Προς το περιεχόμενο

Audi A3 (2016) 1.6 TDI ή Mercedes-Benz A 180 (2016) 1.461 cdi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα το συγκεκριμενο (mercedes a180) μου αρεσει αρκετα. Ειχα παλια mercedes (το clk 200) πριν κανω οικογενεια , οποτε ξερω απο mercedes. Δεν θελω αμαξι καθαρα οικογενειακο .... αλλιως ναι θα πηγαινα σε κατι αλλο με περισσοτερους χωρους.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 5-6 χρονια που ισως το πουλησω, τι θα παιξει ρολο περισσοτερο στην αξια του? Το νεοτερο μοντελο ηλικιακά ή αυτο με τα λιγότερα χιλιόμετρα? 

Θεωριτικά οτι ειναι ακριβως το ιδιο αμαξι με τα ιδια εχτρα , στην ιδια κατασταση κτλ κτλ

Το νεοτερο μοντελο ηλικιακά ή αυτο με τα λιγότερα χιλιόμετρα?

Επεξ/σία από AGGANIS13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AGGANIS13 είπε

Μετα απο 5-6 χρονια που ισως το πουλησω, τι θα παιξει ρολο περισσοτερο στην αξια του? Το νεοτερο μοντελο ηλικιακά ή αυτο με τα λιγότερα χιλιόμετρα? 

Θεωριτικά οτι ειναι ακριβως το ιδιο αμαξι με τα ιδια εχτρα , στην ιδια κατασταση κτλ κτλ

Μεγάλο ρόλο θα παίξει ότι δεν ειναι ηλεκτρικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Φαντάζομαι όλα θα παίξουν τον ρόλο του μιας και δεν πρόκειται για κάποιο ξεχωριστό αμάξι.

Εισαγωγής, Χιλιόμετρα, Ηλικία, Εξτρά, Κατάσταση αυτοκινήτου..

Τώρα αν αύριο πρωί βγεί κάποιος και πει καταργούνται όλα τα ντιζελ, εκει ναι θα χάσει μεγάλη αξία αλλα δεν το γνωρίζουμε. (και το δικό μου ντίζελ είναι)

Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όποιο κι αν επιλέξεις.

Επεξ/σία από NothinqSpecial
Δημοσ.

Η ερωτηση μου εχει να κανει με το να επιλεξω ενα αμαξι πχ του 2016 με 150000 χιλιομετρα ή του 2017 με 170000 χιλιομετρα. Υποθετικα τα υπολοιπα κριτιρια ειναι ιδια... κατασταση αυτοκινητου , καλοδιατηρημενα, ιδια εχτρα, τιμη ιδια ....κτλ κτλ

Δημοσ.

Εδω που φτασαμε κοιταω και την επιλογη του 2020 μοντελο που αλλαξε το ταμπλο και τις οθονες και δειχνει πιο ομορφο νομιζω αλλα θα πρεπει να ανεβω ακομα στην τιμη?

Πχ το Α160 του 2020 (με το καινουργιο ταμπλο και οθονες) βγαινει 1500 - 1600 ακριβότερο σε σχεση με το Α180 του 2017

Τι λετε αξιξει?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

Εδω που φτασαμε κοιταω και την επιλογη του 2020 μοντελο που αλλαξε το ταμπλο και τις οθονες και δειχνει πιο ομορφο νομιζω αλλα θα πρεπει να ανεβω ακομα στην τιμη?

Πχ το Α160 του 2020 (με το καινουργιο ταμπλο και οθονες) βγαινει 1500 - 1600 ακριβότερο σε σχεση με το Α180 του 2017

Τι λετε αξιξει?

Εγώ θα τα έδινα πάντως.3 χρόνια πιο καινουργιο μοντέλο δεν ειναι και λίγα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι πρέπει να τσεκάρω πριν την αγορά? Εκτος απο σε τι κατασταση εξωτερικα ειναι... Τι αλλο πρεπει να δω και να τσεκαρω? Παλια ειχα στα αγαπημενα μια σελιδα που εγραφα τον αρ. πλαισιου και μου εβγαζε διαφορες πληροφοριες για το αμαξι. Απο αυτες που εψαξα ολες θελουν χρηματα. Υπαρχει καποια free?

Βιβλιο σερβις - που απο οτι μου λενε στα mercedes πλεον ειναι ηλεκτρονικο?

Λάστιχα προφανώς για την ημερομηνια

Σε αυτα τα αμαξια ποια ειναι τα ακριβά αναλώσιμα ανταλλακτικά? Νομιζω ιμαντας χρονισμου και αντλία νερού? Ειναι κατι αλλο? Βεβαια εξαρταται και απο τα χιλιομετρα.

Δημοσ.

Βρηκα τελικα μια σελιδα που βγαζει αρκετες πληροφοριες για το αμαξι βαζοντας το vin.

https://mbtools.com/vin

Βγαζει ολα τα βασικα (μοντελο-χρονολογια-μηχανη-χωρα) αλλα και τον εξοπλισμο που εχει το αμαξι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το Mégane 1.6 dci 130 ίππους 320nm ροπή. Εντάξει έχει τράβηγμα το αμάξι αλλά θα ήθελα και κάτι παραπάνω. Σκέφτομαι να το κάνω stage 1 να πάει στα 160 άλογα και 400nm ροπή. Για τέτοια αμαξώματα και κιλά τους 90 ίππους μην τους κοιτάς καθόλου και τα 110 είναι οριακά.

Επεξ/σία από sakks80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...