ειχα δικη μου μηχανη τοτε.

Παντα μου αρεσε η φωτογραφια,αν και πληβειος ειχα απο τους πρωτους ( πριν γινει mainstream ) υποβρυχια καμερα και εβγαζα οπου βουτουσα.

Βουτιες απο ψηλα , αλλα οχι ακραια πραματα.

Wind surf,αλλα με κερδισαν οι αιμοροιδες.

Λιγο muay thai πιο παλια,ανεκαθεν τρεξιμο στο σταδιο και βαρη στο σπιτι ( εχω ενα μικρο γυμναστηριο με τα απαραιτητα ) .

Μπιλιαρδο 9μπαλο σε επιπεδο τουρνουα,αλλα χωρις φοβερες διακρισεις,εκτος απο τα τοπικα handicap.

Θελω να ξεκινησω σκοποβολη με πιστολι , και για τη φαση αλλα και για να εχω αδεια να εχω στο σπιτι,γιατι μενω εκτος πολης.
Εχω καραμπινες και δικαννα απο τον πατερα μου,εκ των οποιων ενα ειναι πολυ δυνατο για σκοποβολη trap,οποτε ισως παω και προς τα εκει.

Γενικα εχω κανει πολλα απο τετοια,αλλα η ωρα ειναι δυσκολη.
Αμα θυμηθω κι αλλα θα τα προσθεσω,θα δω καμια συλλογη αυριο.
Δυστυχως με κερδισαν οι τραυματισμοι και οι παθησεις και τα εχω αφησει σχεδον ολα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

Σκοποβολή μπορεί να ξεκινήσει κάποιος με αεροβόλο πιστόλι ή αεροβόλο τουφέκι σε σταθερό στόχο στα δέκα μέτρα,  που είναι και τα δύο ολυμπιακά αθλήματα και μια προπόνηση κοστίζει κατά πολύ λιγότερα από μια προπόνηση με πυροβόλο. Στην αρχή βασικά δεν κοστίζει τίποτα, μόνο την συνδρομή στο σκοπευτήριο. Κατέβαινα πριν κάτι λίγα χρονια σε αγώνες αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει τόσος ελεύθερος χρόνος. Εξαιρετικό άθλημα πάντως η σκοποβολή, πάντα την παρομοίαζα με διαλογισμό.  Απο όπλο έχω ένα αεροβόλο πιστόλι stayer evo. Τα τουφέκια δεν με τράβηξαν ποτέ καθώς πρέπει να κουβαλάς ολόκληρη προίκα για προπόνηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Από μικρός τα χόμπι μου γύριζαν γύρω απο τον αθλητισμό κάνοντας (καλα) μερικά από αυτά ήταν τζούντο 10 χρόνια μετά γυμναστήριο (μεχρι και τωρα) κικ-ται Μπόξιγκ 8 χρόνια μαρεσουν οι μηχανές άλμα τα τελευταία χρόνια πιο προσεκτικά θα ήθελα να κάνω κάποιο χειμερινό σπορ τυπου σκι αλλά στην ροδο δεν..  μετά τα κοσμήματα είναι αγαπημένο χόμπι και επάγγελμα πλέον

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

User name checks out.

οκ να μιλήσω σοβαρά πέρα από την πλάκα

Στα 16 μου(είμαι 46 τώρα) έπαιζα ποδόσφαιρο σε τοπικό πρωτάθλημα εφήβων, δεξί μπακ χαφ... και μπάσκετ... πιο μεγάλος ποδηλασία για αρκετά χρόνια, γυμναστήριο, Hung Gar, Wing Chun, Yoga... μετά από δύο χειρουργεία στη μέση(σπονδυλοδεσία αποτυχημένη και μετά νευροδιεγέρτης για μείωση χρόνιου πόνου) κάνω μόνο περπάτημα, λάστιχα στο σπίτι και τίποτα άλλο, δοκίμασα pilates 2 χρόνια δεν βοήθησε..

Διάβασμα πολύ, ειδικά φυσικές επιστήμες και θεολογία/θρησκειολογία

Μουσική ξένη πόπ και ρόκ πχ Μαίκλ Τζάκσον, Backstreet Boys, Alice Cooper κτλ

Ο γάτος μου, όλο τον χαιδεύω και τον ταίζω

Αν έχω όρεξη γράφω ποίηση

Καμιά ζωγραφιά πότε πότε

Ταινίες επιστημονικής φαντασίας, Spiderman, Iroman, Batman κτλ

Γενικά πολυσχιδής προσωπικότητα θα έλεγα πως είμαι

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, StamTheMan said:

Απο ποια πλευρα εχουν αδρεναλινη αυτα;
Ηρεμα ρωταω,θελω να μαθω πραγματικα.
Εχω ανοιξει τα βιντεο σου σε καρτελες,θα τα δω αυριο,αυτο με τον παγο φοβερη φωτογραφια το μερος !

to cave diving θεωρείται από τα πιο extreme hobby παγκοσμιως. είναι αρκετα εύκολο να γίνει βλακεια και εχουν γινει πολλα ατυχηματα δυστυχως. λογω ότι εισαι κάτω από το νερό και ταυτόχρονα μέσα σε σπήλαιο ισχύουν 2 παράγοντες.

το α. ειναι οτι εφοσον εισαι κατω απο το νερο ο χρόνος σου ειναι περιορισμένος. αν κατι παει στραβα πρεπει να λυθεί γρήγορα αφου τα αποθέματα αερα/nitrox/trimix θα τελειώσουν.

β. εισαι σε Overhead environment. οτι και αν γινει δεν ειναι σαν την απλη καταδυση που λες οκ σιγα σιγα θα αρχισω να ανεβαινω και θα βγω.στο cave diving απο εκει που μπηκες απο εκει πρεπει να βγεις οσο δυσκολο και αν ειναι οσο μακρυα και αν ειναι.

ηταν ενα δυσκολο αλλα ταυτόχρονα από τα πιο ωραια σχολεία που εχω κανει. το video ειναι από το σιντζι που ειναι μια πηγη στην ουσια και ειχα την τυχη να κανω cave diving στην λίμνη βουλιαγμένης.

το ice diving ειναι πιο ευκολο με την εννοια οτι εισαι δεμενος με σκοινι για να ξαναβρεις την εξοδο. εννοειται οτι ουτε στα ονειρα σου δεν μπορεις να σπασεις τον παγο για να βγεις απο καπου αλλου. (υπαρχει σαν drill στο σχολειο).

για το μερος που εκανα παγοκαταδυση ειναι ενα παρα πολυ ωραιο μερος που εχει και ενα ξυλινο ξενοδοχειο και μπορεις να πας ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι ασχετα με το αν κανεις καταδυση .ειναι πανεμορφο μερος μακρια απο τον πολιτισμο λιγακι αλλα αξιζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2025 στις 1:56 ΜΜ, EvilEyes είπε

Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι γυαλιά και ωτοασπίδες. Τα 50 φυσίγγια 9mm κοστίζουν από 18 έως 22 ευρώ. Το μεγάλο κόστος είναι εάν αποφασίσεις να πάρεις δικό σου όπλο. 
Η εγγραφή σε σύλλογο κοστίζει 150 ευρώ και μετά είναι 90 ευρώ το χρόνο για την ανανέωση της σκοπευτικής άδειας. 
Υποψιν εάν θέλεις απλά να ρίξεις μερικές σφαίρες δεν απαιτείται να γραφτείς πας και ρίχνεις. 

Χαζη ερωτηση αλλά από χαρτια, για εγγραφή τι χρειαζεται πχ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2025 στις 8:45 ΜΜ, KyrGR είπε

Ενόργανη... ψέμματα , με 2d animation ασχολούμαι λίγο αυτή την εποχή (με Blender 4.0 το παρακάτω μικρό project που έκανα ειδικά για αυτό το νήμα).

hop.blend 1.38 MB · 4 downloads

Καλημέρα, πολύ καλό.
Με έβαλες στο τρυπάκι και μένα να ασχοληθώ 1η φορα σήμερα και εγώ με blender και με το Maya
Με το Maya εφτιαξα αυτό ,αλλά έχω να μάθω πολλά ακόμα.Φυσικά εσύ είσαι σε πολύ μεγαλύτερο level απο μένα, πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, satsok2 said:

Χαζη ερωτηση αλλά από χαρτια, για εγγραφή τι χρειαζεται πχ; 

Κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις και εξέταση από καρδιολόγο. Τα καταθέτεις στο σύλλογο που κάνεις εγγραφή μαζί με το παράβολο και μετά από μερικες εβδομάδες σου έρχεται το δελτίο σκοπευτή.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, MrGalaxy είπε

Καλημέρα, πολύ καλό.
Με έβαλες στο τρυπάκι και μένα να ασχοληθώ 1η φορα σήμερα και εγώ με blender και με το Maya
Με το Maya εφτιαξα αυτό ,αλλά έχω να μάθω πολλά ακόμα.Φυσικά εσύ είσαι σε πολύ μεγαλύτερο level απο μένα, πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα

Το Maya είναι άβολο, το προσπάθησα και με έπιασε πονοκέφαλος, το Cinema 4d κάπως καλύτερο, δοκίμασε το Blender 4.2 (το 4.3 έχει κάποια προβληματάκια με το 2d αλλά πιστεύω να φτιαχτούν). Μόλις το συνηθίσεις έχει απεριόριστες δυνατότητες. Εγώ δεν φτιάχνω 3d γιατί ο υπολογιστής μου είναι απαρχαιωμένος και δεν έχει υπολογιστική δύναμη. Αλλά στο 2d το Blender δεν έχει ανταγωνισμό, ούτε καν το Toon Boom το ξεπερνάει. Τα project μου είναι απλά λόγω τεμπελιάς και όχι αδυναμίας του Blender, μπορώ άνετα να φτιάξω κάτι καλό αν μου δοθεί ο χρόνος και το κίνητρο. 2-3 μήνες επί 6 ώρες την ημέρα χρειάστηκα για να μπω στο νόημα.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...