Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!
Θα θελα να ρωτησω εαν στα δημοσια νηπιαγωγεια υποχρεωτικης εκπαιδευσης πληρωνει καποιος καποιο αντιτιμο για φαγητο εντος νηπιαγωγειου δηλαδη εαν τρωει καποιο παιδακι ή υποχρεωτικα πρεπει να πηγαινει ετοιμο φαγητο απο το σπιτι του σε καθημερινη βαση.
Ο μικρος τωρα ειναι σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο οπου κ μαγειρευουν μεσα και τρωνε τα παιδακια και θελω να ξερω τι γινεται μετα δημοσια ωστε να τον συνεχισω αν ειναι στον ιδιωτικο η να τον παω σε δημοσιο νηπιαγωγειο.

Δημοσ.

εγω και στα δυο μου παιδια σε διαφορετική πολη  τα φτιαχναμε απο το σπιτι.δεν υπηρχε κουζινα για δημοσιο μιλαω

Δημοσ.
4 hours ago, splash18 said:

Καλησπερα παιδια!
Θα θελα να ρωτησω εαν στα δημοσια νηπιαγωγεια υποχρεωτικης εκπαιδευσης πληρωνει καποιος καποιο αντιτιμο για φαγητο εντος νηπιαγωγειου δηλαδη εαν τρωει καποιο παιδακι ή υποχρεωτικα πρεπει να πηγαινει ετοιμο φαγητο απο το σπιτι του σε καθημερινη βαση.
Ο μικρος τωρα ειναι σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο οπου κ μαγειρευουν μεσα και τρωνε τα παιδακια και θελω να ξερω τι γινεται μετα δημοσια ωστε να τον συνεχισω αν ειναι στον ιδιωτικο η να τον παω σε δημοσιο νηπιαγωγειο.

Επικοινωνείς με το δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής σου και ενημερώνεσαι σχετικά. Κάθε περιοχή/δήμος έχει διαφορετικό κανονισμό λειτουργίας.

Είχε ανοίξει θέμα κάποιος πριν καιρό γιατί δεν δέχονταν στο δημόσιο νηπιαγωγείο να φέρνει το παιδί του φαγητό από το σπίτι γιατί δεν του άρεσαν οι μπάμιες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παρεχουν φαγητο  τα δημοσια.

Ισως να κατσουν να τα ζεσταινουν σε μικροκύματα αλλα λογο χρονου ειναι δυσκολο λογω χρονου..καποια εχουν isobox θερμοθαλαμο για αποθηκευση..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 19/1/2025 στις 11:16 ΜΜ, kage είπε

τα ολοημερα εχουν φαγητο οχι τα αλλα.. 

δωρεαν ή με εισοδηματικα κριτηρια αναλογα δημο

Εγω παλι δεν εχω δει νηπιαγωγειο (ΟΧΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ) που να εχει κουζινα μεσα. Τι φαγητο θα φανε τα παιδια ? catering ?

• Like 1
Δημοσ.

φαγητό δεν παρέχουν σίγουρα. ανάλογα τι εχει αποφασίσει ο σύλλογος διδασκόντων ζεσταίνουν ή οχι , το φαγητό που πας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...