Chrisfm94 Δημοσ. Σάββατο στις 08:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:14 μμ https://store.steampowered.com/app/489830/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Special_Edition/ Ιστορικό χαμηλό για την παιχνιδάρα στα 3.99€. Μέχρι 20 Γενάρη. 12 4
SoullessRider Δημοσ. Σάββατο στις 08:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:56 μμ Spoiler The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features like remastered art and effects, volumetric god rays, dynamic depth of field, screen-space reflections, and more. Skyrim Special Edition also brings the power of Bethesda Game Studios Creations to PC and consoles. New quests, environments, characters, dialogue, armor, weapons and more – with Creations, there are no limits to what you can experience 3
lalanis Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 μμ Αν κάποιος, δεν το έχει παίξει, λέμε τώρα, στα 3,99€ είναι must have ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.... 1
angelponiros Δημοσ. Κυριακή στις 04:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:10 μμ Αν μου λέγανε διάλεξε ένα παιχνίδι να παίζεις και δεν έχεις δικαίωμα άλλου, θα ήταν αυτό... 4
SoullessRider Δημοσ. Κυριακή στις 05:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:05 μμ με φοβερή "κληρονομιά" mods και τεράστια κοινότητα moders
TravisBickle Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 πμ Το Special Edition περιλαμβάνει και τα 3 dlc;
loukasgr2 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:39 πμ 17 ώρες πριν, angelponiros είπε Αν μου λέγανε διάλεξε ένα παιχνίδι να παίζεις και δεν έχεις δικαίωμα άλλου, θα ήταν αυτό... Καταπληκτικό παιχνίδι όντως. Σε αυτήν την κατηγορία όμως θα έβαζα Mass Effect 3. Για εμένα προσωπικά πάντα.
Despotas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:45 μμ 11 ώρες πριν, TravisBickle είπε Το Special Edition περιλαμβάνει και τα 3 dlc; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα