Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, EL3CtRiCoWBoY said:

οχι, για την ακριβεια στα 392 είμαι ως τωρα 😊

έχουμε και λέμε:

- κουτι βρήκα αυτό εδω στα 60 ευρώ:

https://nzxt.com/product/h510i?srsltid=AfmBOoputpRtMyvdHLoH9StbE_Pps_NUUgeUscwFDUZZ2eeaP60nNzz8

- mobo όπως είπα την παρήγγειλα μαι την περιμένω από e-shop στα 107 ευρώ. Αυτην εδω:

https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-b550-gaming-x-v2-p-PER.527538

- hdd βρήκα στα 60 ευρώ αυτον εδω 

Samsung 1TB 970 Evo Plus MZ-V7S1T0BW Solid State Drive M.2 PCI-E SSD M.2

- cpu παρηγγειλα αυτον απο το συγκεκριμένο e-shop στα 90 ευρώ 

https://www.buychoice.gr/product/amd-ryzen-5-5600-processor-3-5-ghz-32-mb-l3/?srsltid=AfmBOoofkFTK9XmPkGDmPYG3woK-C8e63vqjY17tzbXdI9C2MdXnEdG4

- τροφοδοτικο πήρα αυτό στα 75 ευρώ 

https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=80465&cat=17&skr_prm=WyI3ODgxYmFhYy00YTQwLTQ3NWQtOTBjMy04ODliZjNjM2IwZDIiLDE3Mzc2NTA3MDkzNjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d

- ψυκτρα ευτυχώς είχα καβάτζα αυτην εδώ παρακάτω ολοκαινουργια σφραγισμενη από τον ξαδερφο που μου την είχε κάνει δώρο 😊

https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-Kokkini.html

και όπως είπα τωρα μου μένουν η ram και η gpu

Εμείς πηγαίναμε να βγάλουμε απο τη μύγα ξύγκι... (κάνοντας πολλές υποχωρήσεις), κι΄ εσύ προχώρησες σε έξοδα! Χα χα!

Αφου όμως υποθέτω σε ικανοποιεί αυτό, με γειά σου!

Γιατί όμως πήρες τον 970 evo που έχει Read Speed 3500 MB/s και Write Speed 3300 MB/s, όταν ο ΜP44 στην ίδια τιμή, έχει ταχύτητα ανάγνωσης 7400 MB/s και ταχύτητα εγγραφής 7000 MB/s; Περίεργο μου φαίνεται

Αρα θα πας στα 760+e. Μιά χαρά!

Δεν μου απάντησες όμως πότε θα αναβαθμίσεις

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/1/2025 στις 7:15 ΜΜ, Coscas είπε

Γιατί όμως πήρες τον 970 evo που έχει Read Speed 3500 MB/s και Write Speed 3300 MB/s, όταν ο ΜP44 στην ίδια τιμή, έχει ταχύτητα ανάγνωσης 7400 MB/s και ταχύτητα εγγραφής 7000 MB/s; Περίεργο μου φαίνεται

Αρα θα πας στα 760+e. Μιά χαρά!

Δεν μου απάντησες όμως πότε θα αναβαθμίσεις

τωρα μαλλον τα υπόλοιπα τέλη Φλεβαρη 😊

319 για την gpu, οπως είπαμε αυτην  https://www.e-shop.gr/vga-zotac-nvidia-geforce-rtx4060-8gb-gddr6-retail-p-PER.608326

και σιγουρα πιστευω κανα 50αρι 60αρι δεν θα χρειαστεί και για τις μνήμες ???

Τον 970 evo τον πουλούσε ένας γείτονας εδώ στην πολυκατοικία μου σφραγισμένο και είπα να τον διευκολύνω τον άνθρωπο έτσι ώστε και αυτός να το ξεφορτωθεί, αλλά και εγώ βγήκα και κερδισμένος γιατί μου δείξε απόδειξη αγοράς που τον είχε αγοράσει από vision studio 105 ευρώ. Οπότε το θεώρησα καλή ευκαιρία, γι'αυτό και τον πήρα. Λάθος μου ίσως να είναι μάπα, αλλά έτσι εκρινα και έπραξα εκείνη τη στιγμή 😊 τι να κάνουμε τώρα 😊

Επεξ/σία από EL3CtRiCoWBoY
Δημοσ.
8 minutes ago, EL3CtRiCoWBoY said:

τωρα μαλλον τα υπόλοιπα τέλη Φλεβαρη 😊

319 για την gpu, οπως είπαμε αυτην  https://www.e-shop.gr/vga-zotac-nvidia-geforce-rtx4060-8gb-gddr6-retail-p-PER.608326

και σιγουρα πιστευω κανα 50αρι 60αρι δεν θα χρειαστεί και για τις μνήμες ???

Τον 970 evo τον πουλούσε ένας γείτονας εδώ στην πολυκατοικία μου σφραγισμένο και είπα να τον διευκολύνω τον άνθρωπο έτσι ώστε και αυτός να το ξεφορτωθεί, αλλά και εγώ βγήκα και κερδισμένος γιατί μου δείξε απόδειξη αγοράς που τον είχε αγοράσει από vision studio 105 ευρώ. Οπότε το θεώρησα καλή ευκαιρία, γι'αυτό και τον πήρα. Λάθος μου ίσως να είναι μάπα, αλλά έτσι εκρινα και έπραξα εκείνη τη στιγμή 😊 τι να κάνουμε τώρα 😊

Πάλι δεν απάντησες...

Μιά χαρά είναι και ο 970 γιά 60e. Μάπα δεν είναι. Απλά ο MP44 είναι vfm

Και δεν είναι hdd. Είναι nvme. Κοίτα μην ψάχνεις κανά  καλώδιο να τον βάλεις...χα χα! 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/1/2025 στις 7:40 ΜΜ, Coscas είπε

Μόνο μην μας προκύψεις αναβαθμισάς και πας μετά γιά καμμιά 5090...χα χα!

Μπα όχι δεν είμαι ο τύπος του αναβαθμισάκια ☺️

Εγώ ένα pc θέλω να φτιάξω όπως είχα πει εξ'αρχής για να μπορώ να παίζω απροβλημάτιστα 1080p gaming. Αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος ☺️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, EL3CtRiCoWBoY said:

Μπα όχι δεν είμαι ο τύπος του αναβαθμισάκια ☺️

Εγώ ένα pc θέλω να φτιάξω όπως είχα πει εξ'αρχής για να μπορώ να παίζω απροβλημάτιστα 1080p gaming. Αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος ☺️

Και είχες ξεκινήσει γιά 720p...

Και 2κ θα έχεις σε πολλές περιπτώσεις με 120+ fps με dlss και fg

Εχω το ίδιο pc (5600+4060) και το ξέρω. Και τώρα με το νέο dlss 4 και fg, ακόμα καλύτερα θέλω να πιστεύω. Οι αναβαθμίσεις πλέον γίνονται από το software

Ποιά games θα τρέξεις από τα καινούργια σχετικά;

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Coscas είπε

Και είχες ξεκινήσει γιά 720p...

Και 2κ θα έχεις σε πολλές περιπτώσεις με 120+ fps με dlss και fg

Εχω το ίδιο pc (5600+4060) και το ξέρω. Και τώρα με το νέο dlss 4 και fg, ακόμα καλύτερα θέλω να πιστεύω. Οι αναβαθμίσεις πλέον γίνονται από το software

Ποιά games θα τρέξεις από τα καινούργια σχετικά;

Θα αναφέρω μόνο τα πολύ λατρεμένα μου γιατί πρέπει να γράφω 2 μέρες για να τα γράψω όλα όσα σκοπεύω να παίξω ☺️

Έχω 600 games στο λογαριασμό μου στο steam

Εντάξει δεν το συζητώ ☺️ πρώτα απ' όλα θα πιάσω να παίξω όλα της αγαπημένης μου developer εταιρείας, της Quantic Dream.

The Nomad Soul (1999), Fahrenheit (2005), Heavy Rain (2010), Beyond: Two Souls (2013), και Detroit: Become Human (2018) με ιδιαίτερη λατρεία τα 3 τελευταία τα οποία είναι και γενικά τα αγαπημένα μου ever.

L.A NOIRE

Dark pictures anthology: man of medan, little hope, house of ashes, the devil in me, directive 8020 (δεν βγήκε ακόμα το περιμένουμε)

Last of us

Uncharted 

Syberia 

Crash bandicoot 

Red dead redemption 

Odyssey 

Bully scholarship edition (παιδικός έρωτας) ☺️

Sekiro

Τα Assassin's Creed 

Ghost of Tsushima (κάτι μου λέει ότι θα είναι στα γούστα μου, δεν ξέρω δεν το έχω παίξει, αλλά με μαγνητίζει πολύ να το πιάσω να το παίξω)

Tomb raider

Inside

Limbo

Creaks

Machinarium

Little nightmares 

Από παλιά:

Όλα τα Phantasmagoria (άλλη λατρεία κι αυτά)

Ολα τα gabriel knight (επίσης λατρεία)

Όλα τα resident evil (νταξ αυτά πιο πολύ από συγκινησιακούς λόγους). Ήταν η αγαπημένη μου σειρά games μαζί με τα silent hill όταν ήμουν 11 χρονών (όπως και το dino crisis)

