MariosX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Έχοντας πιάσει τον εαυτό μου σαν να βαριέμαι, προσπαθώ να διευρύνω περισσότερα χόμπι και να μην κάθομαι να καίω τον χρόνο μου. Ξεκινάω πρώτος, μοιράζοντας τι χόμπι κάνω μαζί με το κίνητρο (παρακαλώ διατηρήστε το ίδιο μοτίβο ωστε να αποκτήσουμε ιδέες) - Latin Χορούς: Έχοντας αντιληφθεί στο παρελθόν πως είχα αμηχανία στο να ακουμπάω γυναίκες, πήρα την απόφαση και ξεκίνησα χορούς λάτιν. Αυτό μου έχτισε δεξιότητες κίνησης σώματος και να αισθάνομαι πιο άνετα στο αντίθετο φύλο. - Krav Maga: Είναι πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μου και βαριέμαι γενικά κάθε είδος άθλησης, ιδιαίτερα τα γυμναστήρια. Μου είναι πολύ δύσκολο να μπαίνω σε ένα χώρο, να ακολουθώ ένα πρόγραμμα γυμναστικής, να πηγαίνω 1-2 ώρες, 3 φορές την εβδομάδα. Επομένως, εφόσον ήταν κοντά στο σπίτι μου, το θεώρησα πιο διασκεδαστικό το να μάθω μια πολεμική τέχνη και να κάνω ένα είδος άθλησης. - Βόλτες Έξω: Το κάνω είτε με γνωστούς είτε με αγνώστους. Γνωστοί είναι κλασικά οι φίλοι και οι παρέες που έχω γνωρίσει από διάφορες δραστηριότητες. Οι άγνωστοι συνήθως είναι άτομα που έχω δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο group στο Share your free time (Facebook Group), όπου τυχαίνει να γνωρίζω άτομα τελείως διαφορετικής φύσεως και ασχολιών, το οποίο μου προσφέρει να έχω πιο σφαιρική εικόνα της ζωής - Πεζοπορίες: Συνήθως γίνονται σε διάφορους πεζοπορικός ομίλους όπως Δραστήριο Κατσίκι, Wade Adventures. Είναι πλήρως οργανωμένα, μιας και παρέχουν στάσεις σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα και οι Πεζοπορίες γίνονται στην φύση και περισσότερο στην επαρχία. Το κάνω για να μπορώ να κινούμαι περισσότερο, να βλέπω διάφορα μέρη, να χαίρομαι την φύση και να γνωρίζω και εκεί διάφορους ανθρώπους. - Θέατρο και Δημοτικά Σινεμά: Έχω παρατηρήσει πως τα θέατρα και τα δημοτικά σινεμά ανάλογα την παράσταση ή ταινία, μαζεύουν συνήθως υψηλότερης ποιότητας κόσμου και διαφορετικής κουλτούρας και μου προκαλεί ένα ενδιαφέρον να το εξερευνήσω. Πέρα από αυτό, υπάρχουν παραστάσεις ή ταινίες (συγκεκριμένα ευρωπαϊκές) που θέλουν να περάσουν και να μεταδώσουν κάποιο μήνυμα. Όσο για τις αμερικανιες του Hollywood, της έχω βαρεθεί. - Φωτογράφιση με Drone: Είναι ένα δημιουργικό χόμπι το οποίο μου επιτρέπει να έχω μια οπτική από ψηλά, είναι θαυμάσιο το πώς φαίνονται μερικά μέρη Ποια είναι τα χόμπι σας; Και για πιο λόγο τα κάνετε; 11 2 3
giwrgostr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Πέρα από το κλασικό γυμναστήριο, κύριο χόμπ μου είναι η μαγειρική. Έχω βάλει στόχο να μη φτιάξω ποτέ δεύτερη φορά την ίδια συνταγή, και εδώ και δυομιση χρόνια το έχω καταφέρει. Παράλληλα, μ' αρέσει να ξοδεύω χρόνο σε ό,τι σχετίζεται με το φαγητό, όπως να πηγαίνω σε ιδιαίτερες αγορες και καταστήματα ή να ψάχνω να βρω τοπικά προιόντα όταν είμαι εκτός Αθήνας ή Ελλάδας. 7
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, MariosX είπε Έχοντας πιάσει τον εαυτό μου σαν να βαριέμαι, προσπαθώ να διευρύνω περισσότερα χόμπι και να μην κάθομαι να καίω τον χρόνο μου. Ξεκινάω πρώτος, μοιράζοντας τι χόμπι κάνω μαζί με το κίνητρο (παρακαλώ διατηρήστε το ίδιο μοτίβο ωστε να αποκτήσουμε ιδέες) - Latin Χορούς: Έχοντας αντιληφθεί στο παρελθόν πως είχα αμηχανία στο να ακουμπάω γυναίκες, πήρα την απόφαση και ξεκίνησα χορούς λάτιν.................................. ................................. Ποια είναι τα χόμπι σας; Και για πιο λόγο τα κάνετε; Γυμναστηριο 2 18
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) περπατημα καθε μερα:χαλαρωνω και μουσικη γυμναστηριο:βαρη, τρεξιμο.κραταω το σωμα σε καλη κατασταση ταξιδια καμποσα. εμπειριες ειδικα για ταξιδια εκτος ευρωπης. πεζοποριες,ορειβασια,αναρριχηση. τρεχον project να κανω το πιο ψηλο βουνο σε καθε χωρα.ως τωρα το εχω κανει σε περιπου 15 16 χωρες. πιο παλια εκανα παραπεντε. Μαρεσει να "πεταω" εκανα ελευθερη καταδυση aida level 2 και scuba diving σε επιπεδο cave diver, trimix.(αδρεναλινη,μοναδικες εικονες) εχω κανει bungee jumping κτλ κτλ ο λογος ενας.μια ζωη την εχουμε και προτιμω λεφτα σε hobby παρα σε υλικα αγαθα οπως pc, κινητα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από poulinos 5 1
logokrimenos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Τα τελευταία 3,5 χρόνια έχω ξεκινήσει snowboard. Απίστευτη μαγεία να κατεβαίνεις τα χιονισμένα βουνά! 6
Morosana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Από χόμπι προσπαθώ στα δικά μου να μπλέκω και την οικογένεια όσο είναι δυνατόν. Σε μερικά ακολουθούν σε αλλά όχι Μου αρέσουν τα κλασσικά αυτοκίνητα και οι ανακατασκευές αλλά στους αγώνες και στα event θα πάρω όλη την οικογένεια και περνάμε πολύ ωραία γιατί προσπαθώ να τους μπλέκω όλους και έχουμε και παρέα που ακολουθεί. Θρύλος: όλη η οικογένεια εκτός από μια αεκτζου που παντρεύτηκα 😛 Ταξίδια όλη η οικογένεια κυρίως για τα παιδιά γιατί λόγο δουλειάς και εγώ και η σύζυγός έχουμε ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο και είναι κουραστικό να κάνεις τον ξεναγό. Έχω αρχίσει να μπλέκω τα παιδιά στο Go cart και καμιά φορά έρχεται και η σύζυγός. Θέατρο και πιο σπάνια, μουσεία, συναυλίες παρουσιάσεις βιβλίων και λοιπά πολιτιστικά ακολουθώ αναγκαστικά χωρίς να θέλω Ψάρεμα αυστηρά χωρίς οικογένεια, είτε μόνος για να μη μιλάω σε κανέναν ή με αδερφό και συγκεκριμένα άτομα 3 1
Charismo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μου αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα, οι μεγάλες βόλτες στην παραλία και οι ζωηρές γυναίκες. 2 6
Morosana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, MariosX είπε Από πού ενημερώνεσαι για αυτά τα event; Πηγαίνεις και σε τίποτα event με αγώνες/ράλι; Έρχεται τίποτα στο άμεσο μέλλον; Πάμε κυρίως σε regularity rally σε touring κατηγορία που μπορείς να έχεις παραπάνω από ένα άτομο στο αυτοκίνητο, οι ταχύτητες είναι χαμηλές και το πλήρωμα έχει συμμετοχή σε σχέση πχ με ένα track day που πας πολεμικά ή και πιο μεμονωμένες εκδρομές με φίλους και τις οικογένειές τους πουν έχουμε το ίδιο χόμπι. Αυτό το Σάββατο λέμε να πάμε 7-8 αυτοκίνητα αυθημερόν Ναύπλιο για φαγητό Ενημέρωση για αγώνες κυρίως από τις λέσχες όπως η ΦΙΛΠΑ ΟΜΑΕ ΣΙΣΑ microcars κτλ που έχουν αναρτημένο το calendar με τις εκδηλώσεις ή από club όπως πχ το Jaguar club που κυρίως οργανώνουν εκδρομές χωρίς χρονομέτρηση. Από αγώνες αυτό το ΣΚ έχει το arcadia classic tour που εχει πολύ καλή οργάνωση το σκ που μας πέρασε ήταν ο γύρος Αττικής και σχεδόν κάθε μήνα υπάρχουν εκδηλώσεις. Φέτος λέμε να επιχειρήσουμε και μερικούς αγώνες εξωτερικό κυρίως Ιταλία έναν με τη σύζυγο σε πιο αγωνιστικό και ανταγωνιστικό ρυθμό και κάνα δυο με τα παιδιά για την πλάκα μας. 1
KyrGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ενόργανη... ψέμματα , με 2d animation ασχολούμαι λίγο αυτή την εποχή (με Blender 4.0 το παρακάτω μικρό project που έκανα ειδικά για αυτό το νήμα). hop.mp4 hop.blend 5
lector Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μουσικη (χομπυ-2ο επαγγελμα), διαβασμα, περπατημα, DIY, hoarding 😅
EvilEyes Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Πριν δύο μήνες ξεκίνησα σκοποβολή και δεν περίμενα ποτέ να κολλήσω με κάτι τόσο πολύ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ και με το αθλητικό κομμάτι. 2
arxontas2323 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 20/1/2025 στις 2:37 ΠΜ, poulinos είπε ο λογος ενας.μια ζωη την εχουμε και προτιμω λεφτα σε hobby παρα σε υλικα αγαθα οπως pc, κινητα παρε μια καλη camera για καταδυσεις ωστε ν τα θαυμαζουμε...!!! ξεκιναω τα δικα μου χομπι... 2015-2018 μαραθωνια κολυμβηση 2018-ως τωρα τριαθλο και βαρη 2017-εως covid salsa και bachata 2022 1o πτυχιο καταδυσης 2
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 4 hours ago, arxontas2323 said: παρε μια καλη camera για καταδυσεις ωστε ν τα θαυμαζουμε...!!! https://www.youtube.com/watch?v=ffQH5EiaHJQ -> Full cave class (PSAI) https://www.youtube.com/watch?v=lHHXlg3nEy4 -> Ice diving (PADI) https://www.youtube.com/watch?v=vztEVu3Z9Ww -> advanced tec wreck sidemount (PADI) -> distinctive specialty 2
satsok2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Πολύ καλό thread, χρειαζόταν. Προσωπικά παω για περπάτημα/τρεξιμο. Κάνω κάτι σουηδικά. Κάποιες φορες έβγαινα για κανένα καφέ σε meetups (πρακτικά ετερογενής κόσμος που γνωρίζεις συχνα εκεί). Παλιά (πανε 15 χρόνια) ημουν και σε ένα club φίλων της Renault. Μάλλον θα μ'ενδιεφεραν ομαδες για περίπατο στην πόλη / πεζοπορίες. Επίσης ισως να ψαχνόμουν με ιστορικα αυτοκίνητα (αναβάσεις) ή εκδρομές αλλα αυτο δύσκολο γιατι είμαι μόνος μου. Οποτε χρήσιμο το thread για να πάρει κανείς ιδέες. 13 λεπτά πριν, Misa1980 είπε Τον τελευταίο καιρό περιτριγυρίζει τη σκέψη μου η σκοποβολή πάντα μου άρεσε. Όμως την είχα συσχετίσει με μορφή βίας και όλο το άφηνα. Μόλις διάβασα την ανάρτηση σου πυροδοτήθηκε εκ νέου το ενδιαφέρον μου. Μπορείς να μας πεις περισσότερα; Που πηγαίνεις στο σκοπευτήριο Καισαριανής και τι όπλο χρησιμοποιείς ; Εμένα θα με ενδιέφερε με πιστόλι. Κάποτε μου φαινόταν βίαιο άθλημα τώρα το βλέπω απλά σαν επίτευξη στόχου σε διάφορα στάδια της ζωής καθώς τρόπος αυτοσυγκέντρωση. Ας γραψει κανεις και το κόστος/εξοπλισμό. 2
EvilEyes Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 hours ago, Misa1980 said: Τον τελευταίο καιρό περιτριγυρίζει τη σκέψη μου η σκοποβολή πάντα μου άρεσε. Όμως την είχα συσχετίσει με μορφή βίας και όλο το άφηνα. Μόλις διάβασα την ανάρτηση σου πυροδοτήθηκε εκ νέου το ενδιαφέρον μου. Μπορείς να μας πεις περισσότερα; Που πηγαίνεις στο σκοπευτήριο Καισαριανής και τι όπλο χρησιμοποιείς ; Εμένα θα με ενδιέφερε με πιστόλι. Κάποτε μου φαινόταν βίαιο άθλημα τώρα το βλέπω απλά σαν επίτευξη στόχου σε διάφορα στάδια της ζωής καθώς τρόπος αυτοσυγκέντρωση. Καμία σχέση με βία. Είμαι εγγεγραμένος στο σκοπευτικό όμιλο Αιτωλοακαρνανίας "Σκοπευτής". Ο όμιλος έχει στην κατοχή του από πιστόλια μέχρι ημιαυτόματα τυφέκια και sniper. Προς το παρόν χρησιμοποιώ τα πιστόλια του συλλόγου, glock 17, glock 34, STI και CZ Shadow, μέχρι να πάρω το δικό μου πιστόλι τον Μάιο και να ασχοληθώ επίσημα με το IPSC. Είναι απόλυτα ασφαλές διότι οι κανόνες ασφαλείας είναι αυστηροί και τηρούνται κατά γράμμα από όλα τα μέλη. Προσωπικά δε περίμενα να κολλήσω με κάτι τόσο πολύ, αλλά θέλει εγκράτεια γιατί μπορεί να σου φάει πολλά λεφτά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα