Santorinian Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Καλησπέρα!!! Έχω μια απορία και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του!ανακαινίζω έναν χώρο.εχω αποφασίσει να βάλω πάτωμα βινυλίου και επειδή θα χρειαστεί να κάνω χωρίσματα με γυψοσανίδα ,η απορία μου είναι η εξής : μπορώ πρώτα να βάλω το πάτωμα και μετά να μπει η γυψοσανίδα ή θα πρέπει πρώτα να φωνάξω τον γυψοσανιδά να μου κάνει τα χωρίσματα έστω?είναι πάτωμα που προσωπικά πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά να μπει η γυψοσανίδα αλλά σίγουρα ειδικός δεν είμαι.ξερω ότι αν έβαζα πλακάκι ή laminate οπωσδήποτε θα έπρεπε πρώτα να γίνουν τα χωρίσματα.αλλα έλεγα μήπως στο lvp βινυλικο πάτωμα δεν υπάρχει θέμα .αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του !ευχαριστώ!!!!
BigBlack Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 23 minutes ago, Santorinian said: Καλησπέρα!!! Έχω μια απορία και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του!ανακαινίζω έναν χώρο.εχω αποφασίσει να βάλω πάτωμα βινυλίου και επειδή θα χρειαστεί να κάνω χωρίσματα με γυψοσανίδα ,η απορία μου είναι η εξής : μπορώ πρώτα να βάλω το πάτωμα και μετά να μπει η γυψοσανίδα ή θα πρέπει πρώτα να φωνάξω τον γυψοσανιδά να μου κάνει τα χωρίσματα έστω?είναι πάτωμα που προσωπικά πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά να μπει η γυψοσανίδα αλλά σίγουρα ειδικός δεν είμαι.ξερω ότι αν έβαζα πλακάκι ή laminate οπωσδήποτε θα έπρεπε πρώτα να γίνουν τα χωρίσματα.αλλα έλεγα μήπως στο lvp βινυλικο πάτωμα δεν υπάρχει θέμα .αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του !ευχαριστώ!!!! Εγώ θα έβαζα πρώτα τη γυψοσανίδα.
reheid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 5 hours ago, Santorinian said: Καλησπέρα!!! Έχω μια απορία και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του!ανακαινίζω έναν χώρο.εχω αποφασίσει να βάλω πάτωμα βινυλίου και επειδή θα χρειαστεί να κάνω χωρίσματα με γυψοσανίδα ,η απορία μου είναι η εξής : μπορώ πρώτα να βάλω το πάτωμα και μετά να μπει η γυψοσανίδα ή θα πρέπει πρώτα να φωνάξω τον γυψοσανιδά να μου κάνει τα χωρίσματα έστω?είναι πάτωμα που προσωπικά πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά να μπει η γυψοσανίδα αλλά σίγουρα ειδικός δεν είμαι.ξερω ότι αν έβαζα πλακάκι ή laminate οπωσδήποτε θα έπρεπε πρώτα να γίνουν τα χωρίσματα.αλλα έλεγα μήπως στο lvp βινυλικο πάτωμα δεν υπάρχει θέμα .αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του !ευχαριστώ!!!! lvt ή spc? ειναι δλδ κολλητο κ ευκαμπτο ή ειναι πλωτο κ ακαμπτο? αν ειναι πλωτο πρεπει να γινουν πρωτα τα χωρισματα γιατι απαιτειται να υπαρχει περιμετρικα αρμος καθως το δαπεδο θα κινειται μονολιθικα αν ειναι κολλητο μπορει κ να εφαρμοστει κ πριν τα χωρισματα
costas_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Το βυνιλικο μπαίνει όταν τελειώσουν όλα τα χωρίσματα και έχει γίνει η διαρυθμιση Εγω τουλάχιστον έτσι έκανα στο δικό μου
Santorinian Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Lvt είναι φίλε μου όχι spc .κολλητό και εύκαμπτο .όπως το σκέφτομαι κι εγώ ,δεν θα υπάρχει λογικά πρόβλημα να μπει πρώτα αυτό και μετά τα σίδερα ,χωρίσματα της γυψοσανίδας.οπως και να έχει ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.σιγουρα θα προκύψουν κι άλλες απορίες μελλοντικά 😄ευχαριστώ
costas_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ενα μεγάλο πλεονέκτημα των βυνιλικών δαπέδων Lvt, είναι ότι εαν γίνει μια ζημιά σε ένα κομμάτι, τότε να μπορεί αυτό να αντικατασταθεί. Προτιμότερο είναι λοιπόν να έχουν ολοκληρωθεί σκελετοί, γυψοσανίδες κλπ ώστε να στρωθεί μετά το βυνιλικό και να μην υπάρχουν πλακωμένα φύλλα. Τώρα εαν γίνει πρώτα το δάπεδο και μετά επάνω σε αυτό γίνει σκελετός και γυψοσανίδα.. δεν θα είναι και μεγάλο πρόβλημα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από costas_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα