Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Club 3d radeon 9000 pro

st4vr0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi. Έχω την Club 3D Ati Radeon 9000 pro. Έχω εγκαταστήσει τους drivers απο το cd μαζι με το multimedia center. Έχω και το catalyst και το latest multimedia center (δεν τα έχω βάλει ακόμα). Όταν πάω να βάλω το multimedia center (latest) μου λέει οτι δεν βρίσκει ενα UCI και το dvd decoder. Πάω στο site τις ΑΤΙ και κατεβάζω το dvd decoder 3. Πάω να το κάνω εγκατάσταση και μου έει να βάλω το cd με τους drivers. Το βάζω και μου λέει Valid Ati Cd not found. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ

Δημοσ.

st4vr0s, επειδή η κάρτα έχει πολύ καιρό στην αγορά υποθέτω ότι οι drivers που έχει το CD θα είναι επίσης παλιοί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους Catalyst από το site της ATI και να δοκιμάσεις με αυτούς.

Επίσης, δε θα ήταν άσχημα να βάλεις το Service Pack 1 (εάν έχεις Windows XP), το τελευταίο DirectX και να απεγκαταστήσεις εντελώς τους τωρινούς drivers της ATI πριν να δοκιμάσεις με τους νεώτερους.

Δημοσ.

An de me apata h mnhmh mou, epeidh o neos dvd decoder ths ati den einai ths ati alla ths cyberlink, kai h ati plhrwnei royalties gia kathe kopia pou dinei, einai diathesimos tsampa MONO gia built by ati kartes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...