Chachanoulis Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Macosj είπε Όποιος ρίχνει τα λεφτά του σε αυτό, είναι άξιος της μοίρας του μη το λες, απο τη στιγμη που υπαρχουν αμερικανοι που τον υποστηριζουν οτι κ να κανει ειναι σιγουρο θα ανεβει το πρωτο καιρο. αμα εχουν την ιδια σκεψη και αλλοι και αγορασουν τοτε θα ανεβει πολυ γρηγορα. πχ πες κοστιζει 50 ευρω το ενα και αγοραζεις δυο, αμα την αλλη μερα το καθενα κοστιζει 500 εβγαλες ενα μισθο μπαμ μπαμ. τωρα για να κανεις σοβαρη επενδυση μακροχρονια κλπ, δε ξερω απο αυτα να σου πω, δεν ασχολουμαι με επενδυσεις γενικοτερα. βασικα ουτε με αυτο θα ασχοληθω. ισως πρεπει μια μερα να κατσω να φτιαξω ενα κρυπτο πορτοφολι και σε οτι μαλακια βγαζουν να βαζω 1ευρω. ενα απο αυτα να πιασει θα τ εχω βγαλει τα λεφτα μου Επεξ/σία Κυριακή στις 12:32 μμ από Chachanoulis
agnostos13 Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ (επεξεργασμένο) Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για το πόσος κόσμος τρέχει να ανταλάξει πραγματικό χρήμα με χρήμα από monopoly με την ελπίδα οτι θα τα πουλήσει ακριβότερα στον επόμενο. Και όπως πάντα στα παιχνίδια κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. ΥΓ. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω τη περιουσία μου σε κάποιον που δεν θα χάσει θα τα έβαζα με σιγουριά σε αυτόν που φτιάχνει το παιχνίδι. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:15 μμ από agnostos13 12 1 1
ethereum Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ the top 10 holders currently own 86.47% of the total supply, meaning there is a possibility of pump-and-dump schemes, price manipulation, and other potential risks. 6
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ Ενδιαφέρον ποντάρισμα. Αν προλάβεις να τραβήξεις πριν σκάσει θα έχει κέρδος. 1
Diavolos666 Δημοσ. Κυριακή στις 12:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:49 μμ 1 hour ago, Dr_Pepper said: Είναι ο πατερούλης τους ΧΑχαχαχχ έζησα να δω την Roseanne rapper, δεν ζούμε τέτοια εποχή αποκλείεται. Αυτή δεν είναι που έχασε την δουλειά της για κάτι αντι-woke που είπε? Έχουμε να δούμε μπόλικο υλικό σε αυτή την τετραετία.
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ 1 ώρα πριν, spysoumi είπε Εγώ προσωπικά το ίδιο έλεγα και για το bitcoin και μετέπειτα για το etherium και πάει λέγοντας... Τώρα λέω πόσο βλάκας, χέστης και τσιπης ήμουν που δεν έριξα ένα 50αρικο στο bitcoin όταν ήταν στα 0.0015$....... Παρεμπιπτόντως είναι στα 72$ πλέον το coin το trump.... Και να είχες πάρει θα τα είχες πουλήσει όταν τα 50 θα γίνοταν 100. Οπως έκαναν και οι περισσότεροι. 7
Dr_Pepper Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ΧΑχαχαχχ έζησα να δω την Roseanne rapper, δεν ζούμε τέτοια εποχή αποκλείεται. Αυτή δεν είναι που έχασε την δουλειά της για κάτι αντι-woke που είπε? Έχουμε να δούμε μπόλικο υλικό σε αυτή την τετραετία. Ναι και το λέει στους στίχους xD They tried to cancel me and say that I'm a racist But I mean, huh, they can't keep me with that jam (with the jam) <---- εννοεί τα εμβόλια Try and take away my rights, then go and save this (woo!) Now and listen up, 'cause the Spanish goin' back (goin' back) With the facts, facts, facts, facts Fags, fags, fags Why they try and turn Becky into Dan? You can pap, pap, pap, pap, pap, pap, pap Screw Eminem, bitch, I'm Roseanne (That's Roseanne) We won, you mad It's done, too bad Boo-hoo, so sad Επεξ/σία Κυριακή στις 01:01 μμ από Dr_Pepper 2
snot Δημοσ. Κυριακή στις 12:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:55 μμ 48 minutes ago, niko_gram_15 said: Εφόσον η Ελλάδα δεν είναι πολιτεία της Αμερικής δεν έχω λόγω να αγοράσω. Τώρα, άμα έβγαινε Ανδρέας Παπανδρέου ($ANDREAS) coin, τότε άλλαζε το πράγμα. Υπάρχει και στο solana network αλλά και στο BNB https://solscan.io/token/CD3UgPyurKqixSMC71BCRJ6AUHxHA562kPgtmKSQXqw1 https://bscscan.com/token/0x560763A247224964FDc4D601CfeC174B4cb29A81
niko_gram_15 Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ 1 λεπτό πριν, snot είπε Υπάρχει και στο solana network αλλά και στο BNB https://solscan.io/token/CD3UgPyurKqixSMC71BCRJ6AUHxHA562kPgtmKSQXqw1 https://bscscan.com/token/0x560763A247224964FDc4D601CfeC174B4cb29A81 Δεν είναι όμως "Ο Ανδρέας". Δεν μας κάνει. Δεν είναι καν ΠΑΣΟΚ-verified. 1
Dr_Pepper Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ 1 λεπτό πριν, snot είπε Υπάρχει και στο solana network αλλά και στο BNB https://solscan.io/token/CD3UgPyurKqixSMC71BCRJ6AUHxHA562kPgtmKSQXqw1 https://bscscan.com/token/0x560763A247224964FDc4D601CfeC174B4cb29A81 Δεν ειναι original παπανδρέου αυτά, πρωτόλειες προσπάθειες δημιουργίας coin ειναι απο 2 διαφορετικούς (υποθέτω) με το όνομα ανδρέας το δεύτερο μάλιστα δεν έχει ούτε logo ούτε φράγκο xD 12 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Και να είχες πάρει θα τα είχες πουλήσει όταν τα 50 θα γίνοταν 100. Οπως έκαναν και οι περισσότεροι. εγώ ξέρω ότι αν κάποιος είχε αγοράσει 800 ευρώ trump χθες σήμερα θα μπορούσε να έχει κοντά στα 8000 όταν έφτασε $71 ένα μήνα είπα να μην ασχοληθώ και τώρα βρήκε να το κάνει... 😭
ea6gka Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Τα επόμενα 4 χρόνια το καλαμπόκι θα πάρει +500% , το ποπ κορν θα είναι σε έλλειψη 2
Dr_Pepper Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ 1 λεπτό πριν, ea6gka είπε Τα επόμενα 4 χρόνια το καλαμπόκι θα πάρει +500% , το ποπ κορν θα είναι σε έλλειψη Θα ελευθερώσει το ξανθό γένος την ουκρανία μέχρι τότε και θα έχουμε άφθονο σιτάρι και καλαμπόκι 2
ea6gka Δημοσ. Κυριακή στις 01:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:11 μμ 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Θα ελευθερώσει το ξανθό γένος την ουκρανία μέχρι τότε και θα έχουμε άφθονο σιτάρι και καλαμπόκι Και πάλι δεν θα φτάνει 1
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν ειναι original παπανδρέου αυτά, πρωτόλειες προσπάθειες δημιουργίας coin ειναι απο 2 διαφορετικούς (υποθέτω) με το όνομα ανδρέας το δεύτερο μάλιστα δεν έχει ούτε logo ούτε φράγκο xD εγώ ξέρω ότι αν κάποιος είχε αγοράσει 800 ευρώ trump χθες σήμερα θα μπορούσε να έχει κοντά στα 8000 όταν έφτασε $71 ένα μήνα είπα να μην ασχοληθώ και τώρα βρήκε να το κάνει... 😭 Ναι αλλά τώρα είσαι υποψιασμένος. Τότε (στις αρχές του btc) δεν ήσουν. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:13 μμ από Bourdoulas
panagiotis1988 Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Για δείξτε μου βρε παιδιά ένα σάιτ που δείχνει την ισοτιμία trumpcoin/usd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα