Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 11s Προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, το κινητό της μητέρας μου σήμερα στα ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη και ανοίγει όποτε θελήσει εκείνο, μετά από λίγο θα ξανά κλείσει μόνο του φυσικά. Συμφέρει να φτιαχτεί? Η να αγοράσει καινούργιο? Το έχει τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά 

Επεξ/σία από mMary
Δημοσ.

Λογικά θέμα μπαταρίας, με μια αλλαγή θα είσαι οκ. Βέβαια μπορεί να είναι και διάφορα άλλα όπως μητρική, λογισμικό κτλ. Για σίγουρα όμως θα το πας σε έναν τεχνικό να το τσεκάρει. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Therempant είπε

Λογικά θέμα μπαταρίας, με μια αλλαγή θα είσαι οκ. Βέβαια μπορεί να είναι και διάφορα άλλα όπως μητρική, λογισμικό κτλ. Για σίγουρα όμως θα το πας σε έναν τεχνικό να το τσεκάρει. 

Το ποσοστό της μπαταρίας όμως δεν πέφτει , δεν παίζει ρόλο αυτό αν είναι από μπαταρία? Τώρα εάν χρειάζεται να δώσει 100€ για να φτιαχτεί την έχω κάνει να σκέφτεται να πάρει ένα iPhone να έχει ήσυχο το κεφάλι της. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mMary είπε

Το ποσοστό της μπαταρίας όμως δεν πέφτει , δεν παίζει ρόλο αυτό αν είναι από μπαταρία? Τώρα εάν χρειάζεται να δώσει 100€ για να φτιαχτεί την έχω κάνει να σκέφτεται να πάρει ένα iPhone να έχει ήσυχο το κεφάλι της. 

Κατα 90% είναι μητρική. Βέβαια μόνο σε τεχνικό θα μάθεις σίγουρα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Κατα 90% είναι μητρική. Βέβαια μόνο σε τεχνικό θα μάθεις σίγουρα...

Εντωμεταξύ τώρα είναι εντάξει πως γίνεται , βέβαια θα φανεί στο επόμενο διάστημα αν όλα είναι καλά 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mMary είπε

Εντωμεταξύ τώρα είναι εντάξει πως γίνεται , βέβαια θα φανεί στο επόμενο διάστημα αν όλα είναι καλά 

Πάρτε φωτό κλπ σε αντίγραφα γιατί θα ψάχνεστε πολύ σύντομα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρτε φωτό κλπ σε αντίγραφα γιατί θα ψάχνεστε πολύ σύντομα.

Ναι της τα έκανα γιατί ήταν έτοιμη να πάει να αγοράσει, τώρα θα φανεί πότε θα χρειαστεί αυτό να γίνει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...