Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Και να είχες πάρει θα τα είχες πουλήσει όταν τα 50 θα γίνοταν 100. Οπως έκαναν και οι περισσότεροι.

Αυτό θα ήταν λάθος τακτική για κάποιον που θέλει να βγάλει πολλά.

Αφού ποντάρεις Υ ρισκάρεις μέχρι να πάει Χ*Υ και τραβάς το αρχικό κεφάλαιο + commissions. Μετά πλέον δεν είσαι εκτεθιμένος σε ρίσκο και προσπαθείς να βγεις την κατάλληλη στιγμή. Δλδ να πουλήσεις πριν την κατηφόρα.

Αν σου κάτσει ποντάρεις μέρος των κερδών σε νέους κύκλους τζόγου. Ακόμα και στο ίδιο νόμισμα.

Το θέμα είναι να καταλάβεις

1) Αποτελεί τζόγο (εθισμό, ρίσκο κτλ)

2) Ποτέ δεν ποντάρεις χρήματα που χρειάζεσαι ή θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο για εσένα αν χαθούν.

3) Δεν είναι επένδυση άλλα μια φούσκα. Αν αλλάξει μορφή δεν το ξέρουμε αλλά τότε δεν θα έχει τόση αστάθεια.

4) Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τα χειραγωγήσουν.

σ.σ. Δυστυχώς ειδικά τα τελευταία χρόνια και το χρηματιστήριο έχει πάρει την μορφή τζόγου. Εταιρίες που με το ζόρι βγάζουν 10δις κέρδη αποτιμώνται σε τρισεκατομμύρια. Κάποια στιγμή θα σκάσει και αυτή η φούσκα. Δεν λέω παραδείγματα γιατί δεν έχω όρεξη για beef.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ναι αλλά τώρα είσαι υποψιασμένος. Τότε (στις αρχές του btc) δεν ήσουν.

Μην μου το θυμίζεις αυτό γιατί πονάει, δεν ειναι το ίδιο με κάποιους που απλά το είχαν ακουστά ή και δεν το είχαν καθόλου και τώρα κατόπιν εορτής λένε "αχ να αγόραζα" και δεν θα αγόραζαν καν τότε...

Εγώ ήμουν αρκετά ψημένος αλλά όλα για μια κοπέλα τα έχασα 🤣 είχα μερικά BTC τότε όταν  μπορούσες να αγοράσεις συνδρομή στο wow με αυτά και μπορούσες να κάνεις mining με τον επεξεργαστή σου λολ 

Είχα 300 ευρώ  στην άκρη το 2011 και η batterfly labs είχε ανακοινώσει τα πρώτα miner και ήθελα να προπαραγγείλω 2 "μικρά" (τρόπος του λέγειν μικρά, αν θυμάμαι καλά κάναε γύρω στα 4 GH/s που ήταν ισοδύναμο με 5 τοπ radeon καρτες της εποχής που ήταν οι καλύτερες για mining ) ή να σφίξω το ζωνάρι και να προπαραγγειλω το μεσαίο που έκανε 30 gh/s απο μόνο του γύρω στα 700 ευρώ! 

Αλλά ήμουν φοιτητής τότε μικρός και βλάκας και τα έφαγα με την κοπέλα που τελικά βγήκε και σκάρτη... 😕  ακόμη μουντζώνομαι... 2 μπακούρικα καλοκαίρια και σήμερα θα είχα κότερο με 12 διαφορετικές μοντέλες σε κάθε μπάρκο 🤣

Βγάζει μάτι” η γκάφα στην κορυφαία ταινία του Κωνσταντάρα που κανείς δεν  πρόσεξε ποτέ | Video | zarpanews.gr

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Sad 5
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, panagiotis1988 said:

Για δείξτε μου βρε παιδιά ένα σάιτ που δείχνει την ισοτιμία trumpcoin/usd.

Binance αν εννοείς ανταλλακτήριο.

image.png.83a137027626ad6a44fd449c354bb064.png

Προσωπικά πιστεύω ότι για να φτάσει ένα τέτοιο meme coin να συζητιέται σε site τύπου ινσόμνια που πιο πολύ για κουβεντούλα χαλαρή είναι, είναι ήδη πάρα πολύ αργά για την πληροφορία. 

Παρ'όλα αυτά έριξα μερικά που είχα διαθέσιμα, να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε. 

image.png.9b65eaa86b3c7c10bd1af22ba0411159.png

Όσοι έχετε Solana είναι καλή στιγμή να σκεφτείτε αν θα πουλήσετε ή όχι μιας και ανέβηκε λόγω του $TRUMP οπότε και ίσως να κατέβει απότομα όταν αυτό ξεφουσκώσει. 

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
18 minutes ago, Dr_Pepper said:

Μην μου το θυμίζεις αυτό γιατί πονάει, δεν ειναι το ίδιο με κάποιους που απλά το είχαν ακουστά ή και δεν το είχαν καθόλου και τώρα κατόπιν εορτής λένε "αχ να αγόραζα" και δεν θα αγόραζαν καν τότε...

Εγώ ήμουν αρκετά ψημένος αλλά όλα για μια κοπέλα τα έχασα 🤣 είχα μερικά BTC τότε όταν  μπορούσες να αγοράσεις συνδρομή στο wow με αυτά και μπορούσες να κάνεις mining με τον επεξεργαστή σου λολ 

Είχα 300 ευρώ  στην άκρη το 2011 και η batterfly labs είχε ανακοινώσει τα πρώτα miner και ήθελα να προπαραγγείλω 2 "μικρά" (τρόπος του λέγειν μικρά, αν θυμάμαι καλά κάναε γύρω στα 4 GH/s που ήταν ισοδύναμο με 5 τοπ radeon καρτες της εποχής που ήταν οι καλύτερες για mining ) ή να σφίξω το ζωνάρι και να προπαραγγειλω το μεσαίο που έκανε 30 gh/s απο μόνο του γύρω στα 700 ευρώ! 

Αλλά ήμουν φοιτητής τότε μικρός και βλάκας και τα έφαγα με την κοπέλα που τελικά βγήκε και σκάρτη... 😕  ακόμη μουντζώνομαι... 2 μπακούρικα καλοκαίρια και σήμερα θα είχα κότερο με 12 διαφορετικές μοντέλες σε κάθε μπάρκο 🤣

Βγάζει μάτι” η γκάφα στην κορυφαία ταινία του Κωνσταντάρα που κανείς δεν  πρόσεξε ποτέ | Video | zarpanews.gr

Spoiler

6c65c1f200a47b3487a868fe950f8c6ad4873b88f30e1fa6cc8bb2f768cc7a74_1.jpg.1cb2db435e72e92e4ea562665cfb924d.jpg

• Thanks 1
  • Haha 8
Δημοσ.

Δεν εχει λογικη να το αφησουν να ξεφουσκωσει μια μερα πριν την ορκομωσια. 

Στο μεταξυ Robinhood και Coinbase ακομα δεν το εχουν κανει list οποτε λογικα παει για τα 100$. Το τι θα γινει μετα... 😂

Δημοσ.
42 minutes ago, Dr_Pepper said:

Αυτα που λες εγιναν μαλλον το 2013 και οχι το 2011.

Τοτε ηταν που η BFL εβγαζε τα συγκεκριμενα asic πρωτης γενιας. Πιο πριν ειχε κατι fpga που εβγαζαν κατο 100δες Mhs σαν τις gpu αλλα με πολυ καλυτερη καταναλωση

Δεν εχασες πολλα. Η εταιρια ηταν αθλια, τα καθυστερησε πολυ, οταν τα εβγαλε, αν ειχες παραγγειλει με το ζορι θα εβγαζες τα λεφτα σου και αν.

Εγω ειχα παραγγειλει και το ειχα πληρωσει με btc τα οποια ειχα παρει φθηνα αλλα ειχαν ανεβει εκεινη την εποχη στα 300+ και υπολογιζα αφελως οτι θα βγαλω γρηγορα τα λεφτα μου πισω αν ερχοταν στην ωρα του. Τελικα αντι για Ιουνιο ηρθε Οκτωβριο. Το hash rate σε αυτο το διαστημα ειναι ανεβει τοσο που πλεον ουτε τα λεφτα  σου δεν εβγαζες. Ευτυχως βρηκα και το πουλησα γρηγορα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Macosj είπε

Όποιος ρίχνει τα λεφτά του σε αυτό, είναι άξιος της μοίρας του 

δεν ξερω αν το χεις παρει πρεφα.. αλλα G Wagon , McLaren και Lambo θα περασουν τα σμαρτ σε λιγο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, spysoumi είπε

Εγώ προσωπικά το ίδιο έλεγα και για το bitcoin και μετέπειτα για το etherium και πάει λέγοντας... Τώρα λέω πόσο βλάκας, χέστης και τσιπης ήμουν που δεν έριξα ένα 50αρικο στο bitcoin όταν ήταν στα 0.0015$....... Παρεμπιπτόντως είναι στα 72$ πλέον το coin το trump....

Βλάκας δεν ήσουν που δεν πήρες btc και Ethereum στα 15 λεπτά, βλάκας ήσουν που δεν αγόρασες στις 5 χιλιάδες η στις δέκα χιλιάδες,τότε ναι ήσουν πράγματι βλάκας και μην το πάρεις ως προσβολή έτσι?!

Γιατί μόνο βλέπω και μουρμουραω ποτέ κανείς δεν πήγε μπροστά σε αυτήν την ζωή και όχι δεν αξίζει να αγοράσεις το trump coin,σε καμία περίπτωση.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

ΕΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΟΤΕ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...