george kesoglu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλησπερα εχω ενα PC WIN 10 (της υπογραφης μου) εδω και 5 χρονια και σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση hardware αλλα θελω να διατηρησω τα win 10 και ολα τα προγραμματα και ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ καθως τον χρησιμοποιώ για msfs 2020 και για ελαφρα επαγγελματικη χρηση , την δουλεια του την κανει μια χαρα απλως τωρα μου ηρθε φαγουρα να δωσω καποια χρηματα για να τον εχω για αλλα 5 χρονια . δεν θελω να κανω format και clean install τι μπορω να κανω ????
nickol-us Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Απλά μεταφέρεις τον σκληρό στο νέο σύστημα. Αν φοβάσαι κάνε clone. Γενικά σε win 10 το μηχάνημα θα παίξει ακόμη κι αν όλα τα αρχεία έχουν φορτωθεί σε άλλο μηχάνημα. Θα χρειαστεί φυσικά να κάνεις προσθαφαίρεση driver κλπ για να μην γίνονται conflict και γενικά συστήνεται το clean install για το παραπάνω
kinhthra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε Καλησπερα εχω ενα PC WIN 10 (της υπογραφης μου) εδω και 5 χρονια και σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση hardware αλλα θελω να διατηρησω τα win 10 και ολα τα προγραμματα και ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ καθως τον χρησιμοποιώ για msfs 2020 και για ελαφρα επαγγελματικη χρηση , την δουλεια του την κανει μια χαρα απλως τωρα μου ηρθε φαγουρα να δωσω καποια χρηματα για να τον εχω για αλλα 5 χρονια . δεν θελω να κανω format και clean install τι μπορω να κανω ???? Θέλετε να τα αλλάξετε όλα μαζί με τον σκληρό; Αν ναι πρέπει να κάνετε κλωνοποιηση τον σκληρό.
george kesoglu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) θελω να αλλαξω μητρικη επεξεργαστη ραμ και τροφοδοτικό μαλλον θα παω σε amd am4 (AMD Ryzen 7 5700X) ,,,,κουτί - καρτα γραφικων και σκληροί δισκοι θα μείνουν οι ίδιοι Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από george kesoglu
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε θα παω σε amd am4 Γιατί όχι AM5; Ο δίσκος σου τι μέγεθος έχει και τι τύπος είναι; Εγώ θα έπαιρνα έναν απλό ssd και θα έκανα έναν κλώνο για ασφάλεια και μετά θα έβαζα τον υπάρχων δίσκο στο νέο σύστημα και θα έλεγχα τι συσκευές δεν έχουν αναγνωρισθεί. 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε θελω να αλλαξω μητρικη επεξεργαστη ραμ και τροφοδοτικό Αφού θα τα αλλάξεις όλα αυτά πάρε και ένα ωραίο και άνετο κουτί και κράτα το παλιό pc όπως είναι. @george kesoglu Φίλε, διέγραψε το άλλο νήμα που άνοιξες για να μη γίνει μπάχαλο και σου απαντάνε άλλοι εδώ και άλλοι στο άλλο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από micos000
george kesoglu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, micos000 είπε Γιατί όχι AM5; Ο δίσκος σου τι μέγεθος έχει και τι τύπος είναι; Εγώ θα έπαιρνα έναν απλό ssd και θα έκανα έναν κλώνο για ασφάλεια και μετά θα έβαζα τον υπάρχων δίσκο στο νέο σύστημα και θα έλεγχα τι συσκευές δεν έχουν αναγνωρισθεί. Αφού θα τα αλλάξεις όλα αυτά πάρε και ένα ωραίο και άνετο κουτί και κράτα το παλιό pc όπως είναι. @george kesoglu Φίλε, διέγραψε το άλλο νήμα που άνοιξες για να μη γίνει μπάχαλο και σου απαντάνε άλλοι εδώ και άλλοι στο άλλο. ΑΜ5 το βλεπω και αυτο το κουτι ειναι μεγαλο και καλο δεν χρειαζεται αλλαγη αλλο νημα που ???
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, george kesoglu είπε αλλο νημα που ??? Εντάξει, διαγράφηκε από τους mod. Είχες και ένα δεύτερο στα windows με τον ίδιο τίτλο. 23 λεπτά πριν, george kesoglu είπε ΑΜ5 το βλεπω και αυτο Αν θέλεις να κοιτάς και λίγο προς το μέλλον να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε am5. 24 λεπτά πριν, george kesoglu είπε το κουτι ειναι μεγαλο και καλο δεν χρειαζεται αλλαγη Τότε πάρε ένα μικρότερο και πιο φθηνό και έναν 250άρι ssd και να το έχεις σαν 2ο ή πούλησε το.
george kesoglu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου μπααα με βλεπω να αλλαζω μονο m\b + cpu +pcu + ram και να πουλησω το παλιο σετ κανα 100αρικο να βαλω και κανα 300αρι απο πανω ,,,, γιαυτο ρωτω εαν παιξει το νεο σετ με τα υπάρχον win 10,,, πιο πολυ με ενδιαφερουν τα αρχεια των δισκων (ssd) οι κωδικοι και το γενικο setup του pc κτλ παρά τα χρηματα . Εαν ηταν για νεα εγκατασταση τοτε θα πηγαινα σε ολα νεα software+hardware δεν θα ρωταγα καν . το msfs 2020 δεν με νοιαζει το πολυ πολυ το ξανα εγκαθιστώ δεν εχω τιποτα αγορασμενα addons,,, ουτε οι νεοι drivers με νοιαζουν εννοείται οτι θα τους ενημερωσω.
Λύση micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μια χαρά θα παίξει όσον αφορά τα windows, απλά πάρε και ένα backup γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που δεν θα περάσει θα είναι η άδεια χρήσης των windows, ειδικά αν είναι oem, δηλαδή προεγκατεστημένα. Αν είναι "αγορασμένα" (με οποιονδήποτε τρόπο) από εσένα τότε μάλλον θα είναι retail. Όπως και να 'χει θα πάρεις τηλέφωνο ms hellas και θα πεις ότι σου κάηκε η μητρική και την άλλαξες για να σου ενεργοποιήσουν την άδεια στο νέο σύστημα (το κάνουν χωρίς ερωτήσεις). Επίσης, όσον αφορά τις άδειες χρήσης από τα επαγγελματικά προγράμματα σου (δεν αναφέρεις ποια είναι), εδώ το ποια θα παίξουν στο νέο σύστημα εξαρτάται από τον τρόπο κλειδώματος. Αν δηλαδή κλειδώνουν με το hardware τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον προμηθευτή του προγράμματος για το αν και πως μπορεί να γίνει. Οι κωδικοί που αναφέρεις ποιοι είναι; Αυτοί από τον browser; Αυτοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Αν έχεις viber ίσως χρειαστεί να το ξαναενεργοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα