Ace Of Spades Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε που ακριβώς κάθεσαι στο etoile? Νομίζω έχει 2 τραπεζάκια έξω χαχα. Πάντως 2 φορές που έχω πάρει σοκολάτα-μπισκότο ήταν όντως φοβερή... ίσως ένα τσακ μικρή.
Rebelos2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε που ακριβώς κάθεσαι στο etoile? 2 8
JakeKaufman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου On 19/01/2025 at 10:09, gbras said: και να αξίζει να κάτσεις ; 5 hours ago, Rebelos2018 said: Αλήθεια; 2
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Αλήθεια; Ω ναι. 2
gbras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 8 hours ago, Rebelos2018 said: Ω ναι. Αλλο το μπορεις να κατσεις και αλλο το αξιζει να κατσεις.
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, gbras είπε Αλλο το μπορεις να κατσεις και αλλο το αξιζει να κατσεις. Κρέπα είναι φίλε μου, πόση ώρα θες να την φας για να ψάχνεις ανέσεις; Σαν κρέπα, είναι ασυναγώνιστη. 2
gbras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 9 minutes ago, Rebelos2018 said: Κρέπα είναι φίλε μου, πόση ώρα θες να την φας για να ψάχνεις ανέσεις; E ειμαστε και εμεις οι παραξενοι που παμε για να απολαυσουμε το φαγητο και οχι απλα να φαμε και να φυγουμε Ευχαριστω βεβαια για την προταση αλλα το ερωτημα ειναι συγκεκριμενο. Καλη κρεπα εχω βρει αρκετες φορες. Καλη κρεπα και καλο μαγαζι, εχουμε μεγαλη ατυχια. Στην πετρουπολη ( Αττικη ) υπηρχαν δυο για παραδειγμα, και τα δυο σιγα σιγα εκλεισαν... Για οσους ξερουν ενα το beaten faten και το αλλο το Οτι πρεπει .
Ace Of Spades Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Charismo είπε Να φας κρέπα ψάχνεις ή να φορτώσεις? Μήπως να προτείνουμε επιλογές για delivery τελικα? Πετάς και στα σχόλια ένα "Μια χρυσή κασετίνα και ένα ντούρεξ μπλέ από το περίπτερο, θα αφήσω τιπςς" Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Ace Of Spades
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα