Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου πιθανόν. Ενώ όλα λειτουργούσαν κανονίκα έκλεισα τον υπολογιστή και πήγα για ύπνο, την επόμενη μέρα τον άνοιξα και είχε αλλάξει η ανάλυση (5120χ1440) σε  1920χ1080. H κάρτα γραφικών δεν φαινόταν στο πρόγραμμα διαχείρησης (Gigabyte center) και τα windows 11 δεν με αφήνουν να αλλάξω την ανάλυση!! Έχω απεγκαταστήσει το πρόγραμμα της nvdia και πήγα να κάνω εγκατάσταση απο την αρχή, αλλά βγάζει οτι δεν μπορεί να εγκαταστήσει τους drivers.

Μήπως κάποιος έχει κάποια λύση; Η κάρτα γραφικών δουλεύει έχω εικόνα από αυτή γυρνάνε οι ανεμιστήρες κανονικά καθως και τα led απλά δεν την αναγνωρίζει το σύστημα των windows 11. 

Το συστημα περίεχει

motherboard : asus rog strix b550-f gaming wifi ii

cpu: Amd ryzen 5700 x

gpu : Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB

psu : Gigabyte Aorus P1200W

ram: 32 gb trident z

Δημοσ.

καλημέρα, στη διαχείριση συσκευών των win11 σας την εμφανίζει κανονικά (προσαρμογείς οθόνης) ?

Δοκιμάσατε άλλους drivers, πχ από την NVidia κατευθείαν ή από τη gigabyte της οποίας υλοποίηση έχετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω και να μας ενημερώσεις.

Κλείνεις το ρεύμα του pc.
Δοκιμάζεις να βγάλεις την κάρτα, να καθαρίσεις την υποδοχή pci-e.
Ξαναβάζεις την κάρτα.
Τρέχεις ddu για τον καθαρισμό των drivers με την επιλογή για επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας. Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους να περάσω τους drivers ακόμα και σε safe mode. Καθώς έβγαλα και την κάρτα γραφικών όπως ανέφερες Λάμπρο.

Στην διαχείρηση συσκευών δεν φαίνεται η κάρτα γραφικών, όταν πατάω να κάνω update εμφανίζει οτι είναι η 4080 και ένα μήνυμα να περάσω έγω τους driver άλλα αυτό είναι αδύνατο!!

JENYYXsK.jpg.46d513a19ee969a00050249d096ff44c.jpg

• Λύση
Δημοσ.

Σου έκαναν τα windows update to 24H2? Για τσέκαρέ το λίγο γιατί σε κάποιους χάλασε κάτι σαν admin rights και δεν άφηνε να κάνουν διάφορα. (το access denied που σου βγάζει)

Επίσης δοκίμασε να βάλεις σε άλλες εξόδους του PSU την τροφοδοσία της κάρτας.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα έχει κάνει καιρό update κάποια ενημέρωση έκανε προχτές που το έκλεισα άλλα δεν μου δίνει επιλογή να την σβήσω η να την επαναφέρω. Θα δοκιμάσω και αυτό που αναφέρεις και θα κάνω και φορματ λογικά μήπως φταίνε τα windows.

Δημοσ.
3 minutes ago, Teddy77 said:

Σου έκαναν τα windows update to 24H2? Για τσέκαρέ το λίγο γιατί σε κάποιους χάλασε κάτι σαν admin rights και δεν άφηνε να κάνουν διάφορα. (το access denied που σου βγάζει)

...

Μάλλον αυτό πρέπει να έχει γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έκανα format και έφτιαξε προς το παρόν!!! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!! Ελπίζω όταν κάνει αναβάθμιση ξανά να το πάρω γράμμη και να μάθω ακριβώς πιο είναι το αρχείο που το δημιουργεί αυτό. Και πάλι σας ευχαριστώ!!!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...