EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ 8 λεπτά πριν, spi79 είπε Για τέτοια παιχνίδια και νεότερα από ένα τυχαίο μαγαζί στο σκρούτζ, κάπως έτσι πρέπει να πάς.Αν ασχοληθείς βρίσκεις και φθηνότερα parts .Αν κόψεις απο μνήμη και δίσκο χωράει και μτχ κάρτα γραφικών Καλό φαίνεται!! Θα μπορώ να παίζω όμως 720p απροβλημάτιστο gaming ακόμη και τα πιο σύγχρονα παιχνίδια? Πάντα σε ανάλυση 720p εννοώ. Μακάρι και 1080p δεν θα με χαλάσει καθόλου ☺️ Η πλάκα είναι ότι η tv μου είναι 4k 😅
greekfragma Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 μμ Just now, EL3CtRiCoWBoY said: Η πλάκα είναι ότι η tv μου είναι 4k 😅 η πλάκα θα είναι όταν θα βάλεις να παίξεις το 1ο παιχνίδι 720p με όλα Low σε 4Κ 55ίντσες τηλεόραση. θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. 14
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 07:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:38 μμ Παίζει όπως στο βίντεο.Σε 4κ 55ρα tv τώρα,θα ναι κάπως... Από την άλλη παίρνεις 5600 ryzen και μεταχειρισμένη κάρτα με κάνα 150αρι παραπάνω και άλλα parts 2
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 08:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:02 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε Καλό φαίνεται!! Θα μπορώ να παίζω όμως 720p απροβλημάτιστο gaming ακόμη και τα πιο σύγχρονα παιχνίδια? Πάντα σε ανάλυση 720p εννοώ. Μακάρι και 1080p δεν θα με χαλάσει καθόλου ☺️ Η πλάκα είναι ότι η tv μου είναι 4k 😅 Ένας 5700g εχει παρόμοια απόδοση με καρτα γραφικων RX550 2GB. (O 5600g λίγο λιγότερο). Αν κάποιος έλεγε θέλω που και που να παίζω κάτι (οχι τα παντα) και θέλω το απολύτως φθηνοτερο, θα λέγαμε οκ. Εσύ όμως λες θες να παιζεις τα παντα, ακόμα και τα τελευταία παιχνίδια. Δεν ειναι καλή συμβουλή να φτιάξεις ένα PC με cpu με ενσωματωμένα γραφικά για να μείνεις στα 500Ε όταν με παραπάνω 50-70-100Ε το πολύ μπορείς να πάρεις ενα με 6600 και η διαφορά να ειναι τεράστια. Πραγματικά τεράστια. Τα benchmarks στο συνολο λένε κάτι σαν 500% περισσότερο, 5 φορές περισσότερο. Αν βαλεις μερικά συγκεκριμενα παιχνίδια, βρήκα αυτα παρακάτω. Η διαφορά ειναι τεράστια. Δηλαδή καλύτερα κοίτα και για μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών αν είναι να γλιτώσεις 50-70Ε. Επεξ/σία Κυριακή στις 08:20 μμ από sattack 2
TasosPk Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ θα παίξεις καθόλου με parts απο αγγελίες η τα θέλεις ολα καινούρια? 720p σε 4k tv, οσο upscale και να κάνει η tv δεν θα βλέπετε πάντως. 1
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 08:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:27 μμ Ναι με 600 περίπου παίρνει χτ.Ας μας πεί ο φίλος πόσα μαξ δίνει.. 1
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 08:31 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:31 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, sattack είπε Ένας 5700g εχει παρόμοια απόδοση με καρτα γραφικων RX550 2GB. (O 5600g λίγο λιγότερο). Αν κάποιος έλεγε θέλω που και που να παίζω κάτι (οχι τα παντα) και θέλω το απολύτως φθηνοτερο, θα λέγαμε οκ. Εσύ όμως λες θες να παιζεις τα παντα, ακόμα και τα τελευταία παιχνίδια. Δεν ειναι καλή συμβουλή να φτιάξεις ένα PC με cpu με ενσωματωμένα γραφικά για να μείνεις στα 500Ε όταν με παραπάνω 50-70-100Ε το πολύ μπορείς να πάρεις ενα με 6600 και η διαφορά να ειναι τεράστια. Πραγματικά τεράστια. Τα benchmarks στο συνολο λένε κάτι σαν 500% περισσότερο, 5 φορές περισσότερο. Αν βαλεις μερικά συγκεκριμενα παιχνίδια, βρήκα αυτα παρακάτω. Η διαφορά ειναι τεράστια. Δηλαδή καλύτερα κοίτα και για μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών αν είναι να γλιτώσεις 50-70Ε. Ωραία! Αυξάνω το budget μου τότε και το κάνω 600 ευρώ. Να φτιάξουμε μια σύνθεση με τον 6600?? 31 λεπτά πριν, TasosPk είπε θα παίξεις καθόλου με parts απο αγγελίες η τα θέλεις ολα καινούρια? 720p σε 4k tv, οσο upscale και να κάνει η tv δεν θα βλέπετε πάντως. Πράγματι κι εγώ το αντιλαμβάνομαι αυτό το ότι δηλαδή σε 4k tv ίσως να είναι tragic η εικόνα. Αν όμως ρυθμίσω την ανάλυση της tv μου στο 720p από 4k που είναι έτσι ώστε να συμβαδίζει κάπως με την gpu, τότε πιστεύω κάτι δε θα γίνει? 🤔 Επεξ/σία Κυριακή στις 08:39 μμ από EL3CtRiCoWBoY
emp87 Δημοσ. Κυριακή στις 08:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:39 μμ (επεξεργασμένο) κοιτα και cpu η igpu,mobo και ram απο aliexpress για να κοψεις κοστος αν και θεωρω λαθος να παρεις τωρα 5600g και οχι 5700x3d απο ali + artric freezer 36 (απο το site της artric που βγαινει φθηνοτερη) Επεξ/σία Κυριακή στις 08:48 μμ από emp87 1
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 08:47 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:47 μμ Αυτό σαν σύνθεση ρε παιδιά πως σας φαίνεται? Και επίσης η τιμή που το πουλάει ο φίλος θεωρείτε ότι είναι τίμια? Αξίζει τα 650 που ζητάει? Θα το παίρνατε εσείς? https://vendora.gr/l/1mdgpz
emp87 Δημοσ. Κυριακή στις 08:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:54 μμ (επεξεργασμένο) παρε 5700x3d μαζι με 6600 οι υδροψυξεις,τα ακριβα κουτια και οι μεγαλης χωρητικοτητας ram και σκληροι ειναι πεταμενα λεφτα για build του ευρους τιμης που ψαχνεις τα ενσωματωμενα γραφικα ουτε καν προσεγγιζουν τις επιδοσεις μιας entry level καρτας γραφικων Επεξ/σία Κυριακή στις 09:00 μμ από emp87 2
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 08:58 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:58 μμ 3 λεπτά πριν, emp87 είπε παρε 5700x3d μαζι με 6600 οι υδροψυξεις,τα ακριβα κουτια και οι μεγαλης χωρητικοτητας ram και σκληροι ειναι πεταμενα λεφτα για build του ευρους τιμης που ψαχνεις Για μεταχειρισμένα μιλάμε ή για καινούργια? 😅
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ (επεξεργασμένο) Βλέπω οι τιμές έχουν πάρει λιγα Ε παραπάνω μάλλον από το $ που ανέβηκε... Κάρτα γραφικών RX 6600 225E Για cpu: - AM4 5600 box 110E (ανέβηκε...) Με στοκ ψυκτρα λοιπόν , - ή αλλιως 5600 tray στα 92Ε και ψυκτρα Arctic Freezer 36 στα 26Ε δηλ σύνολο 118Ε - ή αν θες λίγο πιο φτηνά, τότε 5500 box στα 96Ε (πριν λίγες μέρες τόσο έκανε ο 5600 box...) Mητρική: - B550 στα 80Ε - ή για απολυτως πιο φτηνά B520 στα 55Ε μνήμη - DDR4 32GB κιτ 57E - ή για πιο φτηνά 2 τέτοιες (που τις πουλάνε ξεχωριστά) 48Ε - ή για απολυτως πιο φτηνά κιτ μόνο 16GB 24E Δισκο M2 ΝVMe 1TB τον απολύτως φτηνοτερο στα 50E ή λίγο καλύτερο στα 56Ε Τροφοδοτικο 550W BeQuiet 55E Κουτί ένα φτηνό 35Ε Αυτά είναι φτηνότερες τιμές skroutz. Θέλει κυνήγι για να κάνεις οικονομία... κάτι λένε οτι με 4Ε παίρνεις μια υπηρεσία του skroutz για 1 μήνα που σου γλιτώνει τα μεταφορικά. Αν πάρεις τα απολυτως φτηνότερα είναι 540Ε το λιγοτερο Αν πάρεις τα λίγο πιο καλά βγαινει 626Ε το πολύ. Ή κάποιον συνδυασμό εκεί ανάμεσα. Με πολύ κυνήγι στo skroutz για να βρεις το φθηνότερο μαγαζι (και αν έχει και διαθεσιμότητα)... Επεξ/σία Κυριακή στις 09:17 μμ από sattack 1 1
elpenor Δημοσ. Κυριακή στις 09:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, EL3CtRiCoWBoY said: Για μεταχειρισμένα μιλάμε ή για καινούργια? 😅 Σε κάθε περίπτωση οτιδήποτε σου τρώει χρήματα (σε μεταχειρισμένο ή καινούργιο) και σε απομακρύνει από το να πάρεις μία κανονική GPU (έστω και RX 6600) είναι πεταμένα λεφτά. Όταν θα βάλεις να παίξεις η εμπειρία που θα έχεις θα εξαρτάται σχεδόν μόνο από τη GPU. Με ενσωματωμένη iGPU η εμπειρία δεν είναι καθόλου καλή, τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:04 μμ από elpenor 3
emp87 Δημοσ. Κυριακή στις 09:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:04 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε Για μεταχειρισμένα μιλάμε ή για καινούργια? 😅 καινουργια,αν ψαξεις απο aliexpress απο trusted sellers μπορεις να κοψεις κοστος τουλαχιστον απο cpu-ram ισως και mobo (σε περιοδους εκπτωτικους που εχουν κουπονια παντα) και παιρνεις και artric freezer 36 απο το site της φθηνοτερη στα φθηνα pc gaming builds αυτο που μετραει ειναι να εχεις οσο το δυνατον υψηλοτερα low 1% fps πραγμα που η 5700x3d στο δινει Επεξ/σία Κυριακή στις 09:11 μμ από emp87 1
@topos Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, EL3CtRiCoWBoY said: Αυτό σαν σύνθεση ρε παιδιά πως σας φαίνεται? Και επίσης η τιμή που το πουλάει ο φίλος θεωρείτε ότι είναι τίμια? Αξίζει τα 650 που ζητάει? Θα το παίρνατε εσείς? https://vendora.gr/l/1mdgpz Oχι. Δεν έχει καν κάρτα γραφικών. Εδώ δίπλα σε ένα thread είπε ένας συμφορουμιτης πως θα έδινε πακέτο το pc που ήδη έχει με 12500/ddr4 32gb vram και 3060 12gb vram και καλουτσικο psu(όμως πολύ μέτρια μητρική που δεν επηρεάζει το σύστημα όπως είναι αλλά δεν παίρνει αναβάθμιση) Εάν δεν θέλεις να το συναρμολογήσεις μόνος σου και εάν είστε κοντά σε περιοχή(όχι μεταφορικά και δυνατότητα να το τσεκαρεις) και τα βρίσκατε στην τιμη ίσως να αξιζε. Spoiler Όχι τα 750 που είχε αναφέρει αρχικά, κάτι κοντά στο δικό σου budget Edit Εδώ το link αν θες να του στείλεις κανένα πμ Edit 2 Spoiler Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε καινούργιο στα ~650 με λίγο mix and match των συστημάτων που έβαλε ο @sattack μαζί με αλλο κουτάκι και τροφοδοτικο-δεν σου έβαλε κατι λάθος, απλά προσπάθησε να κρατήσει το budget κοντά στα 500-, αλλά ούτε με πιέζει ο χρόνος, ούτε έχω πρόβλημα να τον στήσω μόνος μου. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:29 μμ από @topos 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα