Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mercier είπε

Το ενάμιση λεπτό που ισχύει μέχρι τώρα είναι λίγο. Το 3 είναι αρκετό. Αυτό είπα.

Και φυσικά δεν είναι μόνο ινφλουένσερς, γυμνό και διαφημιστικά το περιεχόμενο.

Πάτησα το σχόλιο σου κατά λάθος και μου το έβαλε quote. Δεν μπορούσα να βγάλω το quote και κάθε μου σχόλιο μιλούσε πάνω σε αυτό. Χάλια μαύρα. Δεν πήγαινε σε σένα η απάντηση ένα γενικό σχόλιο ήταν. Συγνώμη.
😅ε

Επεξ/σία από vas180
Δημοσ.
22 ώρες πριν, vas180 είπε

Πάτησα το σχόλιο σου κατά λάθος και μου το έβαλε quote. Δεν μπορούσα να βγάλω το quote και κάθε μου σχόλιο μιλούσε πάνω σε αυτό. Χάλια μαύρα. Δεν πήγαινε σε σένα η απάντηση ένα γενικό σχόλιο ήταν. Συγνώμη.
😅ε

Cool ωραία παρεα ειμαστε εδω, δεν χρειαζεται συγνώμη για τεχνικό λαθος

Δημοσ.

Πραγματικα υπαρχει κοσμος που μπαινει instagram σημερα? Το θεωρω ακομα πιο σκουπιδι απο tik tok και απο facebook. Και τα 3 ειναι για το αναθεμα αλλα το instagram ειναι ο βοθρος ο ιδιος. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παντως εχω απενεργοποιησει τα παντα εκτος απο φβ και εχει ηρεμήσει το μυαλό μου απο όλο το μη ποιοτικό περιεχόμενο που κυκλοφορεί εκεί μέσα  😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2025 στις 12:23 ΠΜ, Arkin είπε

Πραγματικα υπαρχει κοσμος που μπαινει instagram σημερα? Το θεωρω ακομα πιο σκουπιδι απο tik tok και απο facebook. Και τα 3 ειναι για το αναθεμα αλλα το instagram ειναι ο βοθρος ο ιδιος. 

Ναι, υπάρχουν. Μπορώ να σκεφτω 4 κατηγορίες +1 και αφού είναι Σάββατο θα αφιερώσω το χρόνο που χρειάζεται για να σου τις περιγράψω περιπαικτικά, σαν να μην ανήκει κανείς μας σε μια από αυτές τις κατηγοριες. Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή συνήθως δεν αφήνω να μου φύγει μια ευκαιρία να γίνω καυστικός (ένα βήμα πριν το τοξικός):  1. Επαγγελματίες που χρειάζονται τη δικτύωση άμεσα η έμμεσα και χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα. Οι κοπές πίτας πάνε "τρένο" (!) αυτό τον καιρό και οι promoters/influencers ανήκουν στην ίδια κατηγορία. 2. Ωραιοπαθή εγωκεντρικά άτομα που δε νοιώθουν καλά αν δεν δώσουν αναφορα στο φανταστικό κοινό τους για το φαγητό που έφαγαν και το μπλουζάκι που δοκίμασαν σε κάποιο κατάστημα. 3. Αυτοί  που πείθονται ότι τα άτομα  των παραπάνω κατηγοριών είναι πιο ευτυχισμένα από αυτούς, για ακατανόητους λόγους και δημιουργούν λανθασμένα  πρότυπα αναζητώντας την ευτυχία μέσα από την αναγνώριση από άλλους. Συχνά δημιουργούν ένα προσωπείο και αφιερώνουν πολύ χρόνο ζωής για να το υποστηρίξουν. Από αυτούς άλλοι παίρνουν σύντομα ένα μάθημα ζωής (ανάθεωρούν τον ορισμό της ευτυχίας και της επιτυχίας) ή περνάνε σε νοσηρά μονοπάτια. Είναι πολύ σπανιο να ξεφύγει κάποιος ζωντανός απο το επιτυχημένο άβαταρ του. Είναι όπως κάποια κηδειόχαρτα που γράφουν όνομα και elit ιδιότητα. Το "influencer" δεν το είδαμε ακόμη αλλά μην αμφιβάλλεις είναι το ιδιο με το διευθυντής εθνικής τράπεζας". 4. Οι χρήστες αυτής της κατηγορίας είναι στην ουσία οι  βασικοί καταναλωτές: Ελκονται επειδή οι παραπάνω κατηγορίες κάνουν "τα πάντα" και λίγοι θα έλεγαν όχι σε ένα free entrance
orgy/party. Έτσι ενώ μπαίνουν για να βρουν καλλίγραμμα κορμιά με ελάχιστα ρούχα και τις επόμενες νέες τάσεις σύντομα τους γίνεται συνήθεια και καταλήγουν εγκεφαλικά δηλητηριασμένοι να θεωρούν φυσιολογικά τα άκρα που συνήθισε το μάτι τους και να τα συγχέουν με τον πραγματικό κόσμο . +1 Είναι αυτοί που ενώ ξέρουν τι γίνεται, όπως λχ κάποιος που θα συμφωνήσει/διαφωνήσει με ότι έγραψα θα αφιερώσουν χρόνο για να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό τους και θα καταλήξουν κι αυτοί να πληγώσουν τα μάτια τους.  Για να κατακρίνουν ή να επικρίνουν. Γιατί εδώ που τα λέμε ένα όργιο έχει οργανωτές, συμμετέχοντες, θεατές αλλά και κατακριτές. Γιατί χωρίς κατακριτές δε θα λεγόταν όργιο αλλά... Κάτι φυσιολογικό. "Tea party" ή "fuckie" όπως κρυφτό ή κυνηγητό. Συγνώμη σε όποιον έχει συνηθίσει τα μικρά κείμενα. Δεν έχω μάθει να εκλαικευω τη σκέψη μου ακομη. Μόνο να τη βάζω σε σειρά. 

Αν το έριχνα στο chat gpt για συμπύκνωση θα μου έβγαζε κάτι τέτοιο:

Επιρροή (influence)
Επιδειξιομανία(Exhibition)
Επιβεβαίωση (Validation)
Καταναλωτισμός (Consumerism)
Κριτική (Criticism

Επεξ/σία από vas180
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vas180 είπε

Ναι, υπάρχουν. Μπορώ να σκεφτω 4 κατηγορίες +1 και αφού είναι Σάββατο θα αφιερώσω το χρόνο που χρειάζεται για να σου τις περιγράψω περιπαικτικά, σαν να μην ανήκει κανείς μας σε μια από αυτές τις κατηγοριες. Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή συνήθως δεν αφήνω να μου φύγει μια ευκαιρία να γίνω καυστικός (ένα βήμα πριν το τοξικός):  1. Επαγγελματίες που χρειάζονται τη δικτύωση άμεσα η έμμεσα και χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα. Οι κοπές πίτας πάνε "τρένο" (!) αυτό τον καιρό και οι promoters/influencers ανήκουν στην ίδια κατηγορία. 2. Ωραιοπαθή εγωκεντρικά άτομα που δε νοιώθουν καλά αν δεν δώσουν αναφορα στο φανταστικό κοινό τους για το φαγητό που έφαγαν και το μπλουζάκι που δοκίμασαν σε κάποιο κατάστημα. 3. Αυτοί  που πείθονται ότι τα άτομα  των παραπάνω κατηγοριών είναι πιο ευτυχισμένα από αυτούς, για ακατανόητους λόγους και δημιουργούν λανθασμένα  πρότυπα αναζητώντας την ευτυχία μέσα από την αναγνώριση από άλλους. Συχνά δημιουργούν ένα προσωπείο και αφιερώνουν πολύ χρόνο ζωής για να το υποστηρίξουν. 4. Οι χρήστες αυτής της κατηγορίας είναι στην ουσία οι  βασικοί καταναλωτές: Ελκονται επειδή οι παραπάνω κατηγορίες κάνουν "τα πάντα" και λίγοι θα έλεγαν όχι σε ένα free entrance
orgy/party. Έτσι ενώ μπαίνουν για να βρουν καλλίγραμμα κορμιά με ελάχιστα ρούχα και τις επόμενες νέες τάσεις σύντομα τους γίνεται συνήθεια και καταλήγουν εγκεφαλικά δηλητηριασμένοι να θεωρούν φυσιολογικά τα άκρα που συνήθισε το μάτι τους και να τα συγχέουν με τον πραγματικό κόσμο . +1 Είναι αυτοί που ενώ ξέρουν τι γίνεται, όπως λχ κάποιος που θα συμφωνήσει/διαφωνήσει με ότι έγραψα θα αφιερώσουν χρόνο για να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό τους και θα καταλήξουν κι αυτοί να πληγώσουν τα μάτια τους.  Για να κατακρίνουν ή να επικρίνουν. Γιατί εδώ που τα λέμε ένα όργιο έχει οργανωτές, συμμετέχοντες, θεατές αλλά και κατακριτές. Γιατί χωρίς κατακριτές δε θα λεγόταν όργιο αλλά... Κάτι φυσιολογικό. "Tea party" ή "fuckie" όπως κρυφτό ή κυνηγητό. Συγνώμη σε όποιον έχει συνηθίσει τα μικρά κείμενα. Δεν έχω μάθει να εκλαικευω τη σκέψη μου ακομη. Μόνο να τη βάζω σε σειρά. 

Αν το έριχνα στο chat gpt για συμπύκνωση θα μου έβγαζε κάτι τέτοιο:

Επιρροή (influence)
Επιδειξιομανία(Exhibition)
Επιβεβαίωση (Validation)
Καταναλωτισμός (Consumerism)
Κριτική (Criticism

Ξεχασες το βασικοτερο 

Αυτες / αυτους που ψαχνουν πελατες (πορνεια)

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ξεχασες το βασικοτερο 

Αυτες / αυτους που ψαχνουν πελατες (πορνεια)

Χαχα Χαμός! Ευχαριστώ που το μοιράστηκες. :) Σίγουρα μου ξέφυγαν πολλά. Μπορεί να μη φαίνεται αλλά προτίμησα να είμαι συνοπτικός. Εκ των πραγμάτων δεν γνωρίζω πολλά πράγματα και με ένα μεγάλο κείμενο είναι κίνδυνος να θεωρηθώ ξερόλας που νομίζει ότι κάνει μια λίστα. Προτιμώ τα κενά που αφήνουν χώρο για διάλογο.  Καλό υπόλοιποΣ/Κ. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...