Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, Gavoux4 said:

Ξεκάθαρη πρόταση για fan boys και άτομα που δεν το ψάχνουν και πολύ. Πρακτικά κανένας σοβαρός λόγος να πάρει κάποιος αυτό και όχι κάποιο σοβαρό handheld που προσφέρει τα πάντα και είναι κανονικός υπολογιστής. Κάτοχος Asus rog z1 extreme καμία σύγκριση με switch 1 και 2 κυριολεκτικά η μέρα με τη νύχτα. 

Πόσα μέτρα μπαλαντέζα αγόρασες μαζί? 😛 

• Like 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Πόσα μέτρα μπαλαντέζα αγόρασες μαζί? 😛 

Το θέμα της αυτονομίας στις φορητές συσκευές είναι όντως σοβαρό. Δεν ξέρω γιατί γελάς εγώ θα το αντιμετωπίσω σοβαρά όποτε πάμε να το δούμε. Αρχικά όντως το μεγάλο μειονέκτημα των Handhelds είναι η αυτονομία. Βλέπεις ένας Z1 Extreme δεν είναι Tegra που τον πέταξε η Nvidia στα σκουπίδια και τον πήρε η N δεν είναι δηλαδή επεξεργαστής κινητών τηλεφώνων προπερασμένης των Snapdragon γενιάς. Είναι κανονικός υπολογιστής και εκεί όσο ανεβαίνουν οι επιδώσεις ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις αυτό είναι το στάδιο. Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η τεχνολογία όπως βλέπουμε και από τις κάρτες γραφικών που πλέον απαιτούν τεράστια τροφοδοτικά. Πάμε όμως στην ουσία να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτονομίας του Z1e που ήταν και η ερώτηση σου. Η απάντηση είναι εξαρτάται τι θέλεις να παίξεις όταν είσαι εκτός ρεύματος αν για παράδειγμα τρέξεις έναν εξομοιωτή switch που τρέχει μια χαρά  στα 10W ( αν και προσωπικά μου είναι αδιάφορο λόγο τίτλων )     για να σου κάνω ευθεία σύγκριση η αυτονομία είναι περίπου 3 με 3,5 ώρες δηλαδή κάτω από το switch που είναι 4 - 6. Αν όμως πας να τρέξεις Alan Wake 2 το οποίο απαιτεί 25W (το μέγιστο που μπορείς να έχεις εκτός πρίζας) τότε η αυτονομία δε θα είναι ούτε μια ώρα. Το θέμα όμως είναι ότι στις 3,5 ώρες μπορείς να τρέξεις και ένα σωρό άλλα παιχνίδια και εφαρμογές που ο Tegra του switch τα βλέπει με το κιάλι. Επιπλέον πάντα στο θέμα της αυτονομίας στην αναμενόμενη νέα γενιά handheld έχουν ανακοινωθεί πολύ σημαντικές βελτιώσεις ενώ και η ενός μικρού power bank 30.000 δεν αποτελεί κακή επιλογή με δυο λόγια it’s not big deal.

14 ώρες πριν, AtiX είπε

Το να γράψω σε κάποιον επιχείρημα όπως πχ ο elite είναι πιο δυνατός, όταν όχι μόνο δεν ξέρουμε τι επεξεργαστή θα έχει αλλά ξέρουμε το κόστος του elite που είναι όσο το Switch, είναι άσκοπο… 

γενικά να ξέρεις ότι τα στεγνά specs ή οι ορθολογιστική επιχειρηματολογία, πολλές φορές δεν βγάζουν ή καλύτερα δεν επιβεβαιώνουν το σκεπτικό και το αποτέλεσμα μπορεί και να εκπλήσσει…

αυτό έγινε στο πρώτο Switch ή στο Wii ή στο PS1 και γενικά όπου εμπλέκεται η διασκέδαση και όχι ποιος τα έχει μεγαλύτερα…

🙂

Όντως στο πρώτο Switch ήταν όντως εκπληκτικό το θράσος της Ν να χρησιμοποιήσεις πεθαμένους επεξεργαστές από τα σκουπίδια της Nvidia έλα όμως που της βγήκε λόγο fan boys και αυτό ανάγκασε τις μεγάλες εταιρίες του χώρου να πετσοκόψουν τα γραφικά των παιχνιδιών τους έτσι ώστε να μπορούν να τρέξουν στο Switch επειδή εκεί υπήρχε μεγάλο πελατολόγιο. Βλέπεις η πραγματική δύναμη της Ν δεν είναι ούτε οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ούτε τα παιχνίδια που βγάζει και ξαναβγάζει τα ίδια ούτε οι ανύπαρκτες καινοτόμες ιδέες της. Η μόνη δύναμη της Ν είναι τα Funboys της τα οποία δεν έχουν πρόβλημα να εκθέτουν την άγνοια τους σε οποιοδήποτε φόρουμ τεχνολογίας προκειμένου να υπερασπιστούν την αγαπημένη τους με φανατισμό εταιρία.  

Επεξ/σία από Gavoux4
  • Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, Gavoux4 said:

Το θέμα της αυτονομίας στις φορητές συσκευές είναι όντως σοβαρό. Δεν ξέρω γιατί γελάς εγώ θα το αντιμετωπίσω σοβαρά όποτε πάμε να το δούμε. Αρχικά όντως το μεγάλο μειονέκτημα των Handhelds είναι η αυτονομία. Βλέπεις ένας Z1 Extreme δεν είναι Tegra που τον πέταξε η Nvidia στα σκουπίδια και τον πήρε η N δεν είναι δηλαδή επεξεργαστής κινητών τηλεφώνων προπερασμένης των Snapdragon γενιάς. Είναι κανονικός υπολογιστής και εκεί όσο ανεβαίνουν οι επιδώσεις ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις αυτό είναι το στάδιο. Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η τεχνολογία όπως βλέπουμε και από τις κάρτες γραφικών που πλέον απαιτούν τεράστια τροφοδοτικά. Πάμε όμως στην ουσία να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτονομίας του Z1e που ήταν και η ερώτηση σου. Η απάντηση είναι εξαρτάται τι θέλεις να παίξεις όταν είσαι εκτός ρεύματος αν για παράδειγμα τρέξεις έναν εξομοιωτή switch που τρέχει μια χαρά  στα 10W ( αν και προσωπικά μου είναι αδιάφορο λόγο τίτλων )     για να σου κάνω ευθεία σύγκριση η αυτονομία είναι περίπου 3 με 3,5 ώρες δηλαδή κάτω από το switch που είναι 4 - 6. Αν όμως πας να τρέξεις Alan Wake 2 το οποίο απαιτεί 25W (το μέγιστο που μπορείς να έχεις εκτός πρίζας) τότε η αυτονομία δε θα είναι ούτε μια ώρα. Το θέμα όμως είναι ότι στις 3,5 ώρες μπορείς να τρέξεις και ένα σωρό άλλα παιχνίδια και εφαρμογές που ο Tegra του switch τα βλέπει με το κιάλι. Επιπλέον πάντα στο θέμα της αυτονομίας στην αναμενόμενη νέα γενιά handheld έχουν ανακοινωθεί πολύ σημαντικές βελτιώσεις ενώ και η ενός μικρού power bank 30.000 δεν αποτελεί κακή επιλογή με δυο λόγια it’s not big deal.

Όντως στο πρώτο Switch ήταν όντως εκπληκτικό το θράσος της Ν να χρησιμοποιήσεις πεθαμένους επεξεργαστές από τα σκουπίδια της Nvidia έλα όμως που της βγήκε λόγο fan boys και αυτό ανάγκασε τις μεγάλες εταιρίες του χώρου να πετσοκόψουν τα γραφικά των παιχνιδιών τους έτσι ώστε να μπορούν να τρέξουν στο Switch επειδή εκεί υπήρχε μεγάλο πελατολόγιο. Βλέπεις η πραγματική δύναμη της Ν δεν είναι ούτε οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ούτε τα παιχνίδια που βγάζει και ξαναβγάζει τα ίδια ούτε οι ανύπαρκτες καινοτόμες ιδέες της. Η μόνη δύναμη της Ν είναι τα Funboys της τα οποία δεν έχουν πρόβλημα να εκθέτουν την άγνοια τους σε οποιοδήποτε φόρουμ τεχνολογίας προκειμένου να υπερασπιστούν την αγαπημένη τους με φανατισμό εταιρία.  

Κοίτα, αρχικά δεν έκανα το σχόλιο για να πετάξω απλά μια ειρωνεία και να πάμε παρακάτω. Εκτιμώ πως το βασικό χαρακτηριστικό για μια συσκευή που κρατάς στο χέρι για να παίζεις παιχνίδια, είναι αρχικά η αυτονομία και στη συνέχεια το μέγεθος/βάρος. Διαφορετικά αν είναι να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος, κάθεσαι στο  Pc σου ή την κονσόλα σου στο σαλόνι και είσαι άρχοντας! 

Ο Tegra επεξεργαστής που "σνομπάρεις" ήταν ένα τεχνολογικό θαύμα που κρατάει ακόμη μέχρι και σήμερα (σαφώς έχει ξεπεραστεί). Απόδειξη, το γεγονός πως ένα Shield TV "βάζει κάτω" ακόμη και σήμερα τα περισσότερα από τα tv boxes  που κυκλοφορούν. Αντίστοιχα στο switch παίζει μια χαρά τα παιχνίδια που κυκλοφορούν, προσφέροντας ικανοποιητική ποιότητα γραφικών και αυτονομία σε μια τέτοια φορητή συσκευή. Δεν είναι τυχαία η επιτυχία του Switch στην αγορά ενώ δεν είναι συσκευή με high end hardware. Δεν αρκεί μόνο ένας επεξεργαστής για να τρέξουν όλοι να το αγοράσουν (απόδειξη πως το PS5 πουλάει περισσότερο από το Xbox).

Όλα αυτά στα λέει κάποιος που δεν έχει αγοράσει το Switch μιας και το θεωρεί μεγάλο για να το κρατάει συνεχώς στα χέρια του! Πέρασα από το Steam Deck το οποίο έπαιζε σχεδόν τα πάντα αλλά σύντομα το άφησα και αυτό γιατί ήταν ένα τεράστιο και βαρύ πράγμα στα χέρια μου, που μετά από καμιά ώρα δεν άντεχα άλλο να το κρατάω. Οπότε και επέστρεψα σε ακόμη πιο φορητές λύσεις (RP5) ώστε να παίζω άνετα τα αγαπημένα μου (retro πλεον) παιχνίδια, μιας και τα ΑΑΑ δεν ήταν ποτέ του γούστου μου. Παρόλα αυτά, αν μου άρεσαν όλα τα σύγχρονα games θα διάλεγα μια κανονική κονσόλα που θα συνδεθεί με την oled στο σαλόνι ή ένα καλό gaming pc. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gavoux4 είπε

Εγώ δλδ που παίζω σε PC και η τελευταία κονσόλα που είχα αγοράσει πριν το switch ήταν το snes, θεωρούμαι fanboy; Ένας γονιός που θέλει μια κονσόλα με πιο kid friendly παιχνίδια και αυτός είναι fan boy; Όποιος προτιμά τον πιο παρεΐστικο χαρακτήρα του switch και αυτός fanboy; Όποιος έχει νιώσει μια νοσταλγία και ήθελε κάτι από τα νιάτα του; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ας μην μπερδευόμαστε. Καλό είναι και το switch, καλό και το Ps καλά και τα handhelds, όλα με βάση το τι θέλει ο καθένας και τις ανάγκες του. Για εμένα που δεν βρίσκω λόγο να παίξω παιχνίδια του steam σε handheld και δεν έχω μετακινήσεις, το switch έχει περισσότερο ενδιαφέρον σαν επιλογή. Εξάλλου το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει και όχι αν θα πουλήσει.

Επεξ/σία από Kontos82
  • Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Gavoux4 είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις τι ήταν ο Tegra για την εποχή του και μου τον συγκρίνεις με σημερινά socs…

μην βιάζεσαι και μην προτρέχεις…

κάτσε να δούμε τι soc θα έχει και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο να επιχειρηματολογήσουμε επί πραγματικότητας και όχι φαντασίας ή ευχολογίου…

Δημοσ.
6 hours ago, Gavoux4 said:

Τι θα έπρεπε να έχει βάλει στο πρώτο Switch? 

Που ήταν αυτά τα 150 εκατομμύρια fanboys στο Wii U? 

• Moderators
Δημοσ.
On 19/01/2025 at 16:11, Gavoux4 said:

Τα παιχνίδια στο switch έχουν όλα πετσοκομμένα γραφικά δείτε για παράδειγμα Hogwarts Legacy και Witcher 3 χειρότερα από τα lowest είναι. 

On 19/01/2025 at 16:11, Gavoux4 said:

Κάποιος φίλος πιο πάνω κάτι έγραψε συγκρίνοντας μάλλον το switch 1 με τα κινητά τηλέφωνα προφανώς αγνοεί τις δυνατότητες ενός Snapdragon Elite που καταπίνει δύο switch 2 στην καθισιά του

Εντωμεταξύ ο Snapdragon X Elite στο Witcher 3 δεν κρατάει καν σταθερό 60άρι με όλα τα settings στο low. Είναι τόσο πανίσχυρο SoC που τρέχει το game όπως το χρέπι που έκλεισε τα οχτώ χρόνια.

Τι να πω, ίσως του έπεσαν βαριά τα δύο Switch 2 που κατάπιε στην καθισιά του.

7 hours ago, Gavoux4 said:

Η μόνη δύναμη της Ν είναι τα Funboys της τα οποία δεν έχουν πρόβλημα να εκθέτουν την άγνοια τους σε οποιοδήποτε φόρουμ τεχνολογίας προκειμένου να υπερασπιστούν την αγαπημένη τους με φανατισμό εταιρία.  

150m κονσόλες πουλήθηκαν σε fanboys;

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Εντωμεταξύ ο Snapdragon X Elite στο Witcher 3 δεν κρατάει καν σταθερό 60άρι με όλα τα settings στο low. Είναι τόσο πανίσχυρο SoC που τρέχει το game όπως το χρέπι που έκλεισε τα οχτώ χρόνια.

Τι να πω, ίσως του έπεσαν βαριά τα δύο Switch 2 που κατάπιε στην καθισιά του.

150m κονσόλες πουλήθηκαν σε fanboys;

Δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις αλλά μόλις με επιβεβαίωσες! Βάλε δίπλα σε αυτά τα low γραφικά που βλέπουμε στο βίντεο και την extra potato έκδοση του Witcher στο Switch η οποία τρέχει κάτω από 30 FPS ακριβώς αυτό έγραψα και εγώ ότι για να τρέξουν τα παιχνίδια στα Switch πρέπει να είναι πετσοκομμένα.  Έχει όμως ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ότι μέσω emulator που ως γνωστών είναι αρκετά απαιτητικοί ακόμη και native switch τίτλοι τρέχουν καλύτερα σε PC και Handhelds από ότι στο ίδιο το Switch. Τέλος  ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το πόσο ανίσχυρη είναι η κονσόλα της Ν είναι το πόσο εύκολα αυτή μπορεί να προσωμοιωθει αν η Ν δεν κυνηγούσε με τόση μανία τους ταλαντούχους προγραμματιστές που έφτιαχναν emulators για τις κονσόλες της αυτή τη στιγμή όλοι οι τίτλοι του switch θα έτρεχαν σε κινητά τηλέφωνα των 150 ευρώ. Στον αντίποδα η Sony η οποία έχει επενδύσει στην δύναμη και την ισχύ  βλέπει τις κονσόλες της να μην μπορούν να προσωμοιωθουν ούτε από τα τελευταίας τεχνολογίας PC τα οποία ίσα που καταφέρνουν να τρέξουν κάποιους τίτλους του PS4. ΥΓ. Ευχαριστώ για την επιβίωση. 

Επεξ/σία από Gavoux4
  • Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, Gavoux4 said:

Δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις αλλά μόλις με επιβεβαίωσες! Βάλε δίπλα σε αυτά τα low γραφικά που βλέπουμε στο βίντεο και την extra potato έκδοση του Witcher στο Switch η οποία τρέχει κάτω από 30 FPS ακριβώς αυτό έγραψα και εγώ ότι για να τρέξουν τα παιχνίδια στα Switch πρέπει να είναι πετσοκομμένα. 

Το extra potato που βγήκε πριν από 8 χρόνια, τρέχει με 30 καρέ το Witcher 3. Το cutting-edge Snapdragon X Elite που βγήκε φέτος τρέχει το Witcher 3 με 40 καρέ. Και τα δύο σε low τρέχουν, το pop-in πηγαίνει σύννεφο.

Αυτό εννοείς όταν λες ότι λες ότι το Snadragon 2 έχει καταπιεί δύο Switch 2; Εσύ το έφερες ως παράδειγμα και βλέπουμε ότι δεν μπορεί να τρέξει καλά καλά game δεκαετίας.

Τρομάρα σου, που φαντάζεσαι ότι επιβεβαιώθηκες κιόλας.

Έχει όμως ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ότι μέσω emulator που ως γνωστών είναι αρκετά απαιτητικοί ακόμη και native switch τίτλοι τρέχουν καλύτερα σε PC και Handhelds από ότι στο ίδιο το Switch.

Οι emulators σε handhelds δεν τρέχουν καλά τα απαιτητικά Switch games.

Στον αντίποδα η Sony η οποία έχει επενδύσει στην δύναμη και την ισχύ  βλέπει τις κονσόλες της να μην μπορούν να προσωμοιωθουν ούτε από τα τελευταίας τεχνολογίας PC τα οποία ίσα που καταφέρνουν να τρέξουν κάποιους τίτλους του PS4. 

Γιατί να τρέξει κάποιος σε emulator τα games του PS4 και του PS5; Αφού βγαίνουν natively σε PC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Το extra potato που βγήκε πριν από 8 χρόνια, τρέχει με 30 καρέ το Witcher 3. Το cutting-edge Snapdragon X Elite που βγήκε φέτος τρέχει το Witcher 3 με 40 καρέ. Και τα δύο σε low τρέχουν, το pop-in πηγαίνει σύννεφο.

Αυτό εννοείς όταν λες ότι λες ότι το Snadragon 2 έχει καταπιεί δύο Switch 2; Εσύ το έφερες ως παράδειγμα και βλέπουμε ότι δεν μπορεί να τρέξει καλά καλά game δεκαετίας.

Τρομάρα σου, που φαντάζεσαι ότι επιβεβαιώθηκες κιόλας.

Οι emulators σε handhelds δεν τρέχουν καλά τα απαιτητικά Switch games.

Γιατί να τρέξει κάποιος σε emulator τα games του PS4 και του PS5; Αφού βγαίνουν natively σε PC.

Καλά άστο δεν έχω δει περισσότερα λογικά άλματα και κενά σκέψης σε απάντηση. Πρώτον ουδεμία σχέση δεν έχουν σε γραφικά τα Witcher 3 και το Switcher 3 ούτε στα Low ούτε πουθενά. Δεύτερον τον Switceher 3 ίσα που πιάνει τα 30 FPS σε Docker mode ενώ σε Handheld είναι από 27 έως 30. Πάει αυτό πάμε στο επόμενο προφανώς και τα σοβαρά handheld (Steam deck oled, Asus Ally, Legion Go κτλ) τρέχουν καλύτερα τους τίτλους από το ίδιο το switch εκτός αν εσύ παίζεις Zelda BW και Zelda TK στα 60 FPS και δε μας το λες. Και τέλος δεν έχει αποκλειστικότητες η Sony σοβαρά τώρα δε θέλουν δηλαδή οι παίκτες να παίξουν παιχνίδια 3-4 χρόνια πριν αυτά κυκλοφορήσουν. Απλά δεν μπορούν γιατί πως να το κάνουμε σε επίπεδο Hardware το switch 1 είναι κάτω από το PS3 ενώ το ακυκλοφόρητο Switch 2 είναι μάλλον απίθανο να ξεπεράσει το PS4 εκτός αν η Nvidia κάνει θαύματα με τις τεχνολογίες περικοπής καρέ και την AI που και πάλι θα είναι μια από τα ίδια. Οσο για κάτι δηλώσεις ότι στο Switch 2 θα δούμε Ray Tracing ακούγονται υπερβολικά αισιόδοξες ας μην ξεχνάμε ότι στην καλύτερη περίπτωση ο Tegra 239 που κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει την 2050 που και αυτό εδώ που τα λέμε για τη N κατόρθωμα είναι αν κρίνουμε τις προηγούμενες φθηνιάρικες επιλογές της στο hardware.

ΥΓ. Πλάκα θα έχει να τρέχει το switch 2 τα παιχνίδια του 1 με τους κλεμμένους emulators. Ιδωμεν.

Επεξ/σία από Gavoux4
  • Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Gavoux4 said:

Πάει αυτό πάμε στο επόμενο προφανώς και τα σοβαρά handheld (Steam deck oled, Asus Ally, Legion Go κτλ) τρέχουν καλύτερα τους τίτλους από το ίδιο το switch εκτός αν εσύ παίζεις Zelda BW και Zelda TK στα 60 FPS και δε μας το λες.

Σε καμία από τις συσκευές που αναφέρεις δεν παίζει το TotK στα 60 καρέ.

Είναι προφανές ότι δεν έχεις επαφή ούτε με το Switch emulation, ούτε με τα handhelds που αναφέρεις, οπότε δεν έχει και νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Σε καμία από τις συσκευές που αναφέρεις δεν παίζει το TotK στα 60 καρέ.

Είναι προφανές ότι δεν έχεις επαφή ούτε με το Switch emulation, ούτε με τα handhelds που αναφέρεις, οπότε δεν έχει και νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Έχεις χάσει επεισόδια για την ακρίβεια είσαι περίπου ένα χρόνο πίσω από τις εξελίξεις.

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Gavoux4 said:

Έχεις χάσει επεισόδια για την ακρίβεια είσαι περίπου ένα χρόνο πίσω από τις εξελίξεις.

Εντάξει έγινε, πάω να παίξω TotK στο Steam Deck OLED μου στα 60 καρέ να ξυπνήσω από το όνειρο.

Δημοσ.
Στις 19/1/2025 στις 1:31 ΠΜ, lbit είπε

Ειναι αστειο να συζηταμε για την τιμη του Switch, οταν το κοστος των κινητων τηλεφωνων μιας μεσης κατηγοριας εχει την διπλασια τιμη.

Και ας μην συζητησουμε και την διαρκεια ζωης τους που δεν φτανουν τα δυο ετη, ενω για παραδειγμα το Switch παει να κλεισει τα οκτω χρονια.

καλά ισχύει αυτό , ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι μια κονσόλα θα πρέπει να είναι στο 300ρι , πόσοι ενοχληθήκανε με το ps5 pro λεσ και δεν υπαρχει σε πολυ vfm τιμη το ps5 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...