Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας φιλοι μου...χτες πηρα τον νεο κοστος[μηνιαιο] απο τπ Φυσικο αεριο...Ποσο:306....πληρωμη αρχας Φεβρουαριου...Οταν εχεις συνηθισει απο περσυ που ειμαι στο Φ.Α να βλεπω ποσα με τελικα ποσα απο 60 ευρω, μεχρι και τα 120 ευρω-μεχρι και σημερα-φυσικα σε πιανει τρελα...Σημερα πηρα τηλ.για διαμαρτυρια...210-- 3406000...μου εξηγησε η κοπελα πως καψαμε 950 kwh απο 28 11 05 μεχρι 10 1 25...δηλαδη περιπου 40 μερες...Ερωτω: μα καλα δεν αλλαξαμε κατι οσο αφορα την καταναλωση στο σπιτι, γιατι τοσες πολλες kwh ?  τελικα μιλησα & λιγο εξω απο τα δοντια, αλλα που να βρεις ακρη ? παρε την ΔΕΔΔΗΕ μου λεει και ρωτησε τους τι σε χρεωσανε...Μα καλα με ποιον συντελεστη πολλαπλασιαζουν τις kwh και μου βγαζουν 306 ευρω γι αυτο το 40ημερο διαστημα ? απορια εχω...Πριν 1,5 μηνα αλλαξα τιμ. & μπηκα σταθερα για ενα χρονο στο ΜΠΛΕ...Αυτα θα εχω τωρα ? 300αρια το μηνα? Σκεπτομαι να φυγω απο αυτους & να επιλεξω αλλη εταιρια...Απλα απο οτι ξερω τωρα θα εχω καποια ποινη...ειμαι σε διλημμα...Αν εχετε καποια συμβουλη θα την δεχτω ευχαριστα. σας ευχαριστω.

Επεξ/σία από vounisios
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vounisios είπε

Αν εχετε καποια συμβουλη θα την δεχτω ευχαριστα.

Μπορείς να ανεβάσεις τους 2 τελευταίους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς σου?

Δημοσ.

στον τελευταίο λογαριασμό φαίνεται να έχεις κάψει 3χ kWh απο ότι στον προηγούμενο, εξ ού και η χρέωση. είτε όντως τις έχεις κάψει, ή σου μετρήσανε λάθος... δές στον μετρητή άν η ένδειξη που αναγράφει συνάδει με αυτή του τελευταίου σου λογαριασμου: αν ναι, τις έκαψες, άν όχι πρόκειται για λάθος που θα συμψηφιστεί στην επόμενη καταμέτρηση..

ΥΓ. παίζουν φθηνότερα μπλέ στην αγορά....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται να έχετε αλλάξει καταναλωτικές συνήθειες.

Από περίπου 9kwh/ημέρα στον πρώτο λογαριασμό, έχετε πλέον ξεπεράσει τις 22kwh.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Δες το ρολόι και εάν είναι σωστή η καταμέτρηση.

Εάν είναι, τελείωσε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, το έκαψες.

Επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρεία τώρα, είσαι με συμβόλαιο, θα φας πρόστιμο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GnsP είπε

Μπορεί ο πρώτος να ήταν έναντι και και να μπήκε ενδεικτική μικρή κατανάλωση.

Ας κάνει ο φίλος λίγο πιο πάνω την φωτό γιατί δεν φαίνεται.

Δημοσ.

Την ημέρα που γράφει επόμενη καταμέτρηση υπήρχε κάποιος να ανοίξει για να δουν το ρολόι; Μπορεί να μην μετρήσανε και βάλανε τους προηγούμενους λογαριασμούς μια τυχαία μέτρηση και στο τελευταίο να μετρήσανε και βγήκε αυτό το ποσο

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, rubadub είπε

στον τελευταίο λογαριασμό φαίνεται να έχεις κάψει 3χ kWh απο ότι στον προηγούμενο, εξ ού και η χρέωση. είτε όντως τις έχεις κάψει, ή σου μετρήσανε λάθος... δές στον μετρητή άν η ένδειξη που αναγράφει συνάδει με αυτή του τελευταίου σου λογαριασμου: αν ναι, τις έκαψες, άν όχι πρόκειται για λάθος που θα συμψηφιστεί στην επόμενη καταμέτρηση..

ΥΓ. παίζουν φθηνότερα μπλέ στην αγορά....

Εχω επιλεξει το μπλε πριν ενα μηνα, για πιο φτηνοτερα...αλλα...300αρα....

38 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Δες το ρολόι και εάν είναι σωστή η καταμέτρηση.

Εάν είναι, τελείωσε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, το έκαψες.

Επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρεία τώρα, είσαι με συμβόλαιο, θα φας πρόστιμο.

Το ξερω,δυστυχως...μα αυτη την απορια εχω...κατεβηκα στο ρολοι & ειδα οτι πραγματι ειναι ανεβασμενες οι τιμες...δυστυχως...

40 λεπτά πριν, GnsP είπε

Μπορεί ο πρώτος να ήταν έναντι και και να μπήκε ενδεικτική μικρή κατανάλωση.

μακαρι, στο επομενο να κατεβει το κοστος....τα 300 ειναι παρα πολλα...

14 λεπτά πριν, giannnis122 είπε

Την ημέρα που γράφει επόμενη καταμέτρηση υπήρχε κάποιος να ανοίξει για να δουν το ρολόι; Μπορεί να μην μετρήσανε και βάλανε τους προηγούμενους λογαριασμούς μια τυχαία μέτρηση και στο τελευταίο να μετρήσανε και βγήκε αυτό το ποσο

Μαλλον δεν μπορω,τωρα,να κανω τιποτα...και ειναι και 42 ημερες υπολογισμος...

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, vounisios said:

μακαρι, στο επομενο να κατεβει το κοστος....τα 300 ειναι παρα πολλα...

Έχεις κάψει κοντά 1000 KWh και σε χρέωσαν 300 ευρώ, δεν είναι εκτός των δεδομένων της αγοράς, ωστόσο υπάρχουν και φθηνότερα μπλε τιμολόγια. Για παράδειγμα εγώ που είμαι στο μπλε της Zeniθ, στον τελευταίο λογαριασμό έδωσα 115 ευρώ για περίπου 500 KWh, μαζί με την έκπτωση συνέπειας.

Αν ήσουν με κυμαινόμενο θα σου ερχόταν γύρω στα 340-350 ο λογαριασμός χονδρικά. Δεν έχεις υπερχρεωθεί, απλά έκανες μεγάλη κατανάλωση.

Πώς θερμαίνεται το σπίτι σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

μα καλα δεν αλλαξαμε κατι οσο αφορα την καταναλωση στο σπιτι, γιατι τοσες πολλες kwh ?

30 λεπτά πριν, vounisios είπε

κατεβηκα στο ρολοι & ειδα οτι πραγματι ειναι ανεβασμενες οι τιμες...δυστυχως...

1 ώρα πριν, vounisios είπε

τελικα μιλησα & λιγο εξω απο τα δοντια, αλλα που να βρεις ακρη ?

Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, κακώς τους την έπεσες

Δημοσ.

Να συγκρίνεις τιμές άλλη φορά, το πακέτο που πήρες έχει πάγιο 10€ το μήνα και χρέωση 0,20€/kwh (που με τις ρυθμιζόμενες θα πηγαίνει παραπάνω). Αν καις ρεύμα για θέρμανση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...