Leyterisford Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Γεια σας. Έχω στην κατοχή μου ένα z fold 4 που το έφερα από Καναδά. Το τηλέφωνό λειτουργεί άψογα στην Ελλάδα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω της σωστές ταχύτητες στο ίντερνετ όταν έχω τα δεδομένα. Για παράδειγμα με 5G και με 4G φτάνει το πολύ 60-70 mbps. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής συχνοτητας για την καλύτερη λειτουργία. Το μοντέλο είναι SM-936W. Παραθέτω και φωτογραφία με της συχνότητες
greekfragma Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Αν δουλεύει και με τις Ευρωπαϊκές μπάντες, το πρόβλημά σου είναι η πηγμένη κεραία κινητής. Πιθανότατα βρίσκεσαι σε μια τέτοια.
Leyterisford Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Την ίδια στιγμή κάνω speedtest σε ενα s20+. Και φτάνει 200mbps με 4G+. Να σημειωθεί ότι και στα 2 κινητά έχω κάρτες cosmote. Δοκίμασα ακόμα να αλλάξω της κάρτες και συμβαίνει το ίδιο. Ότι κάρτα και αν βάλω στο z fold 4 η ταχύτητες είναι max 60-70. Άλλες φορές και 40 Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Leyterisford
greekfragma Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Εφόσον τσέκαρες αυτά και άρα δε τίθεται θέμα κεραίας, τότε μοναδική σου ελπίδα να φλασάρεις το Z Fold 4 με Ευρωπαϊκή ROM/Radio firmware. Μάλλον όπως έγραψες αρχικά να δουλεύει με κάποιες από τις μπάντες και όχι με όλες τις διαθέσιμες.
Leyterisford Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω; ευχαριστώ για της απαντήσεις
greekfragma Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 4 minutes ago, Leyterisford said: Γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω; ευχαριστώ για της απαντήσεις καλύτερα απευθύνσου σε τεχνικό. δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει ιδέα, και χρειάζεται να τραβήξεις και μπακάπ για παν ενδεχόμενο.
Leyterisford Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δυστυχώς οι τεχνικοί που ξέρω δεν νομίζω να μπορούν να το κάνουν.
greekfragma Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 minute ago, Leyterisford said: Δυστυχώς οι τεχνικοί που ξέρω δεν νομίζω να μπορούν να το κάνουν. οι τεχνικοί που ξέρεις τι εννοείς; θα πας σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ή επισκευής κινητών. αν δε ξέρουν, τότε δεν είναι τεχνικοί.
Leyterisford Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε οι τεχνικοί που ξέρεις τι εννοείς; θα πας σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ή επισκευής κινητών. αν δε ξέρουν, τότε δεν είναι τεχνικοί. Εννοώ ότι ξέρουν μόνο τα βασικά. Κάποια επισκευή κτλπ. Θα το ψάξω όμως. Έχω άλλη μια ερώτηση, αν γνωρίζεις να μου πεις. Η γλώσσα μενού στο κινητό είναι στα αγγλικά και μέσα στης διαθέσιμες γλώσσες δεν υπάρχουν τα ελληνικά και ούτε έχω την επιλογή αναζήτησης γλώσσας. Να φανταστώ ότι και αυτό με φλασαρισμα μπορεί να γίνει;
greekfragma Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Περίεργο για Samsung να μην έχει σε αμερικάνικη ROM Ελληνική γλώσσα αλλά όχι απίθανο. Ναι αν περάσεις Ευρωπαϊκή ROM θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες γλώσσες για Ευρώπη.
Leyterisford Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, greekfragma είπε Περίεργο για Samsung να μην έχει σε αμερικάνικη ROM Ελληνική γλώσσα αλλά όχι απίθανο. Ναι αν περάσεις Ευρωπαϊκή ROM θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες γλώσσες για Ευρώπη. Λίγο που έψαξα είδα ότι στα μοντέλα SM-F936W δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
Moderators stormrain Δημοσ. πριν από 7 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δεν υπαρχει περιπτωση επισημο σερβις να περασει ευρωπαικο firmware σε συσκευη αλλης ηπειρου. Δεν ξερω καν αν ειναι το ιδιο model number οποτε αν περναει ετσι κι αλλιως το ευρωπαικο firm. @Leyterisford Μπες στους Xda developers, βρες το μοντελο σου, δες τις διαθεσιμες rom κλπ και δες αν μπαινει η ευρωπαικη. Εχει οδηγιες εκει, ειναι ευκολο να την φλασαρεις αν ειναι συμβατη. (Τουλαχιστον ηταν μεχρι προτινος στα σαμσουνγκ). ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δεν γραφει καπου με απολυτη σαφηνεια πως το ευρωπαικο firmware (ή οποιαδηποτε ρομ) ειναι συμβατο με το δικο σου μοντελο, μην επιχειρησεις να το περασεις γιατι θα μπρικαρεις το κινητο σου. 1
BadBoy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Έλεγξε κιόλας ότι το κινητό δεν είναι ρυθμισμένο μόνο σε CDMA που έχουν στην Αμερική. Γράψε στην εφαρμογή τηλεφώνου *#*#4636#*#* και στο Phone Information βάλε το preferred network type σε κάτι που να έχει GSM και LTE μέσα (πχ. NR/LTE/GSM/WCDMA). Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε.
Leyterisford Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, BadBoy είπε Έλεγξε κιόλας ότι το κινητό δεν είναι ρυθμισμένο μόνο σε CDMA που έχουν στην Αμερική. Γράψε στην εφαρμογή τηλεφώνου *#*#4636#*#* και στο Phone Information βάλε το preferred network type σε κάτι που να έχει GSM και LTE μέσα (πχ. NR/LTE/GSM/WCDMA). Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε. Εννοείς να κάνω κλήση στην ουσία στον αριθμό αυτό. Αν ναι το έκανα και δεν λειτουργεί.
insoholic Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τι λετε ρε παιδια στο παιδι; Εδω δεν εχει ιδεα απο τεχνικα θεματα, πως θα κανει rom; να φαει κανενα brick και να πεταξει το τηλεφωνο; Εχει knox το τηλέφωνο και οσοι δεν ξερουν καλυτερα να μην επιχειρησουν να κανουν κατι. Εγω προτεινω να το πας σε ενα κατάστημα να το δει καποιος τεχνικος και να σου προτεινει λύσεις... σιγουρα θα κοστισει κατι παραπάνω αλλα την ευθυνη θα την εχουν αυτοί γιατι αν επιχειρήσεις κατι μονος και το χαλασεις, μετά... καληνύχτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα