zoranb Δημοσ. Σάββατο στις 09:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:12 μμ (επεξεργασμένο) Πώς σας φαίνεται από θέμα ασφάλειας συναλλαγών, το να γίνονται αγορές με μια κάρτα χρεωστική πχ. Revo την οποία θα της βάζω χρήματα μόνο όσο κάνει το προϊόν της online αγοράς που θα θέλω να κάνω; Ισχύει το ότι εάν γίνει κάποιο hacking στην κάρτα θα υποκλαπούν μόνο όσα χρήματα έχουν μπει στην κάρτα; Επεξ/σία Σάββατο στις 09:13 μμ από zoranb 4
kostasbm Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 μμ 2 minutes ago, zoranb said: Πώς σας φαίνεται από θέμα ασφάλειας συναλλαγών, το να γίνονται αγορές με μια κάρτα χρεωστική πχ. Revo την οποία θα της βάζω χρήματα μόνο όσο κάνει το προϊόν της online αγοράς που θα θέλω να κάνω; Ισχύει το ότι εάν γίνει κάποιο hacking στην κάρτα θα υποκλαπούν μόνο όσα χρήματα έχουν μπει στην κάρτα; αν ο λογαριασμός που είναι συνδεμένη η κάρτα δεν έχει χρήματα τι να σου πάρουν ????
zoranb Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ (επεξεργασμένο) Δε ξέρω, ρωτάω είναι ένας καλός τρόπος αυτός για να κάνει κανείς τις αγορές του; Υπάρχει ασφάλεια ή θα μπορούν να μπουν κ στο λογ που παρέχει στη Revo τα χρήματα; (λέω γω τώρα) Επεξ/σία Σάββατο στις 09:29 μμ από zoranb 3
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 μμ (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, zoranb said: Πώς σας φαίνεται από θέμα ασφάλειας συναλλαγών, το να γίνονται αγορές με μια κάρτα χρεωστική πχ. Revo την οποία θα της βάζω χρήματα μόνο όσο κάνει το προϊόν της online αγοράς που θα θέλω να κάνω; Ισχύει το ότι εάν γίνει κάποιο hacking στην κάρτα θα υποκλαπούν μόνο όσα χρήματα έχουν μπει στην κάρτα; θα στα παρουν ολα μεχρι και τα χρηματα απο αλλες καρτες.ταυτοχρονα θα ερθουν να σου παρουν τα παντα απο το σπιτι. pc, ,κινητα, tablet. οπως λεει στο x files trust no one. ετσι την πατησα και εγω και μου πηραν τα παντα.για αυτο βγηκε και η εκφραση θα σου παρουν και τα σωβρακα. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:09 μμ από poulinos 2
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 πμ 3 hours ago, zoranb said: θ'αστειεύεσαι βέβαια καθολου
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 πμ Πώς είσαι τόσο σίγουρος πως θα πάθω τόσα δεινά; 2
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 02:18 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:18 πμ 33 minutes ago, zoranb said: Πώς είσαι τόσο σίγουρος πως θα πάθω τόσα δεινά; 3
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 09:20 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:20 πμ Αν κι εσύ με παίρνεις στο ψιλό σαν τον "στιγμιαίο Βρετανό" θα χάσω πάσα ιδέα κ για σένα! 3
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 10:27 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:27 πμ 1 ώρα πριν, zoranb είπε Αν κι εσύ με παίρνεις στο ψιλό σαν τον "στιγμιαίο Βρετανό" θα χάσω πάσα ιδέα κ για σένα! I am watching you. 1
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 πμ I know... αλλά δεν έχεις βγάλει κιχ για το thread κ μου έλειψες! 2
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 11:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:03 πμ 17 λεπτά πριν, zoranb είπε I know... αλλά δεν έχεις βγάλει κιχ για το thread κ μου έλειψες! 1
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 11:09 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:09 πμ Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεββάτι. 2
ksessalonikios Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ αστείρευτος, πρέπει να το ομολογήσω 3
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 πμ 14 hours ago, zoranb said: Αν κι εσύ με παίρνεις στο ψιλό σαν τον "στιγμιαίο Βρετανό" θα χάσω πάσα ιδέα κ για σένα! εχεις απαντησει ηδη μονος σου στην ερωτηση απο το πρωτο ποστ. εχουμε τα παρακατω. prepaid card.οσα βαζεις τοσα χαλας.δεν ενωνεται με λογαριασμο να το πουμε ετσι απλα. κανονικη χρεωστικη καρτα.ενωνεται με τον λογαριασμο.αν καποιος σε χρεωσει δεν μας ενδιαφερει το πως μπορει να σηκωσει α.το μεγιστο ποσο ανα μερα που εχεις ορισει. β.το μεγιστο του λογαριασμου σε πολλαπλες ημερες. για το α.το οριζεις εσυ μεσα απο το Web banking και μπορεις να ορισεις πχ στην alpha να περναει σε Pos αλλα οχι σε internetikes αγορες.επισης υπαρχει και 2fa για παραπανω ασφαλεια απο καποιο ποσο και πανω. γενικως τα λεφτα δεν κλεβονται οσο ευκολα το παρουσιαζουν. αν τωρα σε παρουν τηλεφωνο και πας και τους δωσεις ολα τα στοιχεια μαζι με το 2fa οπως εχει γινει σε πολλους ναι μετα δεν φταιει η τραπεζα.ή αν πας και παραγγελνεις απο καταστηματα του facebook χωρις να ρωτας κανεναν ε καλα να παθεις. βλεπει ο αλλος north face μπουφαν να κανει 2000 ευρω και να το δινουν 60 ευρω και θεωρει οτι βρηκε ευκαιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα