Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, freegr είπε

Με άλλα λόγια θέλουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους είναι απλό 

Αυτό δεν ισχύει πάντα. Απλά τους τους φτωχούς τους θέλουν τόσο φτωχούς ώστε να είναι χειραγωγήσιμοι και να τους κάνουν τις δουλειές. Για τους πλούσιους δεν ξέρω ψάξε να βρεις έναν και ρώτα τον.

Σημείωση:

Ισχύει όμως ότι θέλουν τους χαζούς χαζότερους και τους έξυπνους εξυπνότερους.

Η εξυπνάδα πρέπει να είναι πάντα σε έλλειψη και σπάνια. Το αντίστροφο ισχύει για την χαζομάρα απόλυτα.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, logo15 είπε

ΕΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΟΤΕ?

Χολαργό :P 

2 ώρες πριν, Bspus είπε

Αυτα που λες εγιναν μαλλον το 2013 και οχι το 2011.

Τοτε ηταν που η BFL εβγαζε τα συγκεκριμενα asic πρωτης γενιας. Πιο πριν ειχε κατι fpga που εβγαζαν κατο 100δες Mhs σαν τις gpu αλλα με πολυ καλυτερη καταναλωση

Δεν εχασες πολλα. Η εταιρια ηταν αθλια, τα καθυστερησε πολυ, οταν τα εβγαλε, αν ειχες παραγγειλει με το ζορι θα εβγαζες τα λεφτα σου και αν.

Εγω ειχα παραγγειλει και το ειχα πληρωσει με btc τα οποια ειχα παρει φθηνα αλλα ειχαν ανεβει εκεινη την εποχη στα 300+ και υπολογιζα αφελως οτι θα βγαλω γρηγορα τα λεφτα μου πισω αν ερχοταν στην ωρα του. Τελικα αντι για Ιουνιο ηρθε Οκτωβριο. Το hash rate σε αυτο το διαστημα ειναι ανεβει τοσο που πλεον ουτε τα λεφτα  σου δεν εβγαζες. Ευτυχως βρηκα και το πουλησα γρηγορα.

To 11 Μπορούσες να κάνεις προ παραγγελία  και το 12 νομίζω άρχισαν οι παραδόσεις. 

Αλλά ναι δεν θυμάμαι καθαρά  για ποια μοντέλα ψάχνοντας για φωτογραφίες μάλλον το jalapeno  απλά θυμάμαι ήταν πολύ πιο δυνατά απο τις GPU και καίγανε λιγότερο ρεύμα οπότε είχα ψηθεί πολύ άσχημα αν και φοβόμουν την όλη φάση του να προκαταβάλω λεφτά και να περιμένω 1 χρόνο και όποτε... αλλά ήμουν ένα "τσακ" πριν την παραγγελία και μετά μου έσκασε δωράκι γενεθλίων η κοπέλα με μια καμπαρντίνα έξω και 12ποντες γόβες, μπροστά απο την πόρτα μου και απο μέσα γυμνή με μια κόκκινη κορδέλα μόνο και κάναμε σχέδια για διακοπές γιατί έχω καλοκαίρι γενέθλια :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
7 ώρες πριν, smart4ever είπε

Καλημέρα σε όλους,φτιάχνω καφέ και περιμένω στα σχόλια τους επικριτές του Ίλον Μάσκ που είμαι σίγουρος ότι  επικρίνουν και τον Τράμπ!

Είχα ήδη καφέ και λέω κάτσε να διαβάσω πόσοι θα γράψουν ότι περιμένουν σχόλια για τον Trump φτιάχνοντας καφέ.🥲

Δημοσ.

ενα 100€ στο 13$ και οτι γινει , δυσκολο να ηταν scam Η hacked account Καθως στα tokenomics το liquidity ειναι κλειδωμενο για 3 μηνες.

τελικα πηγε καλα xD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυριολεκτικα εχω βαρεθει ολο αυτο που γινεται με trump elon που επικρατουν γενικα στα θεματα. Γουσταρω πολυ θεματα με καθαρη τεχνολογια και ελπιζω μελλοντικα οσο γινεται να μεινουν λιγο στην αφανεια αυτοι οι 2 και να μην τους σχολιαζουμε τοσο πολυ μιας και τους δινουμε εμεις αξια γενξικα ολος ο κοσμος. 

Trump coin η καλυτερα πως να φαμε λιγα ακομα δις coin απο αυτα που κυκλοφορουν πολλα εκει εξω. Προσεχετε τους καρχαριες παιδια. Αν ηταν τοσο ευκολο να φατε λεφτα απο τους ανθρωπους με δις δεν θα αυξανοταν οι περιουσιες τους καθε χρονο ουτε εσεις θα γινοσασταν φτωχοτεροι. Προσοχη και μην φουσκωνουν τα μυαλα σας οσοι βλεπετε ευκαιριες για ευκολα λεφτα δεν θα πω κατι αλλο. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 12
Δημοσ.

Γατάκια Αμερικανάκια... 

Ο Αρτέμης Σώρρας θα φτιάξει το κρυπτό νόμισμα της Τράπεζας της Ανατολής με 1000 δισεκατομμύρια $

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...