Προς το περιεχόμενο

Προσοχή! Πιθανό scam!

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Inanos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, για να έχετε τον νου σας, κάποιος τύπος που πουλούσε κάρτα γραφικών σε καλή τιμή και ήταν νέο μέλος, όταν τον έκανα συζήτηση είπε ότι την δίνει λόγω οικογενειακής αλλαγής και προτιμάει να κάνει συναλλαγή μέσω δελτίου οπαπ που θα το ακυρωνε. Έστελνε και στοιχεία του. Δεν το έχω ξανακούσει. Τώρα έσβησε τον λογαριασμό.

Επεξ/σία από kristoferlado
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, kristoferlado said:

Καλησπέρα, για να έχετε τον νου σας, κάποιος τύπος που πουλούσε κάρτα γραφικών σε καλή τιμή και ήταν νέο μέλος, όταν τον έκανα συζήτηση είπε ότι την δίνει λόγω οικογενειακής αλλαγής και προτιμάει να κάνει συναλλαγή μέσω δελτίου οπαπ που θα το ακυρωνε. Έστελνε και στοιχεία του. Δεν το έχω ξανακούσει. Τώρα έσβησε τον λογαριασμό.

E, θα πιάσε το τζόκερ και δεν χρειαζετε να την πουλήσει πια..

Spoiler

Υ.γ Ποια κάρτα έδινε?

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
  • Haha 10
Δημοσ.
27 minutes ago, kristoferlado said:

προτιμάει να κάνει συναλλαγή μέσω δελτίου οπαπ που θα το ακυρωνε.

Ε θέλει και πολύ να καταλάβει κανείς την φουστια; 

fa6726b5208315312bb0c2296769f607.gif

• Like 2
  • Haha 1
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν στο insomnia μέσα κάτι αετονυχηδες που πουλάνε κάρτες γραφικών με φώτο προφανώς κλεμμενες από ίντερνετ. 

Σου λένε ότι ότι θες να μιλήσετε μέσω viber . Σε αριθμό που σου στέλνουν.  Αν προσπαθήσεις να ψάξεις τον αριθμό δνε υπάρχει όμως. 

Δεν ξέρω πως το κάνουν.  Και ζητάνε κατάθεση μέσω revolut για αποστολή της κάρτας.  Προσοχή.  Εγώ γλέντησα 2 φορές με έναν από Ρόδο και έναν από Λευκάδα όπως δήλωναν αλλά προφανώς ήταν το ίδιο άτομο 

Επεξ/σία από Inanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Inanos said:

Υπάρχουν στο insomnia μέσα κάτι αετονυχηδες που πουλάνε κάρτες γραφικών με φώτο προφανώς κλεμμενες από ίντερνετ. 

Σου λένε ότι ότι θες να μιλήσετε μέσω viber . Σε αριθμό που σου στέλνουν.  Αν προσπαθήσεις να ψάξεις τον αριθμό δνε υπάρχει όμως. 

Δεν ξέρω πως το κάνουν.  Και ζητάνε κατάθεση μέσω revolut για αποστολή της κάρτας.  Προσοχή.  Εγώ γλέντησα 2 φορές με έναν από Ρόδο και έναν από Λευκάδα όπως δήλωναν αλλά προφανώς ήταν το ίδιο άτομο 

Και στο marketplace υπάρχουν και δηλώνουν ότι βρίσκοντε τοπικά(π.χ Σέρρες/Πάτρα/Χανιά κοκ) και είναι πωλητές με άλλα ονόματα αλλά πανομοιότυπες αγγελιες/φωτογραφίες στην ανάρτηση.

Γενικα προσοχη στις δοσοληψίες των μεταχειρισμένων.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό τώρα ίσως επειδή δεν κοιμήθηκα ακόμη :P μου το εξηγείτε λίγο πως θα πληρωθεί μέσω δελτίου οπαπ το οποίο θα το ακυρώσει (;) ; 

Δημοσ.

Μου θυμιζει καπου στο 2015  γνωστο τυπα που ηθελε ταχυδρομικη επιταγη με ελτα. Το θεμα ειναι οτι ειχε καμια 30+ αξιολογησεις. Την φαγαμε καμια 10-15 ατομα εδω μεσα.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...