Θα κατεβάσω βέβαια και emulators για snes και άλλων κονσολών για να

παίξω

Super Mario

Donkey Kong

Mickey Mania

τώρα έγραψα πολύ πολύ πρόχειρα όσα μου ήρθαν στο μυαλό 

• Like 3
Δημοσ.
Just now, EL3CtRiCoWBoY said:

Θα αναφέρω μόνο τα πολύ λατρεμένα μου γιατί πρέπει να γράφω 2 μέρες για να τα γράψω όλα όσα σκοπεύω να παίξω ☺️

Εντάξει δεν το συζητώ ☺️ πρώτα απ' όλα θα πιάσω να παίξω όλα της αγαπημένης μου developer εταιρείας, της Quantic Dream.

The Nomad Soul (1999), Fahrenheit (2005), Heavy Rain (2010), Beyond: Two Souls (2013), και Detroit: Become Human (2018) με ιδιαίτερη λατρεία τα 3 τελευταία τα οποία είναι και γενικά τα αγαπημένα μου ever.

L.A NOIRE

Dark pictures anthology: man of medan, little hope, house of ashes, the devil in me, directive 8020 (δεν βγήκε ακόμα το περιμένουμε)

Last of us

Uncharted 

Syberia 

Crash bandicoot 

Red dead redemption 

Odyssey 

Sekiro

Tomb raider

Inside

Limbo

Creaks

Machinarium

Little nightmares 

Από παλιά:

Όλα τα resident evil (νταξ αυτά πιο πολύ από συγκινησιακούς λόγους). Ήταν η αγαπημένη μου σειρά games μαζί με τα silent hill.

παίξω

Super Mario

Donkey Kong

Mickey Mania

Από χρονομηχανή μας ήρθες; Χα χα!

Αυτά, θες 2-3 ζωές να τα τρέξεις όλα

Μερικα΄απ' αυτά, τα έτρεχα σε Pentium 90

Δεν είχες ποτέ pc; Κονσόλα είχες; Το βλέπω σαν καημό και αυτό είναι όμορφο

Σου εύχομαι να έχεις την Υγεία και τον χρόνο να τα τρέξεις

Αναγκαστικά, θα κάνεις υπερβολές και δεν θα έχεις προσωπική ζωή,  αν υπολογίσεις ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλα που είναι ισάξια και αξιόλογα

Οσο μπορείς, κράτα μέτρο γιά να τα χαρείς και καλύτερα

Και πάνω απ' όλα , να χαρείς και την ζωή σου

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
31 minutes ago, EL3CtRiCoWBoY said:

L.A NOIRE

Last of us

Uncharted 

Syberia 

Crash bandicoot 

Red dead redemption 

Odyssey 

Sekiro

Tomb raider

Inside

Limbo

Creaks

Machinarium

Little nightmares 

Από παλιά:

Όλα τα resident evil (νταξ αυτά πιο πολύ από συγκινησιακούς λόγους). Ήταν η αγαπημένη μου σειρά games μαζί με τα silent hill.

παίξω

Super Mario

Donkey Kong

Mickey Mania

Εύχομαι να τα κατευχαριστηθεις!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Coscas είπε

Από χρονομηχανή μας ήρθες; Χα χα!

Αυτά, θες 2-3 ζωές να τα τρέξεις όλα

Μερικα΄απ' αυτά, τα έτρεχα σε Pentium 90

Δεν είχες ποτέ pc; Κονσόλα είχες; Το βλέπω σαν καημό και αυτό είναι όμορφο

Σου εύχομαι να έχεις την Υγεία και τον χρόνο να τα τρέξεις

Αναγκαστικά, θα κάνεις υπερβολές και δεν θα έχεις προσωπική ζωή,  αν υπολογίσεις ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλα που είναι ισάξια και αξιόλογα

Οσο μπορείς, κράτα μέτρο γιά να τα χαρείς και καλύτερα

Και πάνω απ' όλα , να χαρείς και την ζωή σου

🤣😂 ναι ναι τελικά κι εμένα αυτό μου φαίνεται, ότι ήρθα από χρονομηχανή 😂🤣 40αρης πλέον

Είχα πολύ παλιά pc, αλλά επειδή είναι πολύ σκληρό χόμπι για την τσέπη, μετά αγόραζα κονσόλες second hand για να την βγάζω και οικονομικά ☺️ και πραγματικά μια χαρά είναι οι κονσόλες. Οι κατασκευάστριες εταιρείες βάζουν μέσα ικανοποιητικότατες κάρτες γραφικών (καλά φυσικά ούτε καν μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε σύγκριση με τις GPU των pc). Αλλά για έναν gamer που θέλει να έχει ικανοποιητικά γραφικά, τις κονσόλες τις θεωρώ το καλύτερο value for money για έναν gamer. Και για να πω την αλήθεια κι εγώ κονσόλα θα αγόραζα τώρα αν είχαν συμβατότητα με το steam. Θα έπαιρνα ένα PS4 PRO με 200 ευρώ και θα βολευόμουν μια χαρά. Για παράδειγμα το steam deck (η φορητή handheld κονσολίτσα της valve) για μένα έχει μέσα της το καλύτερο software που έχει βγει ποτέ για gaming. Γιατί πολύ απλά είναι το ίδιο το steam στο πιάτο σου. Απλά το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να βάλει σε ένα PS4 το λειτουργικό αυτό (του steam deck δηλαδή). Δεν ξέρω αν γίνεται με κάποιον τρόπο, γιατί αυτά είναι θέματα προγραμματισμού, αλλά αν μπορεί κάποιος να μου το κάνει αυτό εγώ δεν θέλω τίποτε άλλο μετά.

Coscas όσον αφορά τις ευχές που μου έδωσες, σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και ανταποδίδω!!! Μακάρι φίλε μου να είμαστε όλοι γεροί και να χαιρόμαστε ο καθένας ότι γουστάρει και αγαπά!!! 

Και μια συμβουλή για τους gamers:

Πάντα να έχει προτεραιότητα ο πραγματικός κόσμος και η πραγματική ζωή από το gaming, γιατί εύκολα μπορείς να χαθείς μέσα σ'αυτό. Και αυτό ισχύει για όλα. Ακόμη και για αυτούς τους ανθρώπους που χάνονται μέσα στα βιβλία και στο διάβασμα. Και γενικά είναι γενικός κανόνας για ΌΛΑ. Να μην χάνεσαι.

Και όπως είπε και ο Coscas:

"Οσο μπορείτε, να κρατάτε μέτρο γιά να τα χαίρεστε και καλύτερα

Και πάνω απ' όλα , να χαίρεστε την ζωή!!! "

Δημοσ.
12 ώρες πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε

Όλα τα resident evil (νταξ αυτά πιο πολύ από συγκινησιακούς λόγους). Ήταν η αγαπημένη μου σειρά games μαζί με τα silent hill όταν ήμουν 11 χρονών (όπως και το dino crisis)

Tι μου θυμισες τωρα. Να χαρεις και το μηχανακι σου και τα παιχνιδακια σου

10 ώρες πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε

Πάντα να έχει προτεραιότητα ο πραγματικός κόσμος και η πραγματική ζωή από το gaming, γιατί εύκολα μπορείς να χαθείς μέσα σ'αυτό. Και αυτό ισχύει για όλα. Ακόμη και για αυτούς τους ανθρώπους που χάνονται μέσα στα βιβλία και στο διάβασμα. Και γενικά είναι γενικός κανόνας για ΌΛΑ. Να μην χάνεσαι

Ετσι οπως εχει καταντησει, ο πραγματικος κοσμος, βλεπεις ειδησεις στην TV και ψυχοπλακωνεσαι, ανοιγεις εφημεριδα να διαβασεις και παθαινεις καταθλιψη. Δεν ξερω μηπως ειναι τελικα καλυτερα "να εισαι βασηλιας στα παραμυθια της γιαγιας"?  Συνγχωρηστε με τον πουρειντζερ, παω καμια ωριτσα να παιξω crash bandicoot, στο παλαιο μου PSX και την παλαια CRT τηλεορασιτσα μου, μπας και στανιαρω

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ το παρεάκι..!!!! ☺️

Παιδιά καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά !! Ηθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτήν τη gpu:

https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-4070-ti-super-solid-16gb-gddr6x

Την βρίσκω στα 855 σε αυτό το κατάστημα:

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=181403

Τι λέτε? Το σύστημα μου θα μπορέσει να την υποστηρίξει? 

Σε αυτά τα χρήματα έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

Υπενθυμίζω ότι το σύστημα μου όπως τελικά διαμορφώθηκε είναι αυτό:

Cpu: ryzen 5 5600

Mobo: Gigabyte b550 gaming x v2 

Σκληρός: Samsung 1TB 970 Evo Plus MZ-V7S1T0BW Solid State Drive M.2 PCI-E SSD M.2

Τροφοδοτικο: Seasonic G12 GC-550W

Ψυκτρα: Arctic Freezer 34 eSports duo

Κουτι: nzxt h510i

Μου λείπει βέβαια η ram, αλλά αυτό είναι κάτι εύκολο.

Ακούω γνώμες...

Thanx guys...!!!! ☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...