Προς το περιεχόμενο

total support για smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρα ένα motorola edge 50 fusion στα 299. Μέχρι τώρα όλα τα χρόνια που άλλαζα κινητά ακόμη και ποιο ακριβότερα δεν είχα βάλει ποτέ επέκταση εγγύησης ή κάποιο πρόγραμμα καταστήματος για προστασία απο θραύση κτλ. Με την τωρινή αγορά μου προσφέρθηκε το total support από κώτσο με 36 ευρώ για 2 χρόνια που καλύπτει απεριόριστα σπασίματα οθόνης (στο 70% του ποσού) και κλοπή για το πρώτο έτος. Εκ πρώτης όψεως αξίζει αλλά ποια είναι η δική σας εμπειρία από το συγκεκριμένο σέρβις; Επίσης χοντρικά η αξία της αντικατάστασης οθόνης στο συγκεκριμένο κινητό πόση μπορεί να είναι; Γιατί άλλο να σπάσει μετά από 2 χρόνια και να θες κανα 50αρι και άλλο κανα 150αρι σε παλιο κινητό.

Δημοσ.

Η επέκταση που σου δίνει είναι για το service του Κωτσόβολου και όχι για το επίσημο service.

Το επίσημο θα στο αναλάβει μέχρι και 2 χρόνια.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GATE123 είπε

Η επέκταση που σου δίνει είναι για το service του Κωτσόβολου και όχι για το επίσημο service.

Το επίσημο θα στο αναλάβει μέχρι και 2 χρόνια.

Το ξέρω ότι είναι για το δικό τους και όχι για το επίσημο. Εξάλλου τι επίσημο δεν αναλαμβάνει σπασίματα οθόνης ούτε κλοπές. Το θέμα είναι αν έχει κάποιος εμπειρία αν αξίζει και ήταν ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Προστασία από κλοπή;;; Άλλο πάλι και τούτο. Πως θα προσδιορίσει ο Κωτσό αν το κινητό κλάπηκε και δεν το έκρυψες εσύ για να σου το αντικαταστήσουν;

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nick_81 είπε

Καλησπέρα. Πήρα ένα motorola edge 50 fusion στα 299. Μέχρι τώρα όλα τα χρόνια που άλλαζα κινητά ακόμη και ποιο ακριβότερα δεν είχα βάλει ποτέ επέκταση εγγύησης ή κάποιο πρόγραμμα καταστήματος για προστασία απο θραύση κτλ. Με την τωρινή αγορά μου προσφέρθηκε το total support από κώτσο με 36 ευρώ για 2 χρόνια που καλύπτει απεριόριστα σπασίματα οθόνης (στο 70% του ποσού) και κλοπή για το πρώτο έτος. Εκ πρώτης όψεως αξίζει αλλά ποια είναι η δική σας εμπειρία από το συγκεκριμένο σέρβις; Επίσης χοντρικά η αξία της αντικατάστασης οθόνης στο συγκεκριμένο κινητό πόση μπορεί να είναι; Γιατί άλλο να σπάσει μετά από 2 χρόνια και να θες κανα 50αρι και άλλο κανα 150αρι σε παλιο κινητό.

Να σε ρωτησω κατι ασχετο με το ερωτημα σου;

Αν μου επιτρεπεται βεβαια....

Τo edge 50 fusion εχει καποιου ειδους always on display για να μπορει καποιος να βλεπει τις αναπαντητες ή την ωρα χωρις να παταει την οθονη στο κινητο;

Και παλι συγνωμη για το off topic.:)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Να σε ρωτησω κατι ασχετο με το ερωτημα σου;

Αν μου επιτρεπεται βεβαια....

Τo edge 50 fusion εχει καποιου ειδους always on display για να μπορει καποιος να βλεπει τις αναπαντητες ή την ωρα χωρις να παταει την οθονη στο κινητο;

Και παλι συγνωμη για το off topic.:)

Φίλε μου δεν το έχω βγάλει από το κουτί ακόμη. Λογικά αύριο μεθαύριο θα το ανοίξω οπότε θα το κοιτάξω.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nick_81 είπε

Φίλε μου δεν το έχω βγάλει από το κουτί ακόμη. Λογικά αύριο μεθαύριο θα το ανοίξω οπότε θα το κοιτάξω.

Το εχω εγω, δεν είναι συνέχεια ορατό. Είναι για λίγο και  μετά πρέπει να αγγίξεις ή να το σηκώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

Το εχω εγω, δεν είναι συνέχεια ορατό. Είναι για λίγο και  μετά πρέπει να αγγίξεις ή να το σηκώσεις

A μαλιστα το εχουν κανει πολλοι αυτο το κολπο.

Τοσο πολυ δυσκολο ειναι να βαλουν ενα απλο λαμπακι οπως ειχαμε παλια;

Υποτιθεται οτι η τεχνολογια προχωραει εμπρος.

Οποτε η samsung ειναι μονοδρομος πλεον....

Επεξ/σία από osfp1978
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Υπάρχουν και τα smartwatch/smartband όπου τα βλέπεις όλα στον καρπό σου.

Ειμαι "παραδοσιακος" και δεν γουσταρω τετοια.

Φαντασου οτι αγορασα ανταπτορα type c σε 3,5mm jack για να μην εχω handsfree ακουστικα σε κινητο που δεν εχει jack.

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 19/1/2025 στις 5:52 ΜΜ, micos000 είπε

Προστασία από κλοπή;;; Άλλο πάλι και τούτο. Πως θα προσδιορίσει ο Κωτσό αν το κινητό κλάπηκε και δεν το έκρυψες εσύ για να σου το αντικαταστήσουν;

Λογικη απορια, αλλα φανταζομαι θα πρεπει να κανεις δηλωση κλοπης και μπλοκαρισμα ΙΜΕΙ, φανταζομαι θα υπαρχει στους Ορους της υπηρεσιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...