Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μια συνοψη:

Είτε μεταχειρισμένο ή καινουργιο, μην ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο από κάτι που να έχει μέσα AMD RX6600 ή nVidia 3060 ή nVidia 4060

Αν βρεις μεταχειρισμενο με 6600 έως 500Ε ή μεταχειρισμένο με 3060/4060 έως 600-630E (πρόχειρος υπολογισμος), πάρτο. 

Αν θες καινούργια, πιστεύω σου έβαλα μια βάση με σκεπτικό όσο πιο VFM γίνεται, και συζητάμε για μικροαλλαγές. 

Παιδιά, μην τον τρελαίνετε τον άνθρωπο με 5700X3D. O φτηνότερος είναι ο tray με 203Ε οπότε θέλει και 26Ε ψύκτρα,  πάει 230Ε.

Αυτό είναι 135Ε πάνω από τον πολύ φτηνό 5500 box. 

Αν είχε να δωσει τόσα παραπάνω, δεν θα τα έδινε για καλύτερο cpu, θα τα έδινε για καλύτερη gpu, θα έπαιρνε πχ μια 3060. 

Μια gpu 3060 + cpu 5500 θα κάνει σκόνη έναν cpu 5700X3D + gpu RX6600. (Ακόμα περισσότερο που αυτά θα τα βάλει σε TV 4Κ και θα εχει επιλογη για καλύτερη ανάλυση από τα 720 που λέμε και γελάμε).

Επεξ/σία από sattack
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα! Εγω παλι λεω να φτιαξω εναν ΑΜ4 με τον 5700G και καρτα γραφικων μετα (Θα χασω ετσι το 4.0 της PCI αλλα δε με πειραζει)

Οι τιμες τωρα γιατι εχουνε παει τοσο επανω συγκριτικα με αυτες την περιοδο των γιορτων;Περασε ηδη η πρωτη βδομαδα των εκπτωσεων και αντι να πεφτουν ανεβαινουν!

Εχει καποιος καμια εικονα στο τι παιζει; ..Μηπως δηλ τελικα αρχισουνε οι προσφορες απο αρχες Φεβρουαριου και μετα;

Δημοσ.

Εχει πεσει δηλαδη το δολαριο και ανεβηκε το ευρω;

Στα οικονομικα δεν τα παω καλα και δε με βοηθαει ..να εχω εστω μια εικονα.. Ευχαριστω παντως!

Μόλις τώρα, methismenokotsani είπε

Εχει πεσει δηλαδη το δολαριο και ανεβηκε το ευρω;

Στα οικονομικα δεν τα παω καλα και δε με βοηθαει ..να εχω εστω μια εικονα.. Ευχαριστω παντως!

Εικονα για το τι ξημερωνει θελω να πω και αμα αυτο ειναι κατι που συντομα μπορει να φτιαξει

Δημοσ.

Ανάποδα! Ανεβαίνει σταθερά το $ και πέφτει το Ε.

Και επειδή όλο το εμπόριο εκτος Ευρωπης γίνεται με δολάρια, αυτο σημαίνει ότι τους τελευταίους μήνες για το ίδιο ποσό σε δολάρια, οι Ευρωπαίοι πρέπει να πληρώνουν όλο και περισσότερα Ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ πολύ χοντρικά, για ένα cpu που τον κάνουν οι Ευρωπαίοι εισαγωγή από Ταϊβάν στα 100$ δολαρια σταθερά, γύρω στον Οκτώβριο έδιναν 89Ε για αυτα τα 100$, τον Δεκέμβριο έδιναν 94Ε και τώρα δίνουν 97-98Ε.  (Πολύ χοντρικά, αλλά για να καταλάβουμε το νόημα). 

8 λεπτά πριν, methismenokotsani είπε

Εικονα για το τι ξημερωνει θελω να πω και αμα αυτο ειναι κατι που συντομα μπορει να φτιαξει

Οδον αφορά την ισοτιμία των νομισμάτων,  κάνεις δεν ξέρει τι θα γινει αργότερα. 

Εκτός από τον παραπάνω λόγο, ίσως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι. 

Πχ ίσως από 1/1 να κάνανε αναπροσαρμογή των τιμολογίων τους οι κατασκευαστές και να αύξησαν λίγο τις τιμες που πουλάνε και με βάση το δολάριο. Πχ πουλαγαν 100$ και τωρα πουλάνε 103$ γιατί βάλανε νέες τιμές λόγω πληθωρισμού. (Εχουν ακουστεί τέτοιες αναπροσαρμογες από 1/1 για αλλά προϊόντα, δεν ξέρω αν ισχύει και εδω). 

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Να κάνω μια πρόταση δες κάνα έτοιμο build σε Ελλάδα και εξωτερικό στα λεφτά που θες 

Ίσως και eshop(φτιάχνει ακόμα builds?)

Και μια άλλη επιλογή να δεις στο YouTube το linus tech ίσως να πάρεις καμία καλή ιδέα είχαν βγάλει και build δικό τους με 500δολαρια στην Ελλάδα είναι πιο ακριβό αλλά εάν σου κάνει βλέπεις και απέξω

δες και αμαζον τώρα που έχει δωρεάν μεταφορικά μπας και βρεις καμία καλή ευκαιρία 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sattack said:

Αν είχε να δωσει τόσα παραπάνω, δεν θα τα έδινε για καλύτερο cpu, θα τα έδινε για καλύτερη gpu, θα έπαιρνε πχ μια 3060. 

Μια gpu 3060 + cpu 5500 θα κάνει σκόνη έναν cpu 5700X3D + gpu RX6600. (Ακόμα περισσότερο που αυτά θα τα βάλει σε TV 4Κ και θα εχει επιλογη για καλύτερη ανάλυση από τα 720 που λέμε και γελάμε).

Εχει/ειχε να δωσει 1600Ε (και περισσοτερα για την 55αρα) για τηλεοραση και δεν εχει για να φτιαξει ενα desktop της προκοπης ή να παρει ενα gaming laptop...λεω εγω τωρα...και μου αρεσει που προσπαθειτε να βρειτε ολοι μια λυση....

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 1
Δημοσ.

εχει κανείς καμιά προταση για τους υπολογιστές της praxis?

https://www.skroutz.gr/s/57295552/Vengeance-Tornado-X7-Gaming-Desktop-PC-Ryzen-7-5700X-32GB-DDR4-512GB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS.html?product_id=227854174

στα δικά μου μάτια, φαίνονται τούμπανο. αλλά αξίζουν? 

Δημοσ.

Μαλιστα χαμος! Εριξα μια ματια Τελος το φυσικο αεριο απο τη Ρωσια, Πληθωρισμος, και Τραμπ που κανει τα δικα του.

Τωρα.. για τα 720 που λετε παραπανω Την 4κ 55ρα μου την εχω εδω και χρονια παντου με 1280χ1024@75Hz και δεν εχω καποιο θεμα Προτιμω ..τα ματια μου δηλαδη.. να εχω παραπανω Hz ..(που αυτη ειναι η μεγαλυτερη αναλυση που μου δινει 75) 
Τωρα εχω και φουλ υπερμετροπια και αστιγματισμο και τα χερτζ τα καταλαβαινω καλυτερα ..με κουραζουνε δηλ αρκετα τα χαμηλα 
Εσας θα σας ενοχλουσε η αναλυση που λεω;
Αν οχι γιατι να μην την ρυθμισει καπου εκει;

@mamak1989     Ναι το eshop φτιαχνει αλλα εμενα (και οχι μονο σε μενα απ οτι βλεπω) μου το αργησε στις γιορτες καμια εικοσαρια μερες και ακυρωσα Τωρα με αυτα και με αυτα παει συνολικα κανα κατοσταρικο παραπανω στα 550-600 που θαδινα ετσι για να μαθω!

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, ParafronGR said:

εχει κανείς καμιά προταση για τους υπολογιστές της praxis?

https://www.skroutz.gr/s/57295552/Vengeance-Tornado-X7-Gaming-Desktop-PC-Ryzen-7-5700X-32GB-DDR4-512GB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS.html?product_id=227854174

στα δικά μου μάτια, φαίνονται τούμπανο. αλλά αξίζουν? 

και μόνο που μπαίνει το ίδιο το μαγαζί και βάζει 5στερη κριτική αξιολόγηση σε δικό του προϊόν είναι ασχολίαστο.

σε αυτά τα ετοιματζίδικα που δε γράφουν από τι κομμάτια αποτελείται περιμένεις απλά τα χειρότερα.

δίσκο της πλάκας

μνήμες τις πλάκας

ψύξη της πλάκας

τροφοδοτικό της πλάκας

κουτί της πλάκας.

βάζουν συνήθως ένα ψιλοεμπορικό συνδυασμό επεξεργαστή ποσότητα μνήμης και κάρτας γραφικών και νομίζουν οτι πουλάνε high end....

ξέχωρα να τα πάρεις μόνος σου το βγάζεις κάτω από 600 το συγκεκριμένο πισι. άρα χρεώνουν στην ουσία ένα βασικό στήσιμο 100-150ευρώ με το καπέλο

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, methismenokotsani said:

Μαλιστα χαμος! Εριξα μια ματια Τελος το φυσικο αεριο απο τη Ρωσια, Πληθωρισμος, και Τραμπ που κανει τα δικα του.

Τωρα.. για τα 720 που λετε παραπανω Την 4κ 55ρα μου την εχω εδω και χρονια παντου με 1280χ1024@75Hz και δεν εχω καποιο θεμα Προτιμω ..τα ματια μου δηλαδη.. να εχω παραπανω Hz ..(που αυτη ειναι η μεγαλυτερη αναλυση που μου δινει 75) 
Τωρα εχω και φουλ υπερμετροπια και αστιγματισμο και τα χερτζ τα καταλαβαινω καλυτερα ..με κουραζουνε δηλ αρκετα τα χαμηλα 
Εσας θα σας ενοχλουσε η αναλυση που λεω;
Αν οχι γιατι να μην την ρυθμισει καπου εκει;

@mamak1989     Ναι το eshop φτιαχνει αλλα εμενα (και οχι μονο σε μενα απ οτι βλεπω) μου το αργησε στις γιορτες καμια εικοσαρια μερες και ακυρωσα Τωρα με αυτα και με αυτα παει συνολικα κανα κατοσταρικο παραπανω στα 550-600 που θαδινα ετσι για να μαθω!

με υπερμετρΩπία, αστγματισμό και την 55άρα 4Κ να παίζει 720,

δεν αργεί και η τύφλωση.

ρε τα γράφετε αυτά και όντως τα κάνετε ή μας τρολάρετε;

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...