AGGANIS13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Περπου στα 14000-15000 ευρω ειναι κ τα δυο Λιγο περισσοτερο σε εμφανιση μου αρεσει το mercedes. Ειχα και στο παρελθον mercedes (clk 200). Ποια η γνωμη σας για τα δυο αυτα αυτοκινητα. Ζευγαρι με 2 μικρα παιδια (8 και 4 ετων). Κανουμε αρκετα ταξιδια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ θα πήγαινα σε αυτό που είχα όπως λες αν ήσουν ικανοποιημένος Από εμφάνιση σαφώς η mercedes Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Γιάννης Platano 1
yansta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Εφόσον σου αρέσει το Α180 εγω θα σου το πρότεινα! Ο κινητήρας είναι αξιόπιστος! Δεν ειναι τυχαίο οτι υπάρχει σε παρα πολλα μοντέλα ! Χωρίς να ισχυρίζομαι οτι ο αλλος δεν αξίζει! 1
NothinqSpecial Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Έχω το A160 cdi με τον ίδιο κινητήρα (k9k) έχω κάνει 168.000 χιλίομετρα χωρίς να μου παρουσιάσει το παραμικρό. Από οικονομία ξεχνάς να βάλεις πετρέλαιο. Γκάζι μην περιμένεις κάτι τρελό, θα σου πρότεινα stage 1 να πάρει λίγο τα πάνω του (έχω βάλει εδώ και 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα) Θα πρέπει να δεις αν σου φτάνουν οι χώροι μιας και λες πως κάνετε αρκετά ταξίδια.
vidias.m Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, NothinqSpecial said: Θα πρέπει να δεις αν σου φτάνουν οι χώροι μιας και λες πως κάνετε αρκετά ταξίδια. Θα συμφωνήσω, διότι με 350 λίτρα χώρο αποσκευών δεν τα λες και πολλά!
majunior Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Το Mercedes έχει τον κινητήρα diesel της Renault που έχει αποδειχθεί αξιόπιστος. 1
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε Έχω το A160 cdi με τον ίδιο κινητήρα (k9k) έχω κάνει 168.000 χιλίομετρα χωρίς να μου παρουσιάσει το παραμικρό. Από οικονομία ξεχνάς να βάλεις πετρέλαιο. Γκάζι μην περιμένεις κάτι τρελό, θα σου πρότεινα stage 1 να πάρει λίγο τα πάνω του (έχω βάλει εδώ και 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα) Θα πρέπει να δεις αν σου φτάνουν οι χώροι μιας και λες πως κάνετε αρκετά ταξίδια. Νομιζω οτι το A160 ειναι με 90 ίππους ενώ το Α180 εχει αυτον με τους 109. Ισχυει? Ποιες αλλες διαφορες εχει το Α160 σε σχεση με το A180? Τον κινητηρα τον ξερω αφου τον ειχα στο Dacia lodgy (Renault 1.5 με τα 109 αλογα) και ειναι αξιοπιστος σβελτος και οικονομικος. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από AGGANIS13
NothinqSpecial Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Σωστά, από το εργοστάσιο έτσι βγαίνουν. Εμένα έφτασε 134 ίππους πάνω στο δυναμόμετρο (αισθητή διαφορά σε σχέση με τους 90 που είχε) Τώρα αν υπάρχουν κι άλλες διαφορές δεν το γνωρίζω
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Πόσο στοίχισε η μετατροπή? Η κατανάλωση πόσο αυξήθηκε?
yansta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Από 350€ έως 400€. Αξιζει όμως γιατί το αυτοκίνητο ζωντανεύει λίγο και γίνεται πιο πρόθυμο κυρίως σε προσπεράσεις.
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, yansta είπε Από 350€ έως 400€. Αξιζει όμως γιατί το αυτοκίνητο ζωντανεύει λίγο και γίνεται πιο πρόθυμο κυρίως σε προσπεράσεις. Ζωντανεύει λιγο? Ποσο λιγο ομως? Ειναι σαν το αντιστοιχο με τα 109 αλογα ή ακομα καλυτερο? Η κατανάλωση?
yansta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι φτάνει στους 130 ιππους αλλά καλύτερα να ρωτήσεις. Για μένα τουλάχιστον μου αρέσει που ανεβαίνει και η ροπή. Αυτή σε βοηθάει στις προσπεράσεις δίχως να χρειάζεται να κατεβάσεις ταχύτητα. Για την κατανάλωση δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν είχα αυτό κατά νου όταν του έβαλα πρόγραμμα. Πάντως σίγουρα δεν ανεβαίνει Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από yansta
NothinqSpecial Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 350€ είχα πληρώσει τότε. Τα αποτελέσματα ήταν 134 ps με 300Nm. Κάπου τόσο θα βγάλει και το Α180 με Stage 1 δεν πάει παραπάνω. Το αμάξι ζωντάνεψε από άποψη ροπής κυρίως, η κατανάλωση λένε πως μειώνεται. Αυτο βέβαια εξαρτάται και από άλλους παράγοντες και από το πόσο βαρύ πόδι έχεις. Εγώ είμαι στα 3.8 με 4.2 λίτρα μέσο όρο.
jimmy213 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω το βάρος του οχήματος, αλλά τα 90 άλογα ίσως είναι λίγα. Σε Megane με τα 90hp, θα τα ήθελα τα παραπάνω. Από κατανάλωση είναι κάπου στα 6.2 - 6.5 αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από jimmy213
megapaixtaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου αν ποτε αγοραζα diesel θα εβαζα στο καδρο και τον παραγοντα θορυβο μηχανης. τα audi ειναι τραγικα σαυτο.με καλυτερο τον ασσο της bmw οπου πραγματικα δεν ακους τιπτα.αν σου αρεσει βεβαια σαν σχεδιο και υπαρχει κατι σαυτην την τιμη που ψαχνεις.και αξιοπιστος κινητηρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα