Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Macosj είπε

Όποιος ρίχνει τα λεφτά του σε αυτό, είναι άξιος της μοίρας του 

μη το λες, απο τη στιγμη που υπαρχουν αμερικανοι που τον υποστηριζουν οτι κ να κανει ειναι σιγουρο θα ανεβει το πρωτο καιρο. αμα εχουν την ιδια σκεψη και αλλοι και αγορασουν τοτε θα ανεβει πολυ γρηγορα. πχ πες κοστιζει 50 ευρω το ενα και αγοραζεις δυο, αμα την αλλη μερα το καθενα κοστιζει 500 εβγαλες ενα μισθο μπαμ μπαμ.

τωρα για να κανεις σοβαρη επενδυση μακροχρονια κλπ, δε ξερω απο αυτα να σου πω, δεν ασχολουμαι με επενδυσεις γενικοτερα. βασικα ουτε με αυτο θα ασχοληθω. ισως πρεπει μια μερα να κατσω να φτιαξω ενα κρυπτο πορτοφολι και σε οτι μαλακια βγαζουν να βαζω 1ευρω. ενα απο αυτα να πιασει θα τ εχω βγαλει τα λεφτα μου

Επεξ/σία από Chachanoulis
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για το πόσος κόσμος τρέχει να ανταλάξει πραγματικό χρήμα με χρήμα από monopoly με την ελπίδα οτι θα τα πουλήσει ακριβότερα στον επόμενο.

Και όπως πάντα στα παιχνίδια κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει.

ΥΓ. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω τη περιουσία μου σε κάποιον που δεν θα χάσει θα τα έβαζα με σιγουριά σε αυτόν που φτιάχνει το παιχνίδι.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 12
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, Dr_Pepper said:

Είναι ο πατερούλης τους :P

ΧΑχαχαχχ έζησα να δω την Roseanne rapper, δεν ζούμε τέτοια εποχή αποκλείεται.

Αυτή δεν είναι που έχασε την δουλειά της για κάτι αντι-woke που είπε? Έχουμε να δούμε μπόλικο υλικό σε αυτή την τετραετία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spysoumi είπε

Εγώ προσωπικά το ίδιο έλεγα και για το bitcoin και μετέπειτα για το etherium και πάει λέγοντας... Τώρα λέω πόσο βλάκας, χέστης και τσιπης ήμουν που δεν έριξα ένα 50αρικο στο bitcoin όταν ήταν στα 0.0015$....... Παρεμπιπτόντως είναι στα 72$ πλέον το coin το trump....

Και να είχες πάρει θα τα είχες πουλήσει όταν τα 50 θα γίνοταν 100. Οπως έκαναν και οι περισσότεροι.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

ΧΑχαχαχχ έζησα να δω την Roseanne rapper, δεν ζούμε τέτοια εποχή αποκλείεται.

Αυτή δεν είναι που έχασε την δουλειά της για κάτι αντι-woke που είπε? Έχουμε να δούμε μπόλικο υλικό σε αυτή την τετραετία.

Ναι και το λέει στους στίχους xD 

They tried to cancel me and say that I'm a racist
But I mean, huh, they can't keep me with that jam (with the jam) <---- εννοεί τα εμβόλια
Try and take away my rights, then go and save this (woo!)
Now and listen up, 'cause the Spanish goin' back (goin' back)
With the facts, facts, facts, facts
Fags, fags, fags
Why they try and turn Becky into Dan?
You can pap, pap, pap, pap, pap, pap, pap
Screw Eminem, bitch, I'm Roseanne (That's Roseanne)

We won, you mad
It's done, too bad
Boo-hoo, so sad

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Haha 2
Δημοσ.
48 minutes ago, niko_gram_15 said:

Εφόσον η Ελλάδα δεν είναι πολιτεία της Αμερικής δεν έχω λόγω να αγοράσω. Τώρα, άμα έβγαινε Ανδρέας Παπανδρέου ($ANDREAS) coin, τότε άλλαζε το πράγμα.

Υπάρχει και στο solana network αλλά και στο BNB

https://solscan.io/token/CD3UgPyurKqixSMC71BCRJ6AUHxHA562kPgtmKSQXqw1

https://bscscan.com/token/0x560763A247224964FDc4D601CfeC174B4cb29A81

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, snot είπε

Δεν είναι όμως "Ο Ανδρέας". Δεν μας κάνει. Δεν είναι καν ΠΑΣΟΚ-verified.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, snot είπε

Δεν ειναι original παπανδρέου αυτά, πρωτόλειες προσπάθειες δημιουργίας coin ειναι απο 2 διαφορετικούς (υποθέτω) με το όνομα ανδρέας  το δεύτερο μάλιστα δεν έχει ούτε logo ούτε φράγκο xD

12 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Και να είχες πάρει θα τα είχες πουλήσει όταν τα 50 θα γίνοταν 100. Οπως έκαναν και οι περισσότεροι.

εγώ ξέρω ότι αν κάποιος είχε αγοράσει 800 ευρώ trump χθες σήμερα θα μπορούσε να έχει κοντά στα 8000 όταν έφτασε $71

ένα μήνα είπα να μην ασχοληθώ και τώρα βρήκε να το κάνει... 😭

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ea6gka είπε

Τα επόμενα 4 χρόνια το καλαμπόκι θα πάρει +500% , το ποπ κορν θα είναι σε έλλειψη 

Θα ελευθερώσει το ξανθό γένος  την ουκρανία μέχρι τότε και θα έχουμε άφθονο σιτάρι και καλαμπόκι :P

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Θα ελευθερώσει το ξανθό γένος  την ουκρανία μέχρι τότε και θα έχουμε άφθονο σιτάρι και καλαμπόκι :P

Και πάλι δεν θα φτάνει 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν ειναι original παπανδρέου αυτά, πρωτόλειες προσπάθειες δημιουργίας coin ειναι απο 2 διαφορετικούς (υποθέτω) με το όνομα ανδρέας  το δεύτερο μάλιστα δεν έχει ούτε logo ούτε φράγκο xD

εγώ ξέρω ότι αν κάποιος είχε αγοράσει 800 ευρώ trump χθες σήμερα θα μπορούσε να έχει κοντά στα 8000 όταν έφτασε $71

ένα μήνα είπα να μην ασχοληθώ και τώρα βρήκε να το κάνει... 😭

Ναι αλλά τώρα είσαι υποψιασμένος. Τότε (στις αρχές του btc) δεν ήσουν.

Επεξ/σία από Bourdoulas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...