EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 12:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:11 μμ (επεξεργασμένο) Χαιρετώ το παρεάκι !! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!!!! Παιδιά, παρακαλώ πολύ θα ήθελα τα φώτα σας 😅 όποιος γνωρίζει και θέλει, ας μου πει μια γνώμη. Θέλω να μου προτείνετε μία σύνθεση όπου θα μπορώ να παίζω απροβλημάτιστα ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 720p ανάλυση (όλα τα παιχνια όμως έ). Δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου αυτή η ανάλυση, μου είναι υπεραρκετή, αρκεί όμως όπως προείπα να μπορώ να παίζω τα πάντα όλα τα παιχνίδια, ακόμη και τα πιο τελευταία που έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Εμένα μου αρκεί να τα παίζω σε ανάλυση 720p. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όλους όσους θα εκφράσουν μία άποψη. ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ TOWER ΜΙΛΑΩ Επεξ/σία Κυριακή στις 03:13 μμ από EL3CtRiCoWBoY 1
TopCLR Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Τι ποσό προτίθεσαι να ξοδέψεις δεν όρισες. 1
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, TopCLR είπε Τι ποσό προτίθεσαι να ξοδέψεις δεν όρισες. Πρώτα απ'όλα καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ και μόνο που ανταποκριθήκατε στο θέμα που άνοιξα 😊 Τώρα όσον αφορά αυτό που με ρωτάτε, θα έλεγα ότι μέχρι 500 ευρώ θα τα έδινα (αν και πιστεύω ότι με 500 μπορώ να πάω και σε κάποια σύνθεση που θα μπορώ να παίζω απροβληματιστα και σε ανάλυση 1080p). Σωστά υποθέτω ή κάνω λάθος??? 😊 Αν έχετε πάντως να μου προτείνετε σε αυτά τα χρήματα και κάποια σύνθεση που θα μπορεί να παίζει απροβληματιστα τα πάντα από παιχνίδια σε ανάλυση 1080p, δεν θα με χαλάσει καθόλου 😊 Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Επεξ/σία Κυριακή στις 01:31 μμ από EL3CtRiCoWBoY 1
Kthulhou Δημοσ. Κυριακή στις 01:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:47 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε θα έλεγα ότι μέχρι 500 ευρώ θα τα έδινα δες για PS5 σε αυτά τα λεφτά και να παίζεις όλα μα όλα τα παιχνίδια... για HY με κάρτα γραφικών της προκοπής, δεν φτάνουν.... Επεξ/σία Κυριακή στις 01:48 μμ από Kthulhou 5 1
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 02:36 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:36 μμ (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Kthulhou είπε δες για PS5 σε αυτά τα λεφτά και να παίζεις όλα μα όλα τα παιχνίδια... για HY με κάρτα γραφικών της προκοπής, δεν φτάνουν.... Καλά συγνώμη, δεν φτάνουν 500 ευρώ για να παίζω παιχνίδια σε ανάλυση 720p? Δεν ζητάω μεγάλες αναλύσεις και τέτοια. Απλά πράγματα. Να μπορώ να παίζω σε ανάλυση 720p ζητάω. To ps5 το σκέφτηκα σαν επιλογή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εκεί θα παίζω μόνο όσα έχουν βγει με συμβατοτητα για το playstation. Δε λέω. Έχουν βγει εξαιρετικοι τίτλοι παιχνιδιών όλα αυτά τα χρόνια για τις κονσόλες του playstation, αλλά κακά τα ψέματα, δεν έχει την γκάμα του pc το playstation. Τις έχω πάρει ολες τις κονσόλες playstation μεχρι το ps4. Εγώ θέλω να παίζω και παλιά παιχνίδια του pc δεκαετίας 90 π.χ Phantasmagoria, Gabriel knight και πολλά άλλα. Εχω λογαριασμό steam με καμία 600αρια παιχνίδια και δεν εννοώ χαζοπαίχνιδα. Μιλάω για παιχνιδάρες, ότι καλύτερο έχει βγει σε pc. Αν μπορούσα να έπαιζα τα games του steam σε PS4 ή PS5 θα πήγαινα εκεί, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Γι'αυτό κιόλας θέλω να πάω σε pc. Επεξ/σία Κυριακή στις 02:40 μμ από EL3CtRiCoWBoY
