Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο για αρπαχτές και τζογαδόρους είναι αυτά. Αυτοί που θα τα σκάσουν για αγορές, θα ποντάρουν τυχόν αυξήσεις και μετα θα τα πάρουν πίσω, ξέρουν ποιοι είναι. Οι υπόλοιποι και τα θύματα θα τα χάσουν και θα μείνουν στα κρύα του λουτρού. 

12 ώρες πριν, spysoumi είπε

Εγώ προσωπικά το ίδιο έλεγα και για το bitcoin και μετέπειτα για το etherium και πάει λέγοντας... Τώρα λέω πόσο βλάκας, χέστης και τσιπης ήμουν που δεν έριξα ένα 50αρικο στο bitcoin όταν ήταν στα 0.0015$....... Παρεμπιπτόντως είναι στα 72$ πλέον το coin το trump....

Άμα όμως δεν είχε εξελιχτεί έτσι το bitcoin και τα 50 ευρω που θα πληρωνες αρχικά, μετά γινόντουσαν 5 η 0.5 ευρώ, αλλα πράγματα θα έγραφες. 

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα περιμένω τι Revolut να  μου τα κάνει δώρο για κάθε σωστή απάντηση στην ενότητα Μαθαίνω/ Κρυπτονομίσματα/ $TRUMP. Τρέξτε εσείς να αγοράσετε γατάκια... 😂

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antouaa είπε

Θα περιμένω τι Revolut να  μου τα κάνει δώρο για κάθε σωστή απάντηση στην ενότητα Μαθαίνω/ Κρυπτονομίσματα/ $TRUMP. Τρέξτε εσείς να αγοράσετε γατάκια... 😂

Κατσε να το βαλει πρωτα στη λιστα της…γιατι ειναι κατι μερες πισω!

Δημοσ.

Ο κοσμος έχασε την εμπιστοσυνη του στους δημοκρατικους θεσμους (οχι εντελώς αδικα εδώ που τα λέμε), καλή τύχη στο εντελώς unregulated ολιγαρχικο κόσμο που έφτασε.

Φροντίστε να μην είστε οι εντελώς αδυναμοι που την πληρώνουν συνήθως περισσότερο σε τέτοιες καταστάσεις.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Ξαφνικά άρχισα να νοιώθω " Ο άνθρωπος που έβλεπε να crypto να περνούν "

Δες το πιο σφαιρικά, εδώ ήμασταν πριν μερικές εβδομάδες και γελάγαμε με όσους ηλίθ... εχμ γενναίους που τόλμησαν και έριξαν τις οικονομίες τους στο memecoin της Hawk Tuah girl, το οποίο έσκασε μέσα λίγες ώρες μετά το launch και τους έκανε να κλαίνε που τζόγαραν τις οικονομίες τους σε magic internet money. Ποτέ δεν βάζεις μεγάλα ποσά σε τέτοια assets, και όσα βάζεις τα διαγράφεις από τη μνήμη σου.

Βασικά τα memecoins είναι μια παραλλαγή του παιχνιδιού airplane game, δηλαδή καθαρός τζόγος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σκάσει το τάδε memecoin όπως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει μια παρτίδα airplane game.

Η παραλλαγή είναι ότι όσοι έχουν αυτό το 80% ή το 97% του supply είναι σίγουρα κερδισμένοι, αφού όσο και να πέσει η τιμή ενός memecoin θα βγάλουν σίγουρα καλά λεφτά αφού δεν τους κόστισε τίποτα να αποκτήσουν όλα αυτά τα tokens. Η μόνη μου απορία είναι πως δεν έχει πάρει πρέφα την εν λόγω μπίζνα το εγχώριο star system της Ελλάδας (τηλεοπτικό και πολιτικό), και κάθονται και πουλάνε μαγικά κολλαγόνα, μαγικές κηραλοιφές που γιατρεύουν τα πάντα, μαγικά σοκολατούχα γάλακτα που σε κάνουν να αδυνατίζεις κλπ, σαν αρχάριοι.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 hours ago, Dr_Pepper said:

To 11 Μπορούσες να κάνεις προ παραγγελία  και το 12 νομίζω άρχισαν οι παραδόσεις. 

Αλλά ναι δεν θυμάμαι καθαρά  για ποια μοντέλα ψάχνοντας για φωτογραφίες μάλλον το jalapeno  απλά θυμάμαι ήταν πολύ πιο δυνατά απο τις GPU και καίγανε λιγότερο ρεύμα οπότε είχα ψηθεί πολύ άσχημα αν και φοβόμουν την όλη φάση του να προκαταβάλω λεφτά και να περιμένω 1 χρόνο και όποτε... αλλά ήμουν ένα "τσακ" πριν την παραγγελία και μετά μου έσκασε δωράκι γενεθλίων η κοπέλα με μια καμπαρντίνα έξω και 12ποντες γόβες, μπροστά απο την πόρτα μου και απο μέσα γυμνή με μια κόκκινη κορδέλα μόνο και κάναμε σχέδια για διακοπές γιατί έχω καλοκαίρι γενέθλια :P 

Ναι για το ιδιο λεμε. Το jalapeno δεν παραδοθηκε το 2012 αλλα απο το δευτερο μισο του 2013. Το 2012 δεν υπηρχαν asic στην αγορα. Νομιζω τον Ιανουαριο κυκλοφορησαν τα πρωτα USB (οχι Butterfly) σαν στικακια που βγαζανε 330Mhs

• Super Moderators
Δημοσ.

https://www.lifo.gr/now/world/i-melania-tramp-lansarei-diko-tis-kryptonomisma

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολο είναι να αρμέξεις τα άπειρα γίδια που υπάρχουν εκεί έξω και ταυτόχρονα να τα κάνεις να σε χειροκροτούν! 😛  

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

https://www.lifo.gr/now/world/i-melania-tramp-lansarei-diko-tis-kryptonomisma

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολο είναι να αρμέξεις τα άπειρα γίδια που υπάρχουν εκεί έξω και ταυτόχρονα να τα κάνεις να σε χειροκροτούν! 😛  

Συμφωνοι σε αυτο γιδια υπαρχουν ομως στα παντα που τα αρμεγουν οι επιτηδειοι...:P

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ScorpioX777 said:

Συμφωνοι σε αυτο γιδια υπαρχουν ομως στα παντα που τα αρμεγουν οι επιτηδειοι...:P

Όσο εγώ γράφω, εσύ φρόντιζε να αγοράζεις! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.foxbusiness.com/politics/crypto-potentially-a-disaster-waiting-to-happen-trump

Κάνουν οι δικοί μας κωλοτούμπες, αλλά κάνουν και οι άλλοι 😄 Άξιζε μια μνεία στα παραπάνω αγαπητέ συντάκτη του άρθρου, έτσι για να φαίνεται η εξέλιξη του έργου. 

Επεξ/σία από butters
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Γατάκια Αμερικανάκια... 

Ο Αρτέμης Σώρρας θα φτιάξει το κρυπτό νόμισμα της Τράπεζας της Ανατολής με 1000 δισεκατομμύρια $

130 ΤΡΙΣ είχε δηλώσει ότι έχει ο Σώρρας, σε τυπωμένα φυλάδια που μοίραζαν οι πιστοί του στο Σύνταγμα, λίγο πριν τον μπουζουριάσουν.

130 ΤΡΙΣ σημαίνει 130.000 ΔΙΣ.

Συγκριτικά, το ΑΕΠ όλου του πλανήτη για το 2023 ήταν 105.4 ΤΡΙΣ

Και ο καημένος ο Ελον (και καλά ο πιο πλούσιος στον πλανήτη, μετά τους εκτός λίστας...) έχει μόνο ~400 ΔΙΣ, και αυτά όχι σε μετρητά αλλά σε μετοχές-φούσκα)

27 λεπτά πριν, butters είπε

https://www.foxbusiness.com/politics/crypto-potentially-a-disaster-waiting-to-happen-trump

Κάνουν οι δικοί μας κωλοτούμπες, αλλά κάνουν και οι άλλοι 😄 Άξιζε μια μνεία στα παραπάνω αγαπητέ συντάκτη του άρθρου, έτσι για να φαίνεται η εξέλιξη του έργου. 

Άξιο απορίας πως δε το έχουν κατεβάσει...

Δημοσ.
On 19/01/2025 at 10:30, smart4ever said:

Καλημέρα σε όλους,φτιάχνω καφέ και περιμένω στα σχόλια τους επικριτές του Ίλον Μάσκ που είμαι σίγουρος ότι  επικρίνουν και τον Τράμπ!

Πρέπει να έχετε διδακτορικό στις κοινωνικές επιστήμες για να βρήκατε τη μεταξύ τους συσχέτιση! Ζήτω εγώ εκ μέρους των χρηστών που σας τους θίξανε...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, apikoulas είπε

130 ΤΡΙΣ είχε δηλώσει ότι έχει ο Σώρρας, σε τυπωμένα φυλάδια που μοίραζαν οι πιστοί του στο Σύνταγμα, λίγο πριν τον μπουζουριάσουν.

130 ΤΡΙΣ σημαίνει 130.000 ΔΙΣ.

Συγκριτικά, το ΑΕΠ όλου του πλανήτη για το 2023 ήταν 105.4 ΤΡΙΣ

Και ο καημένος ο Ελον (και καλά ο πιο πλούσιος στον πλανήτη, μετά τους εκτός λίστας...) έχει μόνο ~400 ΔΙΣ, και αυτά όχι σε μετρητά αλλά σε μετοχές-φούσκα)

πλάκα πλάκα crypto $artemissorras υπάρχει:

Για ένα φίλο ρωτάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...