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ 59 λεπτά πριν, Kthulhou είπε για HY με κάρτα γραφικών της προκοπής, δεν φτάνουν.... Κι εγω συμφωνω με αυτο. Θέλεις τουλάχιστον 550-600Ε για να πάρεις τουλάχιστον 5600 + 6600. 2 2
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ (επεξεργασμένο) ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ TOWER ΜΙΛΑΩ Επεξ/σία Κυριακή στις 03:14 μμ από EL3CtRiCoWBoY
Aris_ Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ Έχουν ακριβύνει οι κάρτες γραφικών αν παίξεις 720p σε 1080 monitor θα είναι θολό ασε που στα καινούργια παιχνίδια 3A θα πρέπει να έχεις πολλά settings κλειστά η low αν δεν πάρεις δυνατή gpu Από την άλλη αν πάρεις μεταχυρο πιθανότατα έχει περάσει 1 αν όχι 2 περιόδους mining 3
ChrisAce Δημοσ. Κυριακή στις 03:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:40 μμ Δεν ξέρω, απλά αναρωτιέμαι ότι αφού θέλει τα παιχνίδια να τα παίζει στα 720p, δεν του αρκεί κάποια ενσωματωμένα γραφικά στην cpu λέτε; Έτσι γλιτώνει κανα 200εύρω. Πρέπει να πάρει ξεχωριστή κάρτα γραφικών για 720p; Ίσως και το μόνιτορ του να είναι 720p, γιατί αν είναι 1080p τότε θα έχει το θέμα που λέει ο Aris_ βέβαια. Κάποιους βέβαια δεν τους ενοχλεί και πολύ το να μην παίζει στην native ανάλυση το μόνιτορ τους. 1
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ TOWER ΜΙΛΑΩ Κι εμείς για σκέτο tower σου είπαμε! 550-600Ε για σκετο tower με 5600+6600, οτιδήποτε λιγότερο θα ειναι 10-20% λιγότερα χρήματα αλλα 50-60% λιγοτερες επιδοσεις. (50-60% μειωση επιδοσεων ισοδυναμεί με το να λες 100-150% περισσότερες επιδόσεις το ισχυρό από το αδύναμο) Επεξ/σία Κυριακή στις 03:55 μμ από sattack 2
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτό? https://youtu.be/Wse0d9G0j2w?si=LY6SvX2MULvgdynk εδώ στο βίντεο ο φίλος μας λέει ότι κάνει καλή δουλίτσα. Μου φαίνεται καλή φάση γιατί παίρνεις 2 σε 1 μαζί και επεξεργαστή και κάρτα γραφικών και έτσι λίγο "πονηρά" μειώνεις και το κόστος του pc build. Επαναλαμβάνω ότι αρκούμαι με το 720p gaming Ευχαριστώ και πάλι όλους εσάς παιδιά που ασχολείστε με το θέμα μου!!!! Χρωστάω καφεδάκι σε όλους σας!!! ☺️ Επεξ/σία Κυριακή στις 06:23 μμ από EL3CtRiCoWBoY
turbat0s Δημοσ. Κυριακή στις 06:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:26 μμ 6 λεπτά πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε Επαναλαμβάνω ότι αρκούμαι με το 720p gaming Σε τί οθόνη παίζεις? 1
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ 10 λεπτά πριν, turbat0s είπε Σε τί οθόνη παίζεις? Αυτή είναι η οθόνη μου. Την 55 ιντσες έκδοση έχω εγώ. https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xe9005-series/specifications 7
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, EL3CtRiCoWBoY είπε Εγώ θέλω να παίζω και παλιά παιχνίδια του pc δεκαετίας 90 π.χ Phantasmagoria, Gabriel knight και πολλά άλλα Για τέτοια παιχνίδια και νεότερα από ένα τυχαίο μαγαζί στο σκρούτζ, κάπως έτσι πρέπει να πάς.Αν ασχοληθείς βρίσκεις και φθηνότερα parts .Αν κόψεις απο μνήμη και δίσκο χωράει και μτχ κάρτα γραφικών Επεξ/σία Κυριακή στις 07:17 μμ από spi79